Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами А мені цікаво як то рахують. Бо я бачу, що до нашого будинку кіоски підключені, от цікаво чи на жильців цю суму не розкидають випадково...
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Писали вже сусіди ті скарги в жек не раз. Сусідній будинк взагалі в суд на жек подав. Але все тихо і ніяких рішень нема. До речі, чоловік теж помітку робив на лампочці. Та, що перегорівша, кожен раз без помітки. Останній раз мала помітку але не таку.:ninja:
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Я не про скарги, а про акти-претензії, бланк яких є у Вас в угоді. Згідно цього акту мають робити перерахунок вартості комунальних послуг. З кожним днем мені все менше віриться, що хтось то буде робити, але все ж не будемо відступати від свого.
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Треба кинути фазу лампочки на корпус лампочки Буде горіти довго - гарантія!
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами мене вразило те що договір "діє безстроково". Це ще що за новоявлене кріпацтво від комуняльників?????? Навіть у середньовіччі був "Юрієв день". До тогож прибирання прибудинкової території ніколи не проводилось а в договорі бабло за цю послугу проставлено. Пропозиція: Як на мене необхідно в договорі вказати періодичність такого прибирання а також після кожного прибирання нехай більшість мешканців будинку завізують , що прибирання відбулось на належному рівні. Без їхніх підписів нарахування за цю послугу ЖЕК не мав би проводити. І обов'язково механізм відповідальності та контролю мешканців за надані послуги повинен бути прописаний в договорі. Обов'язково вказати терміни проведення косметичних ремонтів у під'їзді. В моєму ремонт не проводився вже років з 10-ть. Якщо в Жека немає бабла- мешканці проводять ремонт за свої кошти але ці кошти витрачені на ремонт необхідно вираховувати з платні за квартиру. І чітко виписати механізм-які документи треба надати в ЖЕК після проведення мешканцями за свій рахунок ремонту щоб гроші витрачені на ремонт потім з них не бралися. Загалом тут "неоране поле". Садовий їздить та світить мордякою по телебаченнях а комунальна гичка "безпредельствуєт". Люди знов лишаються наодинці з бюрократією.
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами я теж так робила, бо в нас в коридорчику, між квартирами. теж не більше 2 тижні світила. а коли її пофарбувала, то довгенько світила. і ще рекомендують вкручувати в коридорах лампочки 40-60Вт, не більше. Додано через 1 хвилину в нас теж на поверсі був підїднаний дріт від кіоскудо шитка, але це до першої перевірки Обленерго, який потім зразу ж обрізали.
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Я виграла два суди у всіх інстанціях (представляла юридичну особу) тільки тому, що в ЖЕКу не було доказів надавання послуг і інших документів, які б обгрунтовували суми, які виставлялися до сплати. Тому можу порадити звертатися до ЖЕКів тільки в письмовому вигляді (зберігати копії звернень і поштових квитанцій), тоді будете мати докази того, що попереджали ЖЕК про те, що вони не зробили це і це, і будете мати підставу для зменшення оплати.
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Мій тесть крім актів-претензій написав заяву щоб виключити деякі послуги з договору. Що з того вийде не знаю. Заяву підписали всі мешканці. Адресували ту заяву до: Директору департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради керівнику робочої групи з впровадження тарифів на комунальні послуги п. Сергію Бабаку Координатору Громадського Форуму п. Олегу Мацеху Відділу житлово-комунального господарства Личаківського району Начальнику ЛКП «Віра» п. Нинич Л.М Тепер я таку заяву катаю, тільки вже у свій жек. Але в мене є одна проблема. На першому поверсі якийсь підприємець викупив житло і вже цілий рік веде ремонт. А самого його застати нереально - тільки роботяги. А підписи мають бути з усіх квартир. П.С.: в нас всього 5 квартир в підїзді
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Люди, наш під'їзд сьогодні помили з 1 по 9 поверх і плюс ліфт...я не вірила своїм очам!!!
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Перевірте по номерам квартири чи це всетаки: - Ваш під'їзд - Ваша вулиця - Чи на останньому поверсі на сходовій площадці не зірвало кран опалення на батареях
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Почитав я договір який дав ЖЕК, рішення ЛМР №68, закон України Про житлово-комунальні послуги і приходжу до висновку, що перерахунок вартості послуг може бути тільки в разі складання та підписання акта-претензії. Після цього "Виконавець вирішує питання про перерахунок" Якщо в мене не виконується прибирання сходових кліток складаю акт і тоді, можливо, перерахунок. Тобто кожного місяця робити цей акт. Чому навіть в Законі не прописали що можна відмовитись від надання цих послуг? Згідно додатку 2 до договору миття приміщень загального призначення повинно проводитись щоденно. Тоді потрібно щоденно складати акт? Якщо два дні не мили а на третій помили, як довести що в попередні дні не мили? Це ж здоровя не вистачить бігати до них з претензіями, тим більше що всі вдень працюють. Як завжди під виглядом добрих намірів наша влада у вигляді ВР і ЛМР підсунули нам свиню.
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами У мене в квартирі ніхто не прописаний, і я маю платити більше ніж моя мама, яка має двох прописаних і в три рази більшу квартиру. Вони рахують ще прибудинкову територію. До нашого будинку зарахували запущений дитячий майданчик, де є тільки асфальт і щит від кільця для гри в баскетбол... Додано через 3 хвилини Де ви таке знайшли? Я знайшла тільки таке
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Ось діючий Закон: http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1875-15 Коли будете читати побачите схожість його і договору з ЖЕКу.
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Ще таке Додано через 13 хвилин Про наші договори знайшла таке: http://www.city-adm.lviv.ua/content/view/656/334/ Тут в екселівських таблицях кожен будинок і його тариф. все розписано. Додано через 15 хвилин Дякую.
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами згідно тих таблиць, ми мали б платити 0,88 грн. за кв.м., а в квитанції - 1,183 з кв.м. видно вже скористались пунктом про зміну вартості в односторонньому порядку...
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами в шапці таблиці написано, що "всього з пдв" (13 стовпчик), а 12 стопвчик - без пдв. відповідно 0,73(без пдв) і 0,88(з пдв). так що трохи дивно, хоч в нашому жеку все можливо.... ще детально звірю квитанцію, може, щось знайду. а за табличку дякую