Сурогатність сучасного українця

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 22 тра 2012.

1. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

вот и не используй.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В додаток до місцевих, подніпровських жлобів, їх східних та південних родичів наше телебачення окупували ще й західні рогулі. Представник таких під іменем Соломія Вітвіцька на каналі 1+1 веде такі собі "особливі" новини в стилі "жовтої" преси про їх жлобсько-рогульську еліту. І отаке створіння десь там, на заході, хизується серед родичів про свою "просунутість" та "успіхи" в кар'єрі, навіть не здогадуючись про свою культурну потворність.
    То й не дивно, бо
    Вирішила прикрити своє рогульство обрядом. Та чи змінилася атеістично-рогульська душа?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось ще один вихованець кушльтури "рашен", де "не ворует только ленивый".

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А це представник українців, в яких залишилась ще якась європейська мораль. Будучи головою СБУ він забороняв своїм підлеглим тероризувати мене на Банковій за антиЮщенівські гасла, але в особистій розмові попереджав про нетерпимість до антиукраїнських гасел, за що обіцяв карати. Довго його жлоб Ющенко використовував, але видно закінчився терпець в тому ющенківському болоті.

5. Фауст

Фауст Well-Known Member

Попрошу мне не тыкать! Невоспитанность так и прёт. Хам.

6. Фауст

Фауст Well-Known Member

Так я и не использую.
    Просто прошу и слово "москаль", запретить использовать на форуме.
    А шо? Вже и попросить нельзя?

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Москву" теж? Повернутися до Кучкове?
    А ви в себе не заборонили по своєму невігластву старе слов'янське слово НІМЕЦЬ ("немец" по вашому)?

8. Фауст

Фауст Well-Known Member

Шо? Я Вас на мове не разумлю. :))

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Видно по якихось біотоках визначив, що я ХАМ. І отаке бидло пробувало нас вчити 300 років "уму, разуму", маючи в голові мінімум звилин та етику по своїм "понятиям". Тільки сурогатний постколоніальний українець має бажання мати щось з ними спільного.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сумний осад від сьогоднішнього "мовного протесту" коло ВР. Мільйони киян видавили зі своїх рядів лиш декілька сот студентів та пенсіонерів. При цьому деякі "керівні" жлоби користаються на свою користь і цим ресурсом. Доступ до діючого там мікроХВону був обмежений тільки "для своїх", які далі "геть Вадіка-гадіка" свій інтелект не розворушували. Все це вони прикривали ідіотским в стилі більшовиків:"А що як провокація?!"

а де твій аватар? :)