Супермодні договори з ЖЕКами

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Барбос, 20 бер 2008.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами

Дивилась пояснення юристів - платити треба все одно згідно наданих послуг. І немає значення підписаний договір чи ні. Одна різниця - без договору акту про неналежне надання послуг скласти вже не можна. Отака різниця.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

та з таким договором - то все одно, що без договору: ні штрафних санкцій, ні акту виконаних робіт, це просто туман в очі і не більше.

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А що,як я підпишу - стануть краще прибирати?Чи може в хаті стане тепліше?

4. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

ну скоро ж літо, за одно і в хаті теепло буде))

• Подобається Подобається x 2
  5. bora

bora Well-Known Member

А що я..я нічо:agree: такий самий непідписант))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

трохи інакше. ЖЕК повинен згідно обовязків, які поклало місто, виконувати ряд робіт, а підписавши угоду з вами, ЖЕК може спокійно скоротити обсяг робіт, а ви може того й не знати.

Додано через 1 хвилину
    і навіть без угоди, два-три жильці завжди можуть написати протокол про невиконання, чи неналежне виконання обовязків ЖЕКу.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Факт той,що,коли мені принесли тото на підпис,я сі взлостив і показав їм градусник.
    А потім закрив двері.
    І,навіть не матюкавсі...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

тре було їм сказати: як відгадаєте загадку - підпишу.
    Загадка
    Шо таке два - вперед, а вісім -назад?

9. Юстина

Юстина молода мама

Вчора і мені принесли славний договір. А я вже начиталася цієї гілки і давай пані з ЖЕКу мудрими питаннями закидати. Вона якось так дивно глянула на мене... і каже: "Все це придумав не ЖЕК, а міська рада. Хочете підписуйте, хочете не підписуйте. На оплату послуг це ніяким чином не впливає. Але у разі не підписання, ви не зможете скласти "Акту-претензії з приводу якості та кількості тра-та-та...", що додається додатком №1 до договору".
    Ситуація у нашому будинку не є найгіршою. Нещодавно зробили ремонт, але до того ( років п"ять) мені соромно було когось запрошувати в гості, бо таке враження, що щойно в під"їзді пройшла війна... Ліфт їде лише на 5-ий поверх (будинок 9-ти поверховий). Загальна сходова клітка як-небудь, але прибирається щотижня. Двері металеві, закриваються на ключ. Правда, недавно хулігани понівечили почтові скриньки. Кожна квартира відновлювала скриньку своїми силами. Так що, навіть незнаю. Буду мати час, піду до ЖЕКу і запитаюся, що означають їх новшества.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

мені одни повів, жи в договорі є пункт: "ЖЕК має право міняти ціну за послуги". Я б сказав... демократично, нє?

11. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

9.3. Виконавець (ЖЕК) має право вносити зміни до цього Договору в односторонньому порядку лише у випадках зміни вартості послуг, затверджених у встановленому чинним законодавством порядку

• Подобається Подобається x 1
  12. sem41

sem41 Well-Known Member

Зі скриньками,Юстино,то на Укрпошту треба звертатися.ЖЕКи до цього не мають ніякого відношення.До речі,років два тому зі стіни зірвали два блоки поштових скриньок.Передзвонив на пошту (53-тє відділення),прийшов майстер на наступний день і все те поправив.Безвоздмєздно,що значить даром:) .

13. Юстина

Юстина молода мама

Знаю, знаю. В моєму випадку, то швидше - в міліцію... Просто описала загальний вигляд свого рідного під'їзду.

14. Барбос

Барбос Well-Known Member

Про Вовка промовка. Сьогодні має прийти пані з Жеку. Ждьомс з хвилини на хвилину має принести новий виправлений (не переживайте тіки прізвище виправили - решта дзуськи!) договір. Я вже так загавкав свій Жек шо вони мене вже по голосу признають (приємно).
    Чесно говорячи незважаючи на те що в під'їзді ніхто нічого не робить я планую нині вступити в партію підписантів договору. Але я думаю весь Жек зара сидить і молиться шоб я цього не зробив бо:
    - майстровій я вже чітко і в деталях пояснив шо має робити двірник (ніби вона того не знала)
    - двірник вже напевне мене поза очі хрестить на вулиці бо вважає шо в мене вселилась нечиста сила і я її "...до гробу зажену..."
    - в міськраді заступник департаменту (чи як там модно називається головний по завгоспах в Жеках) :) ДУЖЕ СИЛЬНО РАДИЛА ПІДПИСАТИ і шо саме дивно так само ДУЖЕ СИЛЬНО РАДИЛА ЗАБОМБАРДИРУВАТИ ЖЕК актами претензіями.
    З того всього бачу шо Жеки просто хочуть ліквідувати наніц і націоналізувати (читай приватизувати)! Гаф!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

хоче поставити начальником ЖЕКу свого родича......

16. Барбос

Барбос Well-Known Member

Та з розмови з тою тітонькою я так поняв шо - місто хоче накакати Жеку, а Жек хоче накакати місту, і шо саме абідно потім ті какашки якимось макаром перебираються до мене в підїзд ...
    І ше судячи з розмови в тітоньки ДУУУУУЖЕ велика родина має бути :)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

аякже.... інтереси вічні....

Додано через 2 хвилини
    а вже з її родиною боротися буде важко....

18. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

цікаво чого це родичі виявляють бажання працювати в Жеку(на керівних посадах), вони вічно жаліються що народ неплатись і вони по півроку грошей не отримують.:shutup:

19. bora

bora Well-Known Member

Другий бік медалі. Будь-які послуги - в т.ч. пофарбувати фасад - для цілого будинку - це вже значна сума, а з кожної такої роботи самі фірми пропонують відкати ЖЕКам. Це 10-20 відсотків від загальної суми. Ніби і по документах все гарно виглядатиме і не доказуємо.
    Крім того - прибудинковими територіями на свій розсуд розпоряджаються - беруть хабарі кому надати в оренду і за які кошти (частину їм носитимуть в конверті, а копійки сплачуватимуть - на рахунок.) І т.д.

20. Барбос

Барбос Well-Known Member

Виявляється, що зараз житлово-комунальні послуги, надаються згідно ЗАКОНУ!!! про житлово комунальні послуги (навіть таке є) і в законі чітко прописано, грубо говрячи, Додаток №2 нового супермодного договору. Отже шановні мешканці древнього Львова - процедура складання акту претензії навіть без Вашого підпису на новому договорі є цілком коректною. Просто іншими словами про це ніхто незнав і цим ніхто не користувався, ну і самі розумієте в Жеках цей закон лежить під грифом ЦІЛКОМ ТАЄМНО тільки для працівників Жеку

а де твій аватар? :)