Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

Відповідь: Супермаркет

Про бабло та супермаркети:

Решта http://alekcei.livejournal.com/20651.html

Попереджаю - гумор :)

Додано через 57 секунд
    Не хожду в супермаркети, в якіх не приймають пластик.

• Подобається Подобається x 1
  2. мамочка

мамочка Well-Known Member

розповіла коліжанка що бачила як в АРСЕНІ освіжають салати: беруть їх на друшлаг, промивають водою і запрвляють новим майонезом!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 3
  3. Nata

Nata Well-Known Member

А кури? Купила філе куряче, а воно в руках розлазиться :). Послала маму на базар.

4. bora

bora Well-Known Member

Останнім часом відмовилася від супермаркетів взагалі. Знайшла на Зеленій продуктові магазинчики в яких асортимент необхідних товарів краще ніж в мережевиків (по необхідним товарам, а не тому що хочуть втулити), в т.ч. і овочів і ще ні разу не підсунули псутий товар. Там без акцій але при тому чеки виходять не більші ніж в супермаркеті за тих самих закупів.

• Подобається Подобається x 4
  5. vanilia

vanilia Well-Known Member

А я кілька днів тому бачила як в Барвінку "освіжають" сир (кисломолочний).
    Я вже розказувала, напевно, як кілька разів купляли там сир і він був спорчений, хоча срок придатності ще не пройшов. І ще нераз той сир таке враження, що розпакований. Так от... Недавно я якраз була в Барвінку, підійшла в відділ, де молоко і сир, хотіла взяти сир. Дивлюсь: дві працівниці беруть кожну упаковку сиру, РУКАМИ розпаковують його, і щось там "хімічать". Придивитись що конкретно дальше робили вони було неможливо, бо одна з них перегородила мені дорогу, стала спиною до мене, щоб я не бачила.
    Отаке то.
    Так що не купляйте в Барвінку сир. Він якщо і не спорчений, то його руками (хто зна чи чистими!) брали.

• Подобається Подобається x 9
  6. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

А я щойно повернулася з привокзального базару. Всередині, де продають сир жара стоїть неймовірна, сир на прилавках весь поплавлений. Люди, де купити нормальний сир???

7. bora

bora Well-Known Member

На початку Зеленої, магазин. Вчора там купували - добрий.

8. vanilia

Ми в Добряні тепер берем. Там свіжий сир. Але я не знаю чи такий магазин біля вас є :)

9. Varvar

Varvar Well-Known Member

А як його можна освіжити ?
    Я думаю, що в тому випадку вони не "хімічили" ...
    Їм простіше (безпечніше) зібрати весь той сир візком завезти десь на склад і там хімічити
    А Барвінком загалом задоволений як щоденним магазином, ціни нормальні - як правило нижчі, ніж у дрібних магазинчиках,.... уважно дивлюсь на дату ... проблем не було

п.с. домашній сир в магазинах дуже рідко беру ... не домашній він зовсім, на мій смак
    п.п.с взагалі багатьом бракує уважності при виборі товару і ще якась така цікава гордість :beee: (не знаю як правильно назвати) не дозволяє брати кожного разу чек і зберігати ...

• Подобається Подобається x 2
  10. Adriana

Adriana Well-Known Member

а мені одне в супермаркетах подобається, то те що здачу грошима віддають:) Бо коло мого дому є магазинчик, то там завжди здачу цукерками-смоктунчиками дають, один раз мені хотіли дати 1 грн !!!!!!! цукерками, то я вже знервувалася і влаштувала їм скандал, бо скільки можна!! я ж в маршрутці не дам 1 грн - цекерками і + 50 коп. А то взяли собі як за правило, ніби то так має бути. а я ж цукерків не люблю, але як би і любила, то тоді б я собі їх купила, коли треба було б

11. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

Якщо маєте телефон з фото- відео,треба було це все зняти,тоді точно можна було б щось зробити:)

12. vanilia

Я що вигадала? :)
    Я своїми очами бачила як вони розгортали кожну пачку.
    А чеки в нас не тільки з супермаркетів зберігаються, не треба ;)
    Спроби обдурити в Барвінку були не раз, але їм не вдалося, бо чоловік вчасно ставив їх на місце.

