Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Я ходжу у Фуршет! Живу недалечко від нього! Наразі задовільняє все. Хоча, на деякі товари там ціна також пристойна. А ще прикольно, що поблизу є радіобазар і ринок Торпедо! Оце справді клас. А то доводилося на торпедо пхатися невідь-куди! А ще ж треба було повертатися! :)

• Подобається Подобається x 4
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Була вчора в Сільпо..ну Сільпо воно і в Африці Сільпо..асортимент товару примітивний...походила я по ньому....і поїхала в Арсен...

• Подобається Подобається x 3
  3. Peri

Peri Well-Known Member

у фуршеті непоганий акційний сир голландський 45%(борщів)за ціною 25.27.в інших магазинах він значно дороще.
    риба (лосось,форель(стейки)теж значно дешевші ніж,скажімо,в арсені
    зверніть увагу на продукцію з фірмовим логотипом *фуршет*
    гарний асортимент хлібо-булочних виробів(своя пекарня)
    а ось побутова хімія дорога і немає гарного вибору,на мою думку.

4. Xlopak

Xlopak Member

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

Натусю, я в тому "верхньому" Сільпо не знаю що купляти... походжу-походжу і з пустими руками на вихід.. біля Південного мені більше сподобався, але всьоравно.. то не Фуршет:)

• Подобається Подобається x 1
  6. Summer

Summer Well-Known Member

йой, ви мене налякали.... я часто беру рибу чищену в сільпо....і де вони її тримають біля порошків?

7. night

night Well-Known Member

як на мене рибу і всі морепродукти краще в Метро купувати. Там продукція завжди свіжа і якісна. В Сільпо купую лише живу рибу після того як попалась на підгнившу рибку там.Принаймі коли бачиш як рибка жваво плаває можна оцінити можна її на сковорідку чи ні:)

• Подобається Подобається x 4
  8. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

А в мене вчора вийшло все навпаки:приїхав у Арсен,думав там щось змінилось в асортименті і кількості товару,розчарувався і поїхав в Сільпо.

• Подобається Подобається x 1
  9. night

night Well-Known Member

Хто що може сказати про супермаркет "Степ" ?

10. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А де він знаходиться?:scratch_one-s_head:

11. night

night Well-Known Member

Невідомо. Я чула десь в районі кільця Зеленої. Проте знижку для пенсіонерів аж 3 відсотка розрекламували на пів міста. Та на скільки той пенсіонер має купити щоб відчути цю "гіперзнижку".

• Подобається Подобається x 2
  12. Summer

Summer Well-Known Member

Батальна 8, біля заправки ОККО, роз'їзд пасічна-батальна... ше там не була, але моя бабулька казала, що вже всі сусіди там були :)

13. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

1. Так, пробували, дійсно файний!:good:
    2. Так, дешевші, але в мене є підозра, що вони зроблені з тої дохлої рибки (пардон, але то дійсно правда), яка там часто плаває на дні...:bad:, я то точно знаю, бо майже кожен день там буваю!;)
    3. Та продукція і дешевша, і нічим не гірша за таку саму інших виробників.
    4. Файні, особливо лаваш їхній мені подобається!:good:
    5. То дійсно так, ні асортименту шампунів нормального, ні мила (одне антикризове якесь...), ні порошку... нічо нема...:pardon:

• Подобається Подобається x 5
  14. Iriska

Iriska Well-Known Member

Справа в тім, що то і є ті самі виробники, тільки поліграфія з приват лейблом... Дешевше за рахунок прописаних обсягів з виробником і знижки за це... і звісно менша націнка від супермаркету. Крім того, саме в цій продукції, під приват лейблом більш жорсткіший контроль якості, бо якщо будуть погрішності, то вина впаде власне на супермаркет, чого вони собі позволити не можуть.

Ну а це просто не їх позиціонування... Вони більше по продуктах...

Чесно кажучи, давно не була в жодному супермаркеті, тому важко щось сказати про асортименту лінію чи ціни... Чим вирізняю Фуршет - на відміну від інших не жене в боротьбі за споживача наповненням не потрібного, але ймовірно необхідного... Не здивуюсь, якщо скоро в Арсені і Сільпо будуть продавати будівельні матеріали, чи тканини з фурнітурою, щоб клієнт міг в них купити ВСЕ... і не ходити в інші магазини... і це при їхній то площі...

15. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Чому,в них був хороший вибір, але в звязку з кризою (я так думаю, бо саме тоді почали зникати більшість побутової хімії з полиць), його зменшили...;)

16. dasha

dasha Well-Known Member

Мені подобається сихівський Сільпо, чомусь більше ніж Арсен, хоча в Арсені памерси дешеві:blush: А в Фуршеті біля Стрийського парку маленький вибір товару, для дитини там взагалі нема що брати, а стейки форелі і.т.д там такого кольору що лежать певно від минулої Паски. Сир я б не брала дешевий щей по акції - значить з рослинними жирами. А в Метро я була останній раз ще рік тому як була вагітна то чесно кажучи він мені не дуже подобається ціни не значно відрізняються є речі що на нижньому Шуварі дешевші і я там постійно нагрібала купу непотрібу і потім думала що з ним робити. Але то вже мої проблеми:)

Ага в фуршеті є + що дійсно можна швидко купити товари першої необхідності. Наприклад забігти купити хліб, олію, крупи - під маркою Фуршет вони досить дешеві що вигідно різним категоріям населення

17. marianast

marianast Well-Known Member

Барвінок №2. Маленький вибір, і покупців не багато.
    А ми, хочаі дуже звикли до Арсену, все частіше і частіше ходимо в Сільпо на Сихові. Вибір незрівнянно кращий

18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Вибір чого? Мені наприклад, вибір горілки в Арсені більше подобається :)

19. night

night Well-Known Member

Останнім часом Арсени зіпсувались як на мене. Вибір товарів ніякий. Обслуговування також. Приходиться продавця чекати по кілька хвилин щоб щось зважили. В Арсені на Зеленій спостерігала неодноразово що один продавець і м'ясо і рибу і сир обслуговує.
    В Ашан стараюсь не заходити. Мене обурило їхній підхід до зважування товарів. Важила помідори, наклеїла наклейку. Все як книжка пише. На касі мені сказали що зважено не правильно і потрібно або переважувати йти або залишати товар на касі. Якщо в них така "складна" вага то треба ставити людину яка буде важити.

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

в Сільпо, що у Скрині, останні тижні 3 (це той час, що я мешкаю коло нього) щовечора довжелезні черги і нема на то ради: охорона відмовляється викликати адміністрацію, гаряча лінія не працює (а я дзвонила сьогодні о 1о), в книзі скарг адміністрація відповідає кожному, що вжиє заходів, але поки це лише пусті слова:cry:

а де твій аватар? :)