Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Alex_pm

Alex_pm Member

Відповідь: Супермаркет

Метро визначає постачальника на кожний товар на основі тендеру, хто запропонує дешевший - той і буде постачальником. На якість ніхто не дивиться. От і виходить що магазин заповнюється хламом.

• Подобається Подобається x 1
  2. no_coment

no_coment Well-Known Member

По-перше - це НЕзовсім так!
    Безперечно "тендери" існують, але не прямому розумінні цього слова. Порядок "відбору претендентів" доволі специфічний, але прямо, чи опесередковано впливати на заповнення "хламом" це НЕ може (В кінці кінців можно купити "метри" на полицях і продавати, що завгодно)!

По-друге. В контексті теми гілки, я дивлюсь на проблему "кеш анд кері" з позиції "опосередкованого ошукування" останніми неуважних громадян, а саме:

- прошу звернути увагу на "ньюанси" маркетингових ходів "цих благодійників":

- нобір паперових хусточок "Aro" (цей бренд належить компанії "Метро кеш енд кері Україна"). Ціна приваблива, але..... самих хусточок там не 10 шт., а лише 9 (???) тобто мінус 10%. Попандос!;

- зимовий концентрат склоомивача "Лікві-Молі", який, за звичай, на АЗС або автомагазині має концентрацію спирту 80%, лише в МЕТРО чомусь реалізується у 65% концентрації, тобто мінус 23%. Попандос!;

- комплектація побутової техніки часто буває (наприклад, порохотяги) так би мовити "НЕ повною" - бувають відсутні насадки, додаткові труби та пристрої (які "за окрему плату" вилетять Вам "в копійочку")!Попандос від 10 до 15%!;

- ціна за "кг." вагових огірків (апельсинів, яблук, тощо) теж "гріє". Але мало хто звертає увагу на те, що продають їх Вам "живою вагою", тобто разом з вагою ящика (!!!). Тобто пластик (аба дерево) за ціною апельсинів. Попандос може скласти (на яблучках) 20%!;;

- розпродаж... Ще цікавіша "замануха". Перше ціни завищують на 20%, щоб згодом знизити і поставити табличку "РОЗПРОДАЖ";

Я вже не чіпаю теми цін "великими літерами" (без ПДВ) та товарів, що "раптово" з'являються у Вашому чеку "з повітря" і так же "випаровуються", але - гроші сплачено і т.п і т.д.

P.S. "Будьмо уважні!"

• Подобається Подобається x 5
  3. Asmodey

Asmodey New Member

Шановний на майбутне щоб ви знали що супермаркет Метро відкривався для підприємців я їду туди за 100 км від дому щоб закупити товар для роздрібної торгівлі мене він цілком влаштовує тому що товар там якісний і сертифікований, не на одній гуртовні тобі не дадуть сертифікат на весь товар. Я якось булочку собі купив то вони мені на весь асортимент хлібобулочних виробів дали))):crazy: , на касі ніхто не намахує повірте мені я перед тим як купити перевіряю, на щот каталогів я не знаю я їх не дивлюсь віддаю дитині гратись) на нащот того що все під одним дахом не знаю в Рівному все по іншому.

• Подобається Подобається x 2
  4. joke

joke Well-Known Member

В Метро есть нюансы-да если берешь очки они обязательно звонят, но если показать чек, то все решается на месте. И еще мне "нравиться" надпись в каталоге "Использовано друг. изображение".
    В Арсене свои - охранники настолько непрофессионально "висят" на тебе, что мои муж отказывается иногда от покупок - его "тошнит" от охранников.
    Но не смотря на это -берем в основном в этих магазинах + "Барвинок".
    Однажды были в Сити Коме, нас там было 3 покупателя на огромныи зал человок 15 менедж.и охран. так охрана нас "передавала" по рации и ходили за нами по 2 человека. Было смешно слышать :"Клиент перешел из отдела Принтеров в отдел Телефонов. Как слышно? Прием. Объект сдал...." Кино и нимци....

5. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

А у нас, коли в МЕТРО на виході звинить, вони зразу запитують "Дорогий алкоголь купували?" :D

6. joke

joke Well-Known Member

Капитан у вас Карма в двоичном коде?1111

7. sselev

sselev Well-Known Member

Якщо сказати по правді, так воно і є

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Метро відвідуєм - для підприємнцьких цілей.
    А як, щось горить - то Арсен.

