Відповідь: Супермаркет бачу арсен виходить в лідери! то правда ,що продукти бувають не свіжими,але саме планування там досить логічне,проходи не надто вузькі,хоч до каси можеш нормально з візочком підїхати! а як доречі система арсенівських бонусів, ще існує? хтось збирав? як на мене,ці наліпочки надто малі.але ідея не зла.я буваю в арсені на чорновола,здається люди як на свято ходять.там є чай +тістечка це великий плюс.не знаю яке у львові( бачу рейтиг не високий) але знаю київьске сільпо,це жах! хоча думаю що більшість ,як і я, закуповуються в тих місцях ,що є поряд.що вечора ,повертаючись з праці не підеш в інший кінец міста ,тому що там мені подобається більше.
Відповідь: Супермаркет Ні, бонуси і Акції в арсені проводяться лише декілька місяців, і завжди з серпня-вересня до грудня (щороку інша акція, ну хіба трошки схожа на попередню...) в Арсені на Чорновола дуже любимо зі знайомими сидіти за столиками, беремо тістечка, чай, сочки. Майже традиція вже три роки! в принципі, у всіх Арсенах є такі кондитерські відділи, де також є столики, щоб посидіти, почаювати...
Відповідь: Супермаркет А мені близько від дому тільки Сільпо. Та я вибрала Арсен (добре, що хоч будують близько дому). Взагалі побачила таку тенденцію на власні очі (і з того часу нічого не помінялося): одна мережа-одні власники: Барвінок - вибору майже нема, ціни низькі, але коли хочеш щось купити - можливо і не купиш, бо нема такого (образно кажучи 1-2 види сметани), Інтермаркет (крім гуртівень) - вибір більшає, з ним ростуть і ціни (сметани 3-4 види - і чого я в неї вчепилась?.. ааа то ж для прикладу...) і Арсен - вибір найбільший зі всієї мережі - ціни-відповідно також (тої же ж сметани - більше 5 видів). Плюси Арсену (від Сільпо) - більший вибір, краще м"ясо, все ніби свіжіше. Мінуси - високі ціни і (поки що) розташування. Плюси Сільпо - підписалася на картку, яка начебто дає знижку. Мінуси - несвіжі товари (досить часто) + недавня скандальна історія, що додала додаткового мінусу.
Відповідь: Супермаркет Дійсно, є картка в сільпо, яка НАЧЕБТО дає знижку... от купуєш щось в Сільпо, і якщо не маєш картки, то на чеку пише: Ви НЕ отримали 5 балів! тебе то зачіпає трохи (по собі кажу ), але зблизька придивився до акції, то прочитав таке: 1 бал = 1 коп. тобто купуєте на 1 повну гривню, і знижку отримуєте - 1 коп.!!! :D я деколи з цікавості порівнюю ціни в Сільпо на Мазепи (Топольна) і в Арсені на Чорновола. Побутова хімія, деякі продукти - все ж в Арсені дешевше на 10-15 коп. Ну не всі, бо широкого аналізу не робив :D Щодо Барвінку, то там дійсно брак вибору компенсується нижчою ціною. це в принципі нормально.
Відповідь: Супермаркет Прошу ввести в опитування "графу" - НІЯКИЙ! Тоді я зможу висловити власну думку з цього приводу, якщо опитування не полягає у визначенні "меншого із наявного зла"?
Відповідь: Супермаркет Шкода! Але, направду, система "кеш анд кері" розрахована на необізнаність людей і є "розсадником" корумпованих зв'язків та "очковтирательства". А "МЕТРО" - це "вінець" надувательства до якого стрімко рухаються всі(!) наші супермаркети. І чим більше їх буде будуватися тим скоріше цей шлях буде пройдено!
Відповідь: Супермаркет В рукавичці чек так кучеряво написаний, що там днем з вогнем не знайдеш влучно сказано....
Відповідь: Супермаркет Я деякий час була в Києві. Там у супермаркетах касири навіть якщо між собою розмовляють українською (скоріше суржиком) то до покупців звертаються російською. Та ше й вигляд у них такий що я їм щось винна. Був такий випадок - з самого ранку тільки після відкриття я побігла купити шось на сніданок. Коло каси виявилося що решти з 100 гривень у них нема, касир скривила лице і проповіла - ви што думаєтє, я вам з кошилька буду викладивать, у мєня здачі нєт - ідітє мєняйтє ілі оставляйтє . Після цього ввічливі - "доброго дня" і "дякую" в рідному місті в Арсені в мене викликали роззявлення рота.. А про Одесу взагалі окрема мова. Там ше присутній совєтський менталітет - продавець король
Відповідь: Супермаркет На мою думку, це "все" скоріше відноситься до рівня виховання та менталітету відповідних людей у певних райнах (А "суржику" з руминським ухилом вистачає і на Буковині, з польським і австрійським - в Галичині, з угорським - в Закарпатті, тощо). І це не обов'язково має відбуватися виключно саме в "СУПЕРмаркетах". Питання "СУПЕРМАРКЕТУ" полягає в принципах побудови "сервісу" цих закладів (супермаркетів). На мою думку, принцип "ні ЩО продавати, а ЯК продавати" дуже яскраво виглядає власне в мережевих супермаркетах країни. Мій "любимий" МЕТРО. Зверніть увагу на вселякі "хитрощі", що використовує керівництво цього закладу для відвертого обману та "замилювання очей" "неляканих" покупців? І все це робиться з "посмішкою на вустах". Не здогадуєтеся про, що саме я? Або "ПАХнуЧИЙ" БАРВІНОК. Це "дочірнє" підприємство "Інтермаркету" (чит. "Арсен") зпочатку створювалося як "зливна яма" для залежалого (та для того, що вже"на іздохє") товару, що не був придбаний "корпоративними" клієнтами в "закритому" тоді для широкого загалу "Інтермаркеті". І все це так само робилося з відвертою, щирою "посмішкою на вустах". Не здогадуєтеся про, що саме я?
Відповідь: Супермаркет Дійсно, наразі Рукавичка/Львівхолод у Львові - найоптимальніший варіант. Нещодавно їздив туди, купив близько 300л мінеральної та солодкої води - на весілля. В середньому, літр обійшовся орієнтовно у 80 коп. До того їздив у МЕТРО - і ціни вищі, і вибір менший... Підходжу до консультантки у винному відділі й питаюся про одну марку вина - наскільки якісне. Вона мені гонорово - це дешеве вино, я такого не п’ю. Я їй кажу, що не збираюся її кудись запрошувати і пропонувати пити це вино, а звертаюся як до консультанта Образилась...
Відповідь: Супермаркет Я не мав на меті будь-кого образити. Дійсно, кожен живе "на свою кишеню" (є й такі, хто "харчується" з "баків" в престижних районах і такі, що замовлять літаком собі на обід сьомгу). Особисто я проди "ідеалізації" супермаркетів та віднесення їх до панацеї. P.S. На кожний товар є свій покупець!
Відповідь: Супермаркет А тим часом у Інтермаркетівського Барвінка якийсь ребрендинг?? Барвінок - Барвінок НОВИЙ!
Відповідь: Супермаркет вперше потрапила у Рукавичку. Дуже приємні враження! Менше зайвих витребеньок порівняно з Арсеном. Сподіваюся, що частіше буду туди заїжджати...