Ну чому, Олю? Недавно показували по ВВС документальні знімки з Римських катакомб і тіло одної мучениці яка була вбита за віру. А це майже 2000 років. Ніби померла вчора. Чи тіло падре Піо. Коли Бог може зберегти тіла своїх святих, то чому сатана не може цього зробити зі своїми святими. До речі про мавзолей де лежить мумія Ульянова. Чув кілька разів, що це копія престолу Пергамського престолу сатани, про який згадується в другому розділі книги Відкриття.
Умгу... Заповіт Петра Першого А що,щось змінилось? Як себе вела орда червоної мразі,коли "асвабаждалі" Європу?
Та нічо і не змінилося. Хіба Путін є кращими? У них нікчемні правителі надовго засідають при владі. Ну і хай би гнобили своїх холопів. Тільки ж нащо ще і в чужі держави лізти?
А як же імперіалісти можуть прожити без цього? Першим відомим правителем ординської імперії був не Пйотр І а Чингіз-хан. І від того часу політика ні одного імператора не змінилась. Незважаючи на походження. Чи то татарин чи німець чи єврей чи грузин чи росіянин. Таж жорстокість та ж паталогічна жага позбавити людей життя, те ж безкультуря і неморальність, той же імперіалізм по відношенню до інших держав.
Ну, і Америку називають імперією. Але ж тут такого ставлення до людей нема. І політики як часом наліво в гречку стрибають, то їх народ ногами стопче. А щоби такі сексзбочені чудовиська були при владі, то такого ж нема.
Чому ж ні? Просто винайшли більш економічний спосіб завойвовань. Якщо повністю підкоряєш якусь країну, виникає відповідальність за порядок і годування. А коли сієш хаос і покидаєш країну у такому стані, маємо мутну водичку для оборудок і жодної відповідальності. Це у теорії, а на практиці - цього разу - у гру встрявають ісламісти, що вже відмітилися гучними терактами у країнах "золотого мільярда". І ще одне. У таких умовах можуть мати великий вплив відносно слабкі (у військовому сенсі) держави. Пощастило Башарові, що не з нього, а з Муамара почали ісламісти+США (плюс!) Довелося домовлятися з РФ і КНР. "Сирия подтвердила готовность выполнить план по разоружению, согласованный Россией и США, после утверждения в Совете Безопасности ООН. Об этом 15 сентября сообщает Agence France-Presse со ссылкой на заявление министра информации Сирии Омрана аль-Зуби. По словам аль-Зуби, Сирия «полностью принимает российский план по уничтожению химического оружия». Министр добавил, что Дамаск выполнит все предписания, одобренные под эгидой ООН, без ограничений, и уже начал готовить соответствующие документы." http://glavcom.ua/news/153561.html
Зате УПА в нас Герої. А комуняцька мразь - комуняцька мразь. Додати нема чого. І я радий,що у вас,на Сході ту мразь відверто посилають. Вони то заслужили.
Это уже неплохо, что вы согласно что это фальшивка, но дальше цитируете Заповит Петра, в котором полном брехни и куча ошибок, например о жене фельдмаршала П. Румянцева, который родился в 1725 году
приставайте к кому-то другому, что за слащавая персональщина, нашептывания в карму и т.д. или сдерживайте себя или идите к тому кому это нравится, я традиционной ориентации - взаимности не дождетесь ...
Артобстріле, оце брехня, або наведіть докази іншого, або попросіть вибачення якщо ви, звісно, мужик, а не те, на що постійно натякаєте... і перестаньте всюди ці гомосексуальні натяки тулити, мені вони нецікаві, поговоріть про це з кимось іншим...
это называется перевод стрелок, если не интересно какого вы мне письма пишете постоянно и лезете в персональщину ???? да, и отвечать на "приставайте к кому-то другому" фразой - "поговоріть про це з кимось іншим." - верх идиотии ...
Вам близький бандитський жаргон? Мені - ні. Не "постійно", а тільки тоді, коли ви нахабно брешете, як от у випадку з фюрером. До речі, ви попросите вибачення чи ви все ж не чоловік? Далі - теми гомосексуалізму я не піднімаю, про них постійно згадуєте ви, значить вам це цікаво. Мені нецікаво, тому я і прошу - не піднімайте їх у розмові зі мною. Про все інше хамство мовчу, бачу, для вас хамити - спосіб життя, як і сказано у вас в підписі...