Супермодні договори з ЖЕКами

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Барбос, 20 бер 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами

ну це відома справа. у даному разі я не розумію взагалі для чого угода, якщо все це є в Законі?

2. Барбос

Барбос Well-Known Member

маю підозру тільки для одного - вбити жеки (причому масово, публічно і зразково - показово). Іншого поняття я не знаходжу.
    В мене до міськради є ше одна пропозиція - договір про надання послуг перевезення бидловозами. Типу як зручно їдеш - так стіки і платиш - чудовий договір би був нє? :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А я нарешті зрозуміла єдину вигоду від підписання договору: якщо договір підписують ВСІ мешканці будинку, то тоді можна відмовитися від двох послуг, якщо, знову ж таки, всі мешканці будинку погодяться написати відповідну заяву. Не знаю як воно у вас, а в моєму будинку це нереально :sad: Тим більше в сусідньому під"їзді живе майстер з мого ЖЕКу.

Додано через 43 секунди
    Хочете на халяву їздити?

• Подобається Подобається x 1
  4. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

я думаю тоді вартість сидячих місць- відповідала би вартості проїзду в таксі..

• Подобається Подобається x 2
  5. Барбос

Барбос Well-Known Member

А в наших Бидловозах є сидячі місьця??? Це отовот ті місьця коли сідаєш, і тобі коліна треба за вуха вішати??? Чи це ті місьця коли тобі в годину пік, пардон, якась пані або пан свій задній "агрегат" чуть не під ніс тичуть бо людєй набилося???
    В нас є місця для радіально-тангентального штабелювання :) людей.
    Я волію на своїх чотирьох перебігтися 2-3 зупинки ніж то всьо пережити..

6. syavych

syavych копач

А якщо тих зупинок 20-30? :sad:

7. Maryasik

Скоро прийдеться на ролики переходити))

8. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

народ мене цікавить звідки (себто зя кого дуба беруться тарифи.
    Дві однаковісінькі квартири , одна на 4 інша на 5 поверсі, на різних вілицях на Сихові) в результаті вартість кв. м однієї квартири 0,77 коп, іншої 0,81
    Мені не зрозумілі наступні речі, чому я плачі за прибирання сходових кліток з перерахунку на м. кв мого житла, тобто у мене 50 вк у сусідки 70, я плачу в перерахунку- 11,55 в місяць, вона 16,17, в чому прикол ???
    я ще розуміюякщо на площу сходової клітки множити, при чому тут площа моєї квартири

9. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

А це типу, чим більше площа, тим більше народу живе в квартирі і тим більше топчуть сходову клітку ....
    мабуть

10. Натагідра

то хай ставлять лічильники на трафік пересування, чк на воду.
    В мене 2 роки нема світла на сходовій клітці, сходову клітку крім мене і сусідки , ніхто ніколи не мив . Перерахунку за ненадані послуги я не отримала, сміття палять під вікном, є численні фото з датами і зареєстровані скарги в жек, причому на фото є і начальник жеку котрий палить сміття :))), я ось тепер то надрукую форматом А0 і наклею на двері жеку

• Подобається Подобається x 3
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

і на наш форум....

12. Maryasik

А народ посидів і порішав і вирішили один будинок до одної категорії віднести-інший до вищої.. от і різні тарифи.

13. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

скільки народу живе вони про к-ті прописаних можуть визначити.

14. Chortenia

Ги, ні факт, ні факт
    А взагалі це все тріндьож і провокація, але майже недоказуємо...
    У мене от питання, якщо у нас будинок відомчий - нам теж такі договори будуть приносити? (Правда наразі вони хіба з майстрами поспілкуються)

15. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

ну, якщо там прописана одна бабця з купою субсидій, що здає цю квартиру 33-ом узбекам(не прописаним) - то інше питання:)

16. Chortenia

5 балів

17. Натагідра

Весь жарт в тому що будинки однаковісінькі

18. vanilia

vanilia Well-Known Member

А мене інше вразило. В договорі написано, що платити за освітлення під.їзда треба в залежності від загальної площі квартири. Тобто, в мене, наприклад, 50 кв.м., а в сусідки 1-кімнатна - 30 кв. м.. І я буду платити за освтілення під.їзда більше ніж вона. Яке відношення має площа квартири до світлення під.їзда? І це при тому, що лампочки в під.їзді мій чоловік постійно міняє. Бо як чекали на жек, то так би і не дочекалися. А тільки чоловік вкрутить нову лампочку, через пару днів вона знову "перегоряє". Чи то хтось їй допомагає "перегоріти"?
    А в підвалі років 20 вже взагалі нема ніяких лампочок, люди з фонариками ходять. А платити треба, бо в договорі теж вписано. І теж рахують по площі квартири.

А в під.їзді в нас миють 2 рази в рік: перед новим роком і перед Паскою. Прибудинкову територію жильці самі прибирають, бо страх що робиться - бутилки, окурки, собаче лайно (перепрошую за словечка такі :)) )

І при тому всьому прибиральниця каже, що вона все робить як положено і що вона бідна-нещасна :)

• Подобається Подобається x 4
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy: :D :D :D :D :D :D 5 балів!

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Візьміть собі в напарники ще когось із сусідів і пишість акти-претензії, згідно яких Вам мають робити перерахунок вартості комунальних послуг. От і пишіть про те, що ніхто нічого не прибирає.
    Я розумію, що ті двірнички мають невеликі зарплати, а обов"язків в них багато, але дістали їхні плачі про тяжке життя і роботу

Лампочку працівники ЖЕКу згідно норм мають міняти двічі на рік. А Вашій лампочці весь час хтось допомагає згоріти. В моїх батьків колись так було - то вони взяли лампочку і вимазали збоку фарбою. Для під"їзду освітлення було достатнім. На диво та лампочка довго прогоріла

а де твій аватар? :)