Начитаєшся тут про охонців над душею. Ще ні разу їх погляду на собі не відчував =( Невже не той типаж ... я ж навіть стрижусь під двійку ...

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Біля мене і Арсен і ВАМ-Сільпо. Ходжу у ВАМ, бо:
    - він ближче,
    - черги на касах значно менші у вечірній час,
    - сумку чи речі можна здати жіночці на поличку, а у Арсені часто нема вільних комірок.

10. bonapart

bonapart Well-Known Member

А мені Арен подобається. Принаймні мене там не дурили, як декого і ставлення до покупців там краще. А ще - подобається як лежить товар(хоча то можливо тому, що я звик, бо ж все туди ходжу). В Метро я правда не був, ну але настільки великі супермаркети я не дуже люблю, плюс ще попускна система. Сільпо не люблю, Рукавичку теж не люблю.

11. matvs

matvs миється в бані

Я ходжу в кілька супермаркетів: Арсен, Сільпо і Рукавичка, деколи в Метро.

12. sslonn

sslonn Well-Known Member

Нірванко, в Арсені, коли немає вільних комірок, також можна здати тіточці-адміністраторці (часто навіть не тіточці, а приємній дівчинці:)) принаймні так на Науковій...

а загалом тема дивна, як на мене, порівнюються непорівнювальні речі...
    адже Метро, наприклад - це ніякий не супермаркет...

Найбільше намахують, імхо, у Вопаку... Ну але це дійсно проблеми нашої уважності:)

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не помітила там такої :shy: От був би приємний хлопець.. :D

14. Sxemparts

Sxemparts миється в бані

мене в супермаркетах не обдурювали ще

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Чоловіче добрий, ви йно поріг переступили - і вас вже надурили!
    Світ тепер такий... скоро за повітря платити будемо...

16. Lady

Lady Well-Known Member

І все ж таки нас обдурюють в супермаркетах навіть коли ми про це і не здогадуємся. От з власного досвіду випадок в Сільпо. Хотіла купити рибу форель, можна було вибрати фасовані кусочки з наклеяними на них цінниками, на яких була вказана ціна і вага. В супермаркеті є вага на якій і зважила вибраний кусочок риби. Виявилось ціна не відповідає вазі.Ціна була вказана за більшу вагу ніж насправді важила риба.
    Звернулась до адміністратора. Вона почала запевняти що це помилка.Тоді я взяла інший фасований кусок і зважила виявилось те саме. Адміністратор почала просити щоб не писати скаргу і не афішувати цієї ситуації. Вона запевняла що не знала що роблять продавці за її спиною і взагалі по касі все провіряється. А хто ж заважає забрати лишній кусок тому ж продавцю до дому. Скарги я не написала бо був цей день якраз Святої вечері.Але сказала що якщо ще раз таке виявиться звернусь в Захист прав споживачів.
    От така історія, раджу всім бути пильними в любому супермаркеті, бо там вже обважують як і на базарі :sad:

• Подобається Подобається x 7
  17. Adriana

Adriana Well-Known Member

Це точно, що що , а випічка там супер, хай ховається хлізавод №5. Ну ДУУУЖЕ смачно. А от вибору асортименту взагалі не має :9

18. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Знаєте що найбільше люблю в них, оті пампушки з часничком!

• Подобається Подобається x 6
  19. yulichka

yulichka Active Member

Я спеціально підриваю чоловіка з одного кінця міста в інший (біля нас немає Вопака) за булочками з часником :)..... А ще з кетчупом і цибулею мені дуже подобаються...

20. Ella

Ella Well-Known Member

Мені подобається Метро тому що найближче, все під одним дахом (продукти, одяг, техніка), а найголовніше що є вибір. Цінове питання не дуже актуальне, але час економиться сильно.
    Найгірше це Сільпо - вузький асортимент товару, охорона кримінального вигляду, смердить на мясному відділі, несвіжі продукти, цінники не відповідають товарам, що доводиться звіряти штрих код на товарі з цінником десь за пів метра. Рівень вервісу невідповідає цінам, молочні продукти, риба м"ясо в Арсені мені здаються дешевшими.
    Після роботи тепер в Арсен на Патона їжджу

а де твій аватар? :)