Я ходжу у Фуршет! Живу недалечко від нього! Наразі задовільняє все. Хоча, на деякі товари там ціна також пристойна. А ще прикольно, що поблизу є радіобазар і ринок Торпедо! Оце справді клас. А то доводилося на торпедо пхатися невідь-куди! А ще ж треба було повертатися!
Була вчора в Сільпо..ну Сільпо воно і в Африці Сільпо..асортимент товару примітивний...походила я по ньому....і поїхала в Арсен...
у фуршеті непоганий акційний сир голландський 45%(борщів)за ціною 25.27.в інших магазинах він значно дороще. риба (лосось,форель(стейки)теж значно дешевші ніж,скажімо,в арсені зверніть увагу на продукцію з фірмовим логотипом *фуршет* гарний асортимент хлібо-булочних виробів(своя пекарня) а ось побутова хімія дорога і немає гарного вибору,на мою думку.
Навпаки, коли Торпедо було на вул. Золотій, простіше було до нього добратись з будь-якого району .... Зараз навіть незнаю де воно точно і що туди їздить (крім власного авто)
Натусю, я в тому "верхньому" Сільпо не знаю що купляти... походжу-походжу і з пустими руками на вихід.. біля Південного мені більше сподобався, але всьоравно.. то не Фуршет
як на мене рибу і всі морепродукти краще в Метро купувати. Там продукція завжди свіжа і якісна. В Сільпо купую лише живу рибу після того як попалась на підгнившу рибку там.Принаймі коли бачиш як рибка жваво плаває можна оцінити можна її на сковорідку чи ні
А в мене вчора вийшло все навпаки:приїхав у Арсен,думав там щось змінилось в асортименті і кількості товару,розчарувався і поїхав в Сільпо.
Невідомо. Я чула десь в районі кільця Зеленої. Проте знижку для пенсіонерів аж 3 відсотка розрекламували на пів міста. Та на скільки той пенсіонер має купити щоб відчути цю "гіперзнижку".
Батальна 8, біля заправки ОККО, роз'їзд пасічна-батальна... ше там не була, але моя бабулька казала, що вже всі сусіди там були
Так, пробували, дійсно файний! Так, дешевші, але в мене є підозра, що вони зроблені з тої дохлої рибки (пардон, але то дійсно правда), яка там часто плаває на дні..., я то точно знаю, бо майже кожен день там буваю! Та продукція і дешевша, і нічим не гірша за таку саму інших виробників. Файні, особливо лаваш їхній мені подобається! То дійсно так, ні асортименту шампунів нормального, ні мила (одне антикризове якесь...), ні порошку... нічо нема...
Справа в тім, що то і є ті самі виробники, тільки поліграфія з приват лейблом... Дешевше за рахунок прописаних обсягів з виробником і знижки за це... і звісно менша націнка від супермаркету. Крім того, саме в цій продукції, під приват лейблом більш жорсткіший контроль якості, бо якщо будуть погрішності, то вина впаде власне на супермаркет, чого вони собі позволити не можуть. Ну а це просто не їх позиціонування... Вони більше по продуктах... Чесно кажучи, давно не була в жодному супермаркеті, тому важко щось сказати про асортименту лінію чи ціни... Чим вирізняю Фуршет - на відміну від інших не жене в боротьбі за споживача наповненням не потрібного, але ймовірно необхідного... Не здивуюсь, якщо скоро в Арсені і Сільпо будуть продавати будівельні матеріали, чи тканини з фурнітурою, щоб клієнт міг в них купити ВСЕ... і не ходити в інші магазини... і це при їхній то площі...
Чому,в них був хороший вибір, але в звязку з кризою (я так думаю, бо саме тоді почали зникати більшість побутової хімії з полиць), його зменшили...
Мені подобається сихівський Сільпо, чомусь більше ніж Арсен, хоча в Арсені памерси дешеві А в Фуршеті біля Стрийського парку маленький вибір товару, для дитини там взагалі нема що брати, а стейки форелі і.т.д там такого кольору що лежать певно від минулої Паски. Сир я б не брала дешевий щей по акції - значить з рослинними жирами. А в Метро я була останній раз ще рік тому як була вагітна то чесно кажучи він мені не дуже подобається ціни не значно відрізняються є речі що на нижньому Шуварі дешевші і я там постійно нагрібала купу непотрібу і потім думала що з ним робити. Але то вже мої проблеми Ага в фуршеті є + що дійсно можна швидко купити товари першої необхідності. Наприклад забігти купити хліб, олію, крупи - під маркою Фуршет вони досить дешеві що вигідно різним категоріям населення
Барвінок №2. Маленький вибір, і покупців не багато. А ми, хочаі дуже звикли до Арсену, все частіше і частіше ходимо в Сільпо на Сихові. Вибір незрівнянно кращий
Останнім часом Арсени зіпсувались як на мене. Вибір товарів ніякий. Обслуговування також. Приходиться продавця чекати по кілька хвилин щоб щось зважили. В Арсені на Зеленій спостерігала неодноразово що один продавець і м'ясо і рибу і сир обслуговує. В Ашан стараюсь не заходити. Мене обурило їхній підхід до зважування товарів. Важила помідори, наклеїла наклейку. Все як книжка пише. На касі мені сказали що зважено не правильно і потрібно або переважувати йти або залишати товар на касі. Якщо в них така "складна" вага то треба ставити людину яка буде важити.
в Сільпо, що у Скрині, останні тижні 3 (це той час, що я мешкаю коло нього) щовечора довжелезні черги і нема на то ради: охорона відмовляється викликати адміністрацію, гаряча лінія не працює (а я дзвонила сьогодні о 1о), в книзі скарг адміністрація відповідає кожному, що вжиє заходів, але поки це лише пусті слова