Супермодні договори з ЖЕКами

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Барбос, 20 бер 2008.

1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Нам коли черговий договір принесли (їх чемно носять кілька разів на рік, хоча дія попереднього договору стікає лише за рік), ми його просто не підписували. За законом, якщо другою стороною договір не підписано, він є недійсним. Отже, ми не погоджуємося на їхні умови і послуги і не зобов"язані їм ні за що платити...Але в реальності з тим трошки інша історія...Хтось може дати поради, як ми маємо вчинити?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ЖЕК....жек..... недавно говорив зі мною жек в особі майстра... одні мАти....... прийшлося його приструнити - нагадати де він знаходиться і що говорити нецензурщину недобре.... його вбив мій спокій.... а в неділю я його видів у церкві, є надія, що виправився.

• Подобається Подобається x 1
  3. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

до речі, може не до теми, але хтось знає чи вигідно встановлювати собі на квартиру лічильник тепла? у нас на підїзді повісили оголошення про ті лічильники - вартість встановлення 2500 грн. люди почали масово собі ставити. а оскільки з сусідами ще не дуже познайомився спитати про вигоди такого пристрою нема у кого...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ясне діло, а взагалі, файно два лічильники - на вхід і на вихід....

5. Барбос

Барбос Well-Known Member

Пардон пане Мих, а можна з цього місця пападробнєй? Я живу в буді Хрущівського типу. В мене є 2 стояки. Я що, можу потавити на ті стояки якісь лічильники тепла і платити тільки за те "тепло" яке йде в мене в батареях? А як тоді формалізуються стосунки з Львівтеплоенерго (чи з Жеком)? Вони ж певно явно нехочуть втрачати чергову дійну корову з якої можна дояти кожен місяць гроші. Якшо можу то якшо ваша ласка телефончик організації з тими лічильниками. А?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо говорити суто про фізику, то є наступне:

на вході ви ставите лічильник, щоб він рахував те, що приходить, але оскільки тепло, що йде по батареях від вас теж є теплі, то там би мав стояти лічильник, яке тепло ви діддаєте (як здачу). Отже платити ви б мали тільки різницю температур між входом та виходом. То моя особиста думка. У даному разі ви будете платити лишень за вжите тепло.
    Правда, чи пройде таке офіційно - не знаю....

ну один лічильник... встановлений офіційно - то ваше право і законне право....

• Подобається Подобається x 4
  7. Барбос

Барбос Well-Known Member

Та фізику того процесу я і сам розумію. Я питаю чи хтось це РЕАЛІЗУВАВ НА ПРАКТИЦІ? Я би за такий лічильник заплатив би і по 1000 баків (ну може це зара говорять емоції) але курва шоб тим рилам з жеку, тому Коту, Садовому.. і тій всій шушері не платити за то чого нема...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

\Так, то давно люди використовують...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та так, зара ЖЕК тойво.... дуже став культурний... дуже.... недавно майстер прийшов до мого сусіда і поцікавився як він харчується... та-та..... так і сказав: ви уху їли?
    Сусід навіть здивувся..... не любить від уху....

• Подобається Подобається x 4
  10. Wild gucul

цілий вечір сьогодні мучився зі своїми батареями - а вони ніяк не вмикаються. я вже і повітря випустив, і воду так, що аж гаряча йшла, а вони у верхній частині спершу гарячі, а потім, коли перестаю воду спускати холодніють моментально. руки вже опускаються...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

повітря випустили, включили котел і чекаєте з хв 20-30.... а не зразу...
    якщо далі холодні, то перекрийте сусідні батареї, знову почекайте хв 10-15...
    мусять гріти.... коли вже батарея запуститься, відкриєте сусідні. Головне - не спішіть... воно все робиться повільно.

12. Wild gucul

нє.. якби ж то в мене котел був! а в мене квартира у новобудові... прикол у тому що у сусідів тепло є, а у мене нема :-(
    п.с. а за пораду все одно дякую!)

• Подобається Подобається x 3
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Наш офіс - у старому будинку, колишня комунальна квартира.
    За елекрику платимо "як підприємство" - окремим договором з Київенерго.

Сьогодні раптом зникли усі три фази, причому в сусідів все нормально.
    Вийшов до щита - три фази просто обкусані. Київенерго ніяких претензій до нас не має, а ЖЕК заявив, що не прийшла остання проплата "за комунальні послуги" і вони дали розпорядження відключити.

Зазначу, що Київенерго в таких випадках двічі попереджає - за три дні, потім в день візиту, потім запитує квитанції і якщо їх нема - вішає пломбу на автомат (вимикач).
    А тут - нате!

Звичайно, я підімкнув все назад і зателефонував до знайомих ментівських техніків - попросити "іздєліє Одуванчик" - який присне родаміновою фарбою в писок тому, хто відкриє щит.

Родамін - малиновий флуоресцент, не змивається 2 тижні.
    Усі менти, побачивши людину з плямами родаміну, мусять заарештувати.

Якщо дістануть два балончики - другий причеплю в щит диспетчерської ЖЕКу (я добре знаю той будинок).
    Цікаво було би поспостерігати за Жеківськими розумниками. :)

• Подобається Подобається x 2
  14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І в нас пів будинку не підписало договорів з жеком і четверта частина зовсім не платить, в результаті лампочки не міняють, прибирають підїзди раз в місяць, все решта нормально, порузумітись з сусідами не вдається, половина ще не живе, інших пробували зібрати-марна справа.
    От і як поміняти вхідні двері на нормальні?

а де твій аватар? :)