Не зрозумів... Для чого мені комп, якщо я можу дивитися кіно по телевізору? Я б волів он-лай з нету дивитися, а не скачувати.
Я не проти, мені милозвучніше звучить рідна мова. ---------- Додано в 10:04 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ---------- Тому що для того, щоб подивитись кіно в Аш ді форматі,Вам треба купити диск і запхати його в двд програвач,який також підтримує аш ді формат.Ті двд-аш ді-шки дуже дорогі,до 500 доларів,та й диск аш ді недешевий.А так скачали з нету, подивились,стерли і другий закачали.Просто фільм буде на компі,і не треба програвача.просто кабель від компа до телевізора і дивитесь.
я трохи по-іншому то уявляю. У мене є вже блу-рей(дівідішник з аш-ді форматом), але я не хочу фільм записувати, хочу просто через інтернет переглядати і все.
В принципі в мене вважається швидкість непогана, закачує 600мбіт в сек але я ще ні разу не бачив якісного онлайн фільму,то підкачує слабо, то ще щось-зазвичай якість не дуже.Але тоді все рівно Вам потрібен ашдіміайний вихід на компі і спеціальний кабель від компа до телевізора. А Ви знаєте сайти де ашді фільми онлайн можна подивитись? Тільки що пробував дивитись фільм в HD прторможує.
Не обовязково, одним з джерел сигналу для мого телевізора може бути звичайна флешка. ---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ---------- зелений я ще в тому, от лиш досліджую. Швидкість нету 3,5 Мб/сек., може не рватиме?
Перепрошую, що лізу не в свою розмову, але наскільки я знаю - не всі. Чоловік якраз цікавився тим питанням. Ось тут можете взнати детальніше http://cardsharing-server.ru/index1.html Миху, ось тут фільми HD онлайн, але той сайт в мене щось дуже тормозить: http://datix.org.ua/
Звичайна не дуже може бути. Я взяв спец флешку на 8 гігабайт.Але там щось з системами якщо в NTFS то 8 гіг стає а якщо в системі FAT то там стають малі файли і відео в HD форматі не запишете. Можна поміняти компом систему флешки,ми поміняли але фільм так і не пішов. У мене тільки що провіряв 78461.5 kbit/s така швидкість-рве. Але син мені каже що то слаба відеокарта в компі.
Угу. ХД якість передбачає потоку не менше 40 мбіт в секунду, а то треба ще перетравити, ось і чіп відеокарти вішається... П.С. Але я не вірю, що хтось має гарантований канал на 40 мбіт...
Я записував роліки в фул аш-ді на флешку і фотки. Все йшло. У формат флешки не вникав. ---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ---------- ого! сила!!!!!!!! ---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ---------- гм, а при меншій не піде.... дивно....
В мене тепер інтернет від Киїістару 2 мбіт/с, але в них є і 40, і 80 мБіт. Перших 3 дні післі підключення вони давали всім 80 мБіт щоби попробувати. Ото сила! Фільм DVD скачало буквально з кілька хвилин, навіть точно не можу сказати за скільки. Запустив закачку, пішов на кухню зробити чаю, приходжу - а там повідомлення, що всі закачки завершені.
Київстар в кожному під'їзді ставить свічі і з'єднує їх між собою витою парою, а вже між будинками оптика (і то не завжди, мій з сусіднім з'єднаний в/п). Тому самі розумієте, із збільшенням користувачів в будинку 80Мбіт і близько не буде - радійте поки їх мало А по темі: для мене не проблєма скачати з нету ХДшку і записати на флешку щоби подивитись по ящику, тому не бачу смислу в танцях з бубном для прямого показу фільмів по нету.
можна таким способом(я зі своїм 1мбіт дивлюся фільми):включаю на "плей", дочекаюся початкових кадрів, тоді ставлю на паузу і залишаю на певний час, хай собі буферизується, так сказати. Тоді спокійно дивлюся фільм.
Так то ролики. А фільм в HD форматі інколи має 25 гіг, то важко, щоб став на флешку.Найкраще ноутбук сучасний і шнур HDміайний, ми підключаємо до телевізора і дивимося. Але якщо чесно, то я особливо якогось чуда не побачив. Ну дйсно гарна якість і не більше, я думав актори з телевізора будуть вискакувати Точно так роблю і я.
Сьогодні був в свого телемайстра, говорив з ним про це все, він у нас вважається найкращим спецом по телевізорах, ставить тарілки. Так от говорив я з ним про шарінг, він казав що це є. але воно недовго буде, воно нелегально, це по ідеї крадіжка, і з цим борються. Так от він казав, що не всі тюнери підтримують шарінг. Питав тих хто роздає, то вони казали, що працюють тільки з дрімбоксами(там має бути ще й спецголовка). Мій майстер мені порадив оупенбокс за 420 грн вже прошитий. Казав що буде багато каналів із чудовою картинкою, як для мого телевізора. ---------- Додано в 03:24 ---------- Попередній допис був написаний в 03:15 ---------- Це я так образно сказав,тобто я від HD чекав щось такого , такого !!!!!!! коли подивився фільм побачив що нічого особливого немає. Не варто сходити з розуму і платити так дорого за HD. А може в мене вже зір не той.
Ми десь вже три останніх роки збираємось собі підключитися, і три роки нас застерігають, що то не буде довго