Відповідь: Супермаркет ой, не знаю, не знаю... взагалі не дуже знавець в тортах і виробниках мо хто знає краще? тісто там було бісквітне, воно і зацвило успішно, та й крем вже не теє...
Відповідь: Супермаркет Мені не подобається обслуга в Теско. То стоїш чекаєш поки касир собі поставить вентилятор так, як їй зручно, а за тобою ще 10 людей в чергі.. То підходиш до каси, стаєш в чергу, а вона кричить так хамовито "Закрито!". Так наче там є табличка, а я не бачу.. Але ж таблички нема! І то вже не 1 раз.. В газетах пишуть, що одна з працівниць Теско порізала собі вени, бо їй мало платили і заставляли працювати поверх робочого часу.. А ще був скандал, коли хлопчик з бідної сім'ї виграв в них в лотерею поїздку на море (чи кудись там), а вони сказали, що щось там не так і пропонували дати 20 злотих, щоб відстав.. Після скандалу вони таки виплатили йому 1000 злотих, і ще подарували щось, щоб замняти конфлікт..
Відповідь: Супермаркет Наприклад я не знаю де можна у нас у ЛЬвові купити справжні не підсипані хімікатами та не попорчені продукти.Довіряла досить довго Арсену.Та почала помічати що у них товар не тільки порчений той що на вагу(сир коров"чий наприклад),але й просрочені запаковані товари.Зарахунок того вони часто їх дешевше продають(акція).Купляючи продуктиздавалось що свіжі.А вдома на наступний день у холодильнику вони набирати такого запаху і ставали якісь мокрі(ковбаса,cир...).Спочатку я подумала що це мій новий холодильник щось собі тормозить.Та потім все підтвердилось.І багато моїх знайоми скаржуться що у Арсені почали дуже халявити.я роблю закупи на Патона в Арсені.Про нього зарас і веду
Відповідь: Супермаркет гм, а я то думав, що то тілько наш Арсен на Чорновола (№2 має, давній вже) так почав халявити.... Наскільки мені відомо, від часу відкриття перших Арсенів багато-що змінилося і в структурі компанії, і щодо принципів управління та контролю за якістю. На даний час в кожного Арсену є власний директор магазину та решта команди - менеджерів, маркетологів, чи як там їх Тому можуть суттєво відрізнятися підходи - не лише до якості послуг і товарів, але й до банального прибирання залу чи території. якщо я не помиляюся, в більшості випадків питання забезпечення персоналом також на місці вирішується. От і робіть висновки: якщо пану-господарю (тобто директору) того чи іншого магазину тре показати результат та зменшити збитки і т.і. - то як кажуть, що фантазія підкаже.... Звичайно, логісти також відслідковують глобально залишки товарів, і тоді вже акції запускають по всіх магазинах...
Відповідь: Супермаркет А моя мама була свідком (в Арсені), як з ковбас у вакуумних упаковках здирали стару етикетку з датою і клеїли нову ("свіженьку"). Мали б хоч совість робити таке на очах у своїх клієнтів...
Відповідь: Супермаркет Файно Вам, а в нас Теско в галереї (як то по нашому, торговий пасаж?), яку закривають о 20:00й чи коли там.. І взагалі тут все закривають рано, магазини звичайні тільки до 18:00.. Ввечері нічого толком і не купиш.. А в Теско ходимо, коли буваємо біля нього. І то тільки тому, що там горішки по 2 грн за велику пачку :D
Відповідь: Супермаркет Не знаю я Теско дуже люблю, і в Жешуві і в Кракові, персонал тьфу-тьфу привітний, моя половина забула портмоне в Теско (Жешув) в торговому залі на піцці, то оголошення було на весь магазин пан такий-то підійдіть до рецепції, якби не оголошення ми би і не докумекали що про..ли кошильок, повернули і кошильок і все що було у ньому(права, паспорти, і звичайно гроші) ви собі таке уявляєте у нас в Арсені чи Сільпо:?? Зараз гарний Ашан відкрили в Жешуві, то він по обслузі кращий, тай Реал якись приємніший, але Теско - то стара ідавня любов.(ой якщо хтось не зрозумів - я шопоголік ще той%-)))))
Відповідь: Супермаркет О, Жеант (теперішній Реал).. А це моя стара любов.. Коли була перша раз в Польщі, то ми в останній день в ньому їли цукерки (голота з України, нє? ), на халяву, звісно.. Бо (!!!) ми ж тут останній раз і нам нічо за то не буде!! (люди, ніколи не зарікайтесь :D).
Відповідь: Супермаркет Перед весіллям там закуплялись. Ціни порівняно нормальні, і асортимент хороший. Ще й карточку постійного клієнта дістали. Раніше, коли бувала у відрядженнях в Києві, завжди закуплялась в їхньому "Фуршеті" на Нивках. Тому дуже зраділа, коли взнала, що у нас також відкривається такий супермаркет. А головне - він близько від мого дому
Відповідь: Супермаркет Люди!А чи е таке місце у Львові де б продавались дійсно не підсипані фрукти та овочі?Так би хотілось дитині щось ближче до натурально дати
Відповідь: Супермаркет ... ІМХО : непевне "місця" такого нема ще. І не буде скоро... Є хіба окремі "місця", де мона щось поодиноко нормальне придбати. далеко ще до Заходу, хоча... У них такі фрукти-овочі тепер продаються під вивісками ЕКО, чи "натурпродукт" (там можуть бути яблучка навіть з хробачком! ), але такі продукти дорожчі в рази як правило.
Відповідь: Супермаркет Кілька разів довелось зробити покупки в Сільпо. Прозріла, витрати суттєво менші ніж в Арсені. Спочатку думала, що здається, потім зробила контрольну типову закупку - менше на 100 грн виходить. Наступного разу візьму аналогічні продукти, щоб ще порівняти чеки, але схоже доведеться з центру туди їздити - різниця надто відчутна.
Відповідь: Супермаркет Біля мене Фуршет відкрили. Плюси - ціни дешевші, випічка просто божественна (смачнішої не зустрічав), є добрий вибір пива і алкоголю за прийнятними цінами і взагалі є маса товарів за дешевшими аніж в конкурентів цінами (фрукти, овочі. цукор і т.д.) мінуси - через те, що народ туди мало ходить товар залежується (як наприклад торти), на сирах декілька разів переклеєні одна на одну етикетки, які продовжують термін придатності, треба бути пильним, щоб не взяти простроченого товару. окрім того все таки малий асортимент товарів. наприклад побутової хімії. загалом щоб переконатися треба відвідати самому. я окрім фуршету часто відвідую арсен.