Тоді беріть найдешевший - Eurosky DVB 8004, наприклад. (приблизно) 40$. Але я би радив брати наприклад Opticum 9500 за 150 $ (приблизно), бо навіть на ФТА каналах якість суттєво різна. Взагаліто варто було би визначитися які канали ви бажаєте дивитися і в якій якості... То є Шарінг. Єднаєте свій тюнер до нету, платите 5 баксів в місяць і дивитесяс вої улюблені канали. (Як? - то вже інша тема)
Дякую, отож так можна робити зі всіма марками тюнерів,чи лише з окремими, якщо з окремими то підкажіть, який тюнер треба брати.
Як я знаю - усі тюнери можуть підтримувати шарінг, але для цього потрібна окрема прошивка - (з енігмою називають). Усі радять своє. Як на мене - то зручність і суперовість лише меню визначає. Як кажуть - кожному своє... Питання лише в доступі до нету - в простих через порт 232, а в кращих - зразу через мережевий порт. Як би не було - краще замовляти тюнер "під ключ" - щоб вам все підключили і показали в дії. П.С. З шарінгом не бавився. Досвідом не поділюся. Знаю, що працює і стабільно (більш-менш). Але розкодовується знову ж не все а пакетами. Тому шукайте те, що вас цікавить а тоді пакет програм (по шарингу...) Свято
Е... Я писав: П.С. Все, що в мене є (я вигадав, зробив, поставив, під'єднав сам) Нема шарінгу і не хочу. Цікаве - National Geographic - в оригіналі (бо свіже) Про мову. По шарінгу дивляться - канали НТВ - по російськи звичайно, Наших кілька закодованих, європейські - звичайно ж європейськими мовами. Поскільки шарінг - лише для популярних пакетів, рідкісні можуть бути недоступні...ЯТД.
Не виключено, що є адреси, де водяться вільні коди, адже є кодовані канали, для яких є вільний доступ до кодів... (Як кажуть - рибні місця треба знати )
На вище вказаному мною форумі є найактуальніші ключі до тих систем кодування які є взломані на сьогоднішній день.Тюнер сам ключі фтирнеті не шукає,вони вводяться або вручну або за допомогою спецПО на ПК.
Знайшов такий за 100 доларів http://www.agsat.com.ua/index.php?productID=741 Пишуть у відзивах що дуже тупий ресівер канали відкриває по 7-10 секунд-це правда?
поки лиш інтер, але там якість до одного місця. безкоштовних більше поки нема.... ну на тих трьох головках. а от коштовний варіант... там є трохи каналів. поки у форматі фул аш ді я дивився один фільм - володар кілець, завдяки плеєру блу-рей. Але таким способом багато не надивишся, бо диск з фільмом фул аш-ді вартує не менше 200 грн. От взяв інструкцію свого плеєра блу-рей і там у нього є вхід для інтернету і є налаштування, завдяки яким можна налаштуватися на бібліотеку фільмів в неті. Крім того, сам ТВ має вихід в нет. Тре дослідити то все.
Миху, простіше качати з нету фільми в блу-рей. Багато є в http://rutracker.org/forum/index.php / Реєструйтеся і качайте на здоров"я ящо у Вас безліміт. Купите кабель (якщо у Вас на відеокарті компа є ашдіміайний вихід і будете дивитись без програвача)