Відповідь: Супермаркет і чому ви так пожаліли адміністратора? а те, що вони дурять споживачів вам не шкода? p.s.треба було ТАК розафішувати... щоб наступного разу добре подумали перед тим, як клеїти цінники Додано через 2 хвилини :D:D:D:D:D
Відповідь: Супермаркет А я ходжу в Асрен, бо мені найближче від дому . Продавці привітні, якщо немає місця в комірчинах, то залишаю в адміністратора або беру з собою В мене малий без машинки не гуляє, то завжди доводиться попереджати охорону, що то наше, нічого, пропускають. Щодо Метро, не люблю туди їздити, бо завжди трачу всі гроші. Ніби нічого зайвого, а накуповую цілий кульок. Бувало таке, що в чекові пробивали зайві речі (тепер перевіряю)
Відповідь: Супермаркет Сьогодні моїй злості не було меж!!! В таку гидку погодку поїхали в Метро, купити дитині кросівки і мештики... З таким полегшенням зайшли в середину, розділи дитину і тут охоронець розвернув нас на 180 градусів і сказав шо з дининою до 6 років заходити не можна...це в них така техніка безпеки, бо в них дуже тяжкі палетти і часто відбувається їхня розгрузка...ну то просто пі....
Відповідь: Супермаркет Такий випадок був з нашим братиком, якому буде 4 роки. Правда, його тато покликав адміністратора, пояснив, що він розлучений з дружиною і хоче купити синові кросівки і куртку, тому його впустили
Відповідь: Супермаркет Бачив бігборди з рекламою відкриття супермаркета Фуршет у Львові. Хтось там вже купував? Які враження? Я був покупцем у київських Фуршетах - на Райдужній оцінка "4" (черги на касах), на Видубичах - оцінка "2". З приблизно тридцяти кас працює десь половина і на деяких не приймають картки, величезні черги, продають все підряд і шукате потрібне займає багато часу.
Відповідь: Супермаркет І як в такому випадку поміряти дитині взуття або одяг??? Мене теж в Метро з дитиною на руках не пустили (6 міс.) Мусила в машині сидіти. Але може то й до кращого, бо їхня система вентиляції залишає бажати кращого (протяги всюди). Коли була вагітна поїхала в метро скуповувати різні продукти. А так як вагітна, то вічно голодна, не доходячи до каси розпакувала і зїла один круасан. На касі чемно пробила етикетку і думала спокійно вийти з МЕТРО. Аж тут як "запіпікає". Чоловік до цих пір сміється що в круасані якийсь чіп був, і я його зїла, а треба було на касі розмагнітити)))
Відповідь: Супермаркет Чула, що у Львові відкриється скоро "Ашан" (це французька мережа супермаркетів), нещодавно у Києві відкрився, читала статтю про це в "Кореспонденті" - ніби ціни там на 20-30% нижчі, ніж в інших супермаркетах, ну а якість, будемо сподіватися, буде вищою, ніж у "Барвінку"
Відповідь: Супермаркет А мені вагітній в Метро переїхали навантажувачем ногу!!! В результаті в мене був вивих і забій, я 5 тижнів тільки в кросівках могла ходити, а нога вночі боліла шалено ще довго. Посадили вони мене в свою підсобку, дали льоду з риби, викликали швидку, завезли в травмпункт, оплатили 3 гривні за рентгенплівку. На тому все скінчилося. А ше взяли телефон і за 2 тижні подзвонили сказати що того хлопця звільнили.
Відповідь: Супермаркет В мого чоловіка теж була така ситуація..Виявилося, що дзвенить торба, куплена в Кракові..І не тільки в Метро вона дзвенить...
Відповідь: Супермаркет Можливо не по темі, але модератори "відредагують" Сьогодні купляю в Арсені сметану. Дивлюсь-нова упаковка з надписом "сметаночка". Далі подивилась на склад :"вершки, рослинні жири 40%...." Совість треба мати. Вже людей "маслом-спредом" дурили, тепер вже і до сметани добрались
Відповідь: Супермаркет А розтлумачте будьласка мені темній де тут брехня? В росл.жирах? Ніц не розуміюся на складниках, на таких як я очевидно і розраховують, брехуни кляті, хех ... :-/
Відповідь: Супермаркет натуральне масло робиться з молока так само і сметана а додавання рослинних жирів це обдурювання покупців, які рідко читають склад продукту
Відповідь: Супермаркет А мене в Метро з піврічною дитиною в слінгу не пустили! При чому до того випадку бачила як мами зі слінгами ходили по магазину. Приїхали купити подарунок бабусі, а вийшли з зіпсутим настроєм. Зареклася туда їздити. А про сметану, я ще краще купувала, на баночці написано теж щось типу "сметанка", а десь внизу малими буквами дописано: "продукт соєвий"... от так.
Відповідь: Супермаркет А мені подобається Фуршет( недавно відкрили неподалік від дому), І випічка чудова, акваріум із живою рибою, великий асортимент товару.Також подобається Арсен. І вчора відвідала оновлений свій барвінок також лишилася задоволена( вже і близько не стайня,хоча по сусідству були набагато кращі і чистіші( можливо залежить від директора)).
Відповідь: Супермаркет Більше люблю в Арсені закуплятись. Але коли треба щось дрібне серед тижня, то чоловік в Барвінок ходить, бо він ближче. До речі, Арсен теж від Інтермаркета
Відповідь: Супермаркет Якось я хотіла купити растишку, із за магнітів у подарунок, бо від растишки ростуть не кістки, а живіт. Уявіть собі, магніти було вкрадено! А ще, шкода, що ви не внесли в опитування Вопак.
Відповідь: Супермаркет А ти важаєш Вопак хорошим супермаркетом??? Бо я його терпіти не можу!!! І ціни там скажені!!!
Відповідь: Супермаркет Может немного не в тему, но у нас в Моршине тоже открыли Рукавичку. Единственный ее плюс в том, что находится через дорогу от дома. А в остальном - кассиры заторможенные, сдачу дают неправильно, попадались и продукты с перебитыми датами, и просроченные, и просто с отрезанной датой