Додано через 2 хвилини
    Я була з дитиною на руках :) Накладно щось таке зробити. Тим більше, вони як тільки помітили, що я підійшла, закрили спиною :)
    Але я думаю, вони таке роблятьь частенько, так що наступного разу підійду непомітно і постараюся сфоткати.

13. Varvar

Varvar Well-Known Member

Доречі вчора прочитав тут і стало приємно, що таки щось робиться в тому напрямі:
    "Оригінальний навчальний посібник «Основи споживчих знань» для 1—12-х класів, який Міністерство освіти та науки України спільно з Європейським союзом на ПРООН вводять в навчальний курс з наступного року, має зробити наших дітей впевненими в своїх споживчих правах ...
    ....
    Найбільша різниця між нами, споживачами товарів та послуг, та європейцями в тому, що ми не почуваємо себе комфортно, коли нам доводиться відстоювати свої права. Натомість для споживачів Європи довести виробнику чи реалізатору що, наприклад, певний продукт є неякісним чи такою виявилася послуга — це справа честі. Відповідно, до споживача з повагою ставиться виробник ..."

Додано через 27 хвилин
    Треба було спитати грізно :ireful1: "Дівчата, що ви таке робите, га ?" :)
    Якщо не секрет як Вас пробували обдурити у Барвінку ? Там бідний асортимент - нічого там такого особливого не купиш на чому можуть обдурити ...
    І взагалі супермаркеті (міні-супермаркеті) обдурити непросто, бо покупець особисто вибирає кожен ... помідор ...банан... хліб ... і т.д. ...

п.с. про чеки то не до Вас особисто, а так загалом

• Подобається Подобається x 2
  14. vanilia

Я, вроді, пару сторінок раніше писала :)
    В них ціни на цінниках відрізняються від реальних цін :)
    Просто чоловік вчасно на касі помічав і повертав товар.
    Я бачила це і пізніше - один чоловік з ними сварився через це ж.
    Тому воно дійсно важко в такому міні-маркеті обдурити покупця :) Бо більшість помічає і свариться через це, мало хто промовчить.

15. andi

andi Well-Known Member

В Арсені на Чорновола купили тортик "Фруктовий"(виробник - Опеля) в кондитерському відділі, і там же на місці за чаєм його зібралися посмакувати. Порізали, розклали, дехто вже й спробував 1-2 ложечки...
    І щось не теє відчули, ніби смак не такий, як має бути. Та всі мовчали, бо бачать, що інші їдять, і ніц... Аж поки одна як не скрикне! у неї в торті в середині тіста цвіллю все покрито!!! - доколупалася! Народ ледве не знудило :8:
    ну а чоловіча половина тарелі та решту торта в руки - і до адміністратора:aggressive:
    звичайно, гроші повернули, в Арсені це без проблем, і заяву написали відповідну про зіпсутий товар...
    та що з того? може тре було ще в Книгу скарг, але толку...
    неофіційно адміністратор сказала до співробітниці: Та той виробник торти на скору руку пече і пакує, то цілком може таке бути...
    ось такі враження:ireful1:

16. bora

bora Well-Known Member

Ми одного разу бачили в Арсені як витирали якоюсь рідиною вітрину над тортами зсередини..І та рідина скапувала на торти.бррр

