Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

А мены подобається Сільпо на Південному. там і вибір нормальний, і обслуговування пристойне, як на мене, і кулінарія - супер!

• Подобається Подобається x 4
  2. night

night Well-Known Member

На рахунок вибору з вами цілком згідна. А от кулінарія всюди однакова. Готують з того що зіпсувалось, майонез чимось розбавляють. Та і лежить та кулінарія не відомо скільки.

• Подобається Подобається x 3
  3. syavych

syavych копач

Любімая під кулінарією мабуть мала на увазі випічку, бо вона там справді вирізняється. Шкода що в інших Сільпо її немає... чомусь...

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас в Великій кишені за годину до закриття магазину ціни на кулінарію падають на 40%.Ясне діло..або викинути або хоч за таку ціну комусь впарити вже й так не не першої свіжості продукцію.
    Випічка добра тільки тоді як свіжа, на другий день -наче з піску зроблено.

• Подобається Подобається x 5
  5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в неділю в "Арсені" , що на Сихові, тааакий вонючий запашок стояв!!! Певно несвіжі кури на гриль дали - дуже специфічний запах, який жодні трави/приправи не переб"ють:sad:

• Подобається Подобається x 1
  6. Кохана

Кохана LuBimaya

Абсолютно вірно! Обожнюю їхні булочки, кексики, мафіни, багети... Більш такого не купляю, бо всілякі салатики й т.д. просто люблю готувати сама.. інколи беремо готову піцу на вагу, дуже задоволені, вона там смачніша, ніж у будь-якій піцерії...

7. marianast

marianast Well-Known Member

Доведеться за горілкою в Арсен, а за закускою в Сільпо:). Вчора дізналась, що прикрашає випічку в Сільпо коліжанка моєї мами:) А м.ясо я вирішила у супермаркетах НЕ КУПУВАТИ. Ми за містом берем в заготівельника, свіжачок. Справа в тому, що супермаркетні мясопродукти мій кіт їсти відмовляється. Спочатку я думала, що він кормоман і м.яса не їсть взагалі. Але від того заготівельника м.яско кіт їсть, та ще й мурликає, аж трясеться. Наслухалась я як в супермаркетах м.яско в плинах відмочують, в антибіотиках:sad: То якась цілеспрямована акція на знищення людської раси? Чи як?

• Подобається Подобається x 6
  8. Summer

Summer Well-Known Member

не лякайтесь, але там такі тараканчики бігають.... випічка смачна, але дорогувато, багети мені більше в Ашані под-ся, бо на наступний день вони нормально -можна їсти, а в сільпо як каменюка ї дорожчі в 2 р....
    не пробувала, бачила, але роблю свою -швидко і знаю, що я даю в ту піццу...

9. Negnaja

Negnaja New Member

Мені також Арсен та Сільпо на Виговського подобається. Но недавно була в центрі в цьому новому маркеті що відкрився Опера маркет, мені сподобалось, можна купити те чого нема в інших маркетах і обслуговування хороше. А вам як? Хтось був там?

10. night

night Well-Known Member

Раз зайшла і більше на ходжу. Не хочу платити за продукти вище ніж у будь якому супермаркеті. Асортимент самий звичайний. Такі ж продукти можна знайти в Сільпо або на Метро і з великою різницею в ціні.
    Для людей які не мають машин і живуть в центрі звичайно магазинчик корисний. Але якщо людина не лінива і не хоче платити за оренду торгової площі в центрі міста яку закладають у вартість продуктів то вигідніше раз в тиждень з'їздити кудись подальше.

11. Negnaja

Negnaja New Member

Ну не знаю, наприклад там є хороші, гарні цукерки таких я в інших маркетах не бачила. Якщо наприклад на подарунок то в сам раз.

12. Interferon

Interferon Well-Known Member

А на етикетці в складі тих багетів є "покаращувач" Добре, що хоч написали, бо я її дитині давала, вже не даю.

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я вже так звикла до Ашану. По-перше, ціни нормальні, по друге є майже все, що треба і що найважливіше - найближчий до мене супермаркет. Раніше по дрібницях їздила в Фуршет, що на Сахарова, а по більших закупах в метро. тепер в метро хіба за хорошим алкоголем, бо в Ашані вибір досить малий. раніше в метро ще купляли солену сьомгу, але в Ашані її можна купити на 50 грн дешевше.

14. Summer

Summer Well-Known Member

теж звикла, 10 хв і я там ))

15. marianast

marianast Well-Known Member

Хліб без тої зарази можете випікати хіба що самі. У всіх супермаркетах (там,де є пекарня) покращувачами зловживають. Фахівці радять купуючи хліб звертати увагу на етикетку і купувати лише з державних заводів. І на це є дуже вагомі причини.

• Подобається Подобається x 2
  16. layer9

layer9 Well-Known Member

люди а як дістати карточку для метро?

17. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Якщо ви ПП,беріть свідоцтво і паспорт,там заповните заяву і вам видадуть,як того не маєте то попросіть когось із ПП,нехай вам зробить,ПП крім себе може зробити ше на 2 особи.

18. menkaur

menkaur Active Member

до речі - на рахунок супермаркетів, у мене колись була ідея - написати сайтик, на якому можна було би порівнювати (і, звичайно, корегувати за потребою) ціни на різні продукти в різних супермаркетах.
    наприклад, ви знаєте, які продукти ви зазвичай купуєте - створюєте на сайті корзину і сайт каже, що найдешевше буде сьогодні закупитися там то і там то.
    хочу почути, що учасники фотума думають про таку ідею

• Подобається Подобається x 2
  19. bora

bora Well-Known Member

А чіабатту пробували? мммм. смакота. Я навіть люблю купувати її не коли вона пухкенька, а вже затверділа трішки,щоб вдома кинути на пательню і розігріти - такий запах стоїть від маслинок. Мені її навіть нічим мастити не треба - саму жую))
    Бачила ще у Фуршеті.

заглядала б на такий сайт зрідка, але навряд чи їздила б далеко по результатах цін - на бензині то теж вльот. а сім"я невеличка, щоб гуртом закуплятись. Хіба коли на шашлик де їхали б.

20. Summer

Summer Well-Known Member

ідея, дуже гарна, підтримую, принаймні можна орієнтуватись в цінах та торгівельних точках ))

а де твій аватар? :)