Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами договір - то не є насильна справа. договір - це згода двох, чи більше сторін.... Додано через 2 хвилини Ні, ЖЕК виконує свої функції, відповідно до обовязків, які поставило йому місто, ви платите їм згідно тарифів, які є затверджені, Жек несе перед вами відповідальність за виконані роботи, за які ви заплатили і які поклало но нього місто.
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами З того всього я бачу шо місто поклало на ЖЕК Жек поклав на мене як споживача а я, я так бачу, покладу на Жек і на місто разом взяті Веселі брате часи настали... Або візьму ше стаю дворняг і піду напісяю під міськраду.. Гаф!!!
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Раніше і тиску не було і печінка нормально працювала... і т.д. а зараз.... от колись... ех мОлоди ми билі....
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Опытный пенсионер, способен затрахать любую организацию (с) Учитесь у старшего поколения.
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Мені теж принесли такий папір, щось мені не віриться що 70 річна бабуся то все буде робити після підписання, поки можу сказати що в нашому підїзді вже 5років точно нога двірника не ступала. Ми ємо все самі. Мені не сподобався пункт "про несанкціонований доступ до приміщень сподивача" Додано через 2 хвилини Проходивши повз відділок міліції була свідком як якась бабушка штурмувала міліціонерів якоюсь заявоб на сусідів, а вони відхрещувалися як могли
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами а підписалисьте? Бо я б в угоді наполягав, щоб був пункт, що двірничка після прибирання повинна підписати акт виконаних робіт у двох-трьох жильців, які прийняли роботу, інакше прибирання не було(без акту).
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Поки що ні. Не бачу потреби підписувати бо не думаю що щось зміниться
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами 4 часа назад получил подтверждение этим словам... К нам в контору по ошибке пришла бабуля... и начала (цензор пузиков) по ошибке мозги. Кончилось тем, что я сердобольный мужчина отвёз её на пару кварталов вниз в другую организацию (по земельным вопросам) туда куда ей было надо.... Так она ещё была недовольна!!!!
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами та вона не то хотіла... хіба вона була така стара, що її турбувало питання землі?
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами Мені фільм подобається "Ворошиловский стрелок". І Жванецького часом згадую,про то як на ринок, на танку:"Сколько-сколько?" Шкода що я майже пацифіст,але ж часом так хочеться не бути ним.
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами А мені подобається цей пункт в договорі: за водопостачання та водовідведення я щомісяця оплачую у квинтації за воду, а далі найсмішніше: центрального опалення і гарячого водовідведення у мене не має взагалі, у мене котел і колонка, тобто індивідуальне опалення - то чому я маю за це платити? Добре, що мені ще тариф за ліфт не вліпили в двохповерховому будинку початку 20 століття.... Прийшли з ЖЕКу і наполягали на підписанні прямо в дверях і вже негайно... Ми взяли ознайомитися. І ті самі слова, що нічого не змінилося. Старенька сусідка каже їм, що не буде підписувати, бо нічого втому не тяме і не хоче платити більше... А вони їй: тариф не змінився, просто договори заставили зробити...
Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами А якщо договору не підписую значить можу зовсім не платити, нема згідно чого.