Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Iriska

Iriska Well-Known Member

Зелена то пародія... Маленьке приміщення, а постачальники хочуть бути всі... в результаті, не дивно, коли майтки серед чіпсів валяються... Хоча більший шедевр ніж Зелена, це Арсен в м. Рівне...
    А Наукова досить просторий супермаркет, по величині, як і по продажах уступає СМ на Патона і Чорновола... Проте його чомусь позиціонують як для людей з більшим достатком... Раніше там був спец асортимент цього ряду... І ціни вищі ніж в інших... Як зара не знам... Почекаю, поки страсті уляжуться...

• Подобається Подобається x 1
  2. Анута

Анута Well-Known Member

мені там подобався дядечко на м'ясі (їх там ніби два). складалось враження, що людина якраз на своєму місці...

3. Pavlin

Pavlin Active Member

Сільпо рулить, асортиментом, свіжістью і випічкою (я про той що біля Південного). Після Арсену просто дивують. Їм 5 балів .Останні місяці Арсен сильно здав-товару мінімум, ціни високі, свіжість товару рідкість (борги своє дали). Про Метро навіть не хочу говорити-з"явився ще один супермаркет-в якому не все є і ціни деколи вище від базарних. А колись ми брали там гуртом товар для продажу, зараз в нас роздріб дешевше ніж в них...

• Подобається Подобається x 3
  4. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

знаю точно що є. Ви мабуть не там шукаєте.

сьогодні дізналась що нові власники "Арсену" обіцяють частково виплатити борги на протязі пяти років. а, ще можливо наша фірма (тобто компанія в якій я працюю) продасть товар в арсен, не зважаючи на їхні борги, адже частково гроші поступили, ну зовсім трішечки

5. Iriska

Iriska Well-Known Member

Угу... а ті бонуси які вони запросили виводять борги на ніц... Тобто... протягом року вони зобов*язуються виплатити, наприклад 120тис грн, але поставили бонус 2% від відвантаженої продукції в місяць..., якщо у Вас оборот 1,2млн в рік, то за 10міс, Ви маєте заплатити їм ті самі гроші в якості бонусу, Вони Вам перечислять через 2 місяці Ваші ж 120 тис (притому, що за ті 2 міс, Ви заплатите їм іще 24тис грн бонусу), і Ви і вони заплатите за послуги банківської операції і т.д., А ще невідомо, чи справно будуть платити сьогоднішні поставки... Я б не ризикувала з ними зара працювати... Горе тому, хто несе відповідальність за дебіторку... Штрафи будуть... Ну... тобто тої людини ЗП буде від ????грн в місяць і менше... Звісно продажі не хочеться втрачати... але кредитувати їх...?!

6. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Є!;):);):)

7. Jackil

Jackil New Member

Сьогодні були з дружиною в "Арсені" на Чорновола. Враження не з приємних... На полицях консерви, соки, молочні продукти, води, крупи тільки один-два виробники і так майже зі всім. Так-сяк набрали товару на певну суму - підійшли до каси - розплачуємося, а НІ! Кредитні і дебетні картки до оплати не приймають - тільки готівка. А де я той бакомат буду шукати. В кінці-кінців плