Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Відповідь: Супермаркет

В фуршеті і справді ціни дешевші, вчора там була, якраз пересвідчилась. Ще великий + - є лінійка микулинецького пива :) І багато різних екзотичних фруктів
    Бачу, що переклеюванням етикеток страждають всі супермаркети. Шкода, що намагаються зробити з людей ідіотів :ireful1:

• Подобається Подобається x 10
  2. mayscream

mayscream Well-Known Member

Мене в пятницю страшенно знервував Вопак,на Литвиненка.Була в двох з малою,набрали цілий кошик всякого різного,з 4х кас працює 2,стоїмо в черзі,по-ходу намагаюсь вгледіти,щоб мала не запхала "побистрому" до рота якусь цукерку з нижньої вітрини,починає деушка пробивати наші покупки,остання-пачка соусу Тартар.Не пробивається.Деушка пропонує мені згрісти всі покупки та піти в інший зал магазину за новою пачкою,раптом вона проб"ється.Починаю закіпати.Вимагаю манагера.Приносить консультант нову пачку-не пробивається.Вона мені каже-ну то купуйте в іншому магазині,бо ми не будемо пробивати цілу коробку з тим Тартаром нещасним,щоб вам одну пачечку продати.Може я й забагато вимагаю,але такого "дебілізму" я ще не зустрічала.Пішла ясно що без соусу того,але таке в мене фе лишилось.На 100 кв.м. 5-7 консультантів,які плюють у стелю,купа продавців, касири на перекурах,а сервісу "0"!!!

• Подобається Подобається x 11
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Ми тепер постійно їздимо у Фуршет Значно дешевше ніж закуповуватися в Арсені. Вибір товарів справді менший, але це теж теж сприяє економії :).
    А випічка у них - справді супер.
    І ще там величезний вибір муки: вівсяна, житня, гречана...

• Подобається Подобається x 5
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дивно, бо зазвичай вони набирають вручну код, якщо він не пробивається штрихкод-рідером.

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То ми з Вами певно сусіди:) я теж там досить часто закуповуюся. їхній сервіс просто добиває:
    1.ЖОДНОГО разу(ну напевно тіки на відкритті) я не бачила, щоб працювали всі 4 каси,працюють максимум 2
    2. спиртне пробивають тіки на одній-єдиній касі,до якої зазвичай величенька черга,тобто якщо ти маєш повний кошик продуктів і шось спиртне,то мусиш стояти в черзі до тої одної каси,яка ше й може не працювати...
    Список можна продовжувати далі,але нема толку.якщо вони ставляться так до покупців з самого відкриття,що ж буде далі??неподобство...

• Подобається Подобається x 2
  6. мамочка

мамочка Well-Known Member

чоловік в фуршеті купив мариновані курячі крильця
    з 10 штук дві попалися гнилі((((
    от Вам і захоплення від фуршету....

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Птицю в супермаркеті?
    А я купую в фірмі "Галицьке, курча..." :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Chortenia

Мдаааааа, і що ви з тими крильцями зробили?

9. мамочка

мамочка Well-Known Member

та віддала друзям нашим меншим, але навіть вони того їсти не хотіли....

Додано через 51 секунду
    та то чоловік відзначився...

10. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Вчора чоловік купив соеві котлети"Екона" у Арсені на Патона.Підсмажили і коли почали їсти то відчули шкрегіт на зубах як пісок .А потім знайшли кусочки шкла.Так чим нас все ж таки годують?От таке діетичне харчування

11. mayscream

mayscream Well-Known Member

Схоже на те;-)

12. Nata

Nata Well-Known Member

А Ви думаєте, що в інший магазинах інакше? Я принципово не купую маринованого м"яса, вони свіжого не маринують, а так можна підпсутий запах замаскувати.

А я в тій фірмі колись купила підпсуту печінку. Більше не купую. Мая одне місце на Добробуті. Якщо не лінь - їду туди по птицю. А якщо лінь, то беру в Арсені, але тільки якщо є та продавець, котра говорить правду (є й совісні в нашому Арсені).

А я вчора на базарі купила сметану домашню. Спробувала - ніби добра, бабця така старенька продавала, беріть пані, дитині беріть (я малого в Ерго тримала). Прийшла додому, зверху нормальна сметана, дві ложки вибрала і вийшла літра гіркущої, недоброї рідини. А ви кажете...

• Подобається Подобається x 7
  13. levandivka

Нє... :)
    Не попадаю на підпсуте, бо і сметану, і птицю, і вупше їдження беру не у с/м, а у конкретних продавців, которі не дадуть втруїтися постійному клієнтові.

• Подобається Подобається x 3
  14. Nata

Nata Well-Known Member

Та я також маю жіночку, котра сир-сметану возить, а вчора певно від спеки в голові запаморочилося. Жіночка моя в суботу приїздить, я прогавила (святкували ми сильно :)), то й пішла на базар. Зате маю науку.

15. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А хто що чув за "родинну ковбаску"?

16. Chortenia

Колись як працювала в агенції проводила співбесіду з їх працівником, щось після того купляти там нічого не хочу... (деталей не згадаю, але розказував пр те як і з чого воно там робиться)

17. Масінька

Масінька Well-Known Member

Я нічого поганого від інших не чула. Особисто купую там один-єдиний вид товару: ковбасу "родинна особлива", обожнюю її (хоча ковбаси не купую принципово, краще м"яско свіже). Це єдина ковбаса, яку взагалі купуємо. Про інший їхній товар відгуків дати не можу - не наю, не пробовала :)

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:8::8::8::8:
    С шестьюстами гривень зарплаты в месяц...Вы еще и спиртной отдел заходите?:shutup:

19. levandivka

Ви думаєте, у інших місцях ковбасу з чоколяди роблять? :)

20. Chortenia

:p:p:p:p
    Як казала якась мудра людина, тим, хто любить ковбасу і поважає закони, не треба бачити, як вони робляться.
    Ілюзій не маю, та і ковбаси не купляю. Хіба сирокопченої часом.

До того ж, за що купив, за те і продав, тим ьільше, що то було у 2005

а де твій аватар? :)