• Подобається Подобається x 5
  17. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Будучи час від часу автом у Львові, чоловік перед відїздом робить закупи в Арсені. По дорозі йому і головне-можна вигідно оплачувати угорською банккарточкою-зручно, бо для таких цілей не робить обмін валюти і не втрачає відсотки. А в ті останні закупи купує досить багато- дітям гори смаколиків і те, що можна знайти тільки у Львові (тобто те, чого немає у нас: львівський чорний хліб, квас, подібне). Загалом Арсеном задоволений, ніколи ніяких атроцитних до себе, як до споживача, випадків не спостерігав! Але то інше, ніж коли людина відвідує магазин щодня і вивчає всі "нюанси"...
    Там само ще встигає зустрітися і трохи посидіти із моїми-нашими друзями на чай-пляцечок (завжди був смачний свіжий, невже пощастило?), обмінятись новинами, фотографіями і...у довгу дорогу. Це вже ритуал.
    Свого часу в Арсені мене особисто приємно вразило навіть дуже естетичне розміщення товару на полицях, аккуратно, із смаком. І музичний фон звучав приємно тихо, не навязливо, не втомлююче, як, скажімо, тут у нас. Як там у вас зараз-- не знаю, не була у Львові два роки... Коли наш татко приїзджає додому і викладує на кухні ті величезні арсенівські кульки "зі Львова", я спершу плачу від туги, а потім ми всі разом смачно розпаковуємо те все. І дещо роздаровуємо друзям, родині- тримайте, то- ЗІ ЛЬВОВА!!! (Можливо, хтось зрозуміє подібні сентименти...)
    Але то все- субєктивні враження від супермаркету.
    Обєктивне- то те, що під хатою. А під хатою, за кутком, маємо SPAR, котрий "з*їв" колишню BILLA. Культурне місце, все в ньому є як на невеличкий Супер-.... Головне , що "під носом". Правда, ціни вищі, ніж у французькому AUCHAN, що теж недалеко від нас, в 5 хвилинах автом. Зазвичай там робимо закупи, загалом усе в ньому влаштовує. Досить великий магазин і знаходиться в комлексі торгових центрів різного призначення (так вибудовують при виїзді з міста). Все на одному місці!
    Час від часу буваєм в CORA (теж франц) і рідко навідуємся до англ.TESCO.Що подобається у таких магазинах, що товар (не пошкоджений, і не харчовий) можна повернути протягом 7 днів, не пояснюючи причини...або вільно обміняти.Це дуже зручно, особливо після великих свят ...
    Від МЕТРО, того, що у нас, ті ж самі неприємні враження, про які тут вже писалися...Ще дуже давно, коли навколо нас не було згаданих суперів, а величався один Метро, вхід до нього був лише за картками споживача, і з дітьми теж не пускали, весь салон , як і обслуга-просто гидотне, а охоронці нахабні. Ну, то було вже дуже давно, ми там дорогу "забули".
    Щодо чесности обслуговування, то прикрі випадки трапляються і тут, але , за моїм спостереженням, вони більш характерні для менших магазинів, що знаходяться "в тіні" великих супермаркетів, які природно "відсмоктовують" потенційних покупців...

• Подобається Подобається x 10
  18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

То часом не той самий виробник, у якого торти їсти неможливо - такі маргаринові? Купили колись "празький" торт в Арсені - потім не знали, кому згодувати. Врешті-решт згребли крем і викинули. :)
    Хоча раніше брали той самий торт іншої фірми, був цілком пристойний.

19. bonapart

bonapart Well-Known Member

Хмммм, очевидно ви не знаєте як там провіряють працюючих при виході з роботи))))

20. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

І до Зеленої, і до "Добряни" далеко, і знову напоролась, вже сама на себе зла :aggressive:
    Славнозвісний Барвінок, порізаний на кавалки сир, довго кручу в руках, бігати по інших магазинах не маю часу, беру. Вдома розпаковую - запах ше той! Чисто випадково збоку був шматок оригінальної етикетки (дбайливо заклеєної барвінківською) з датою виготовлення 24.12.2007р.!!!!
    Ну просто біда якась з тим сиром в мене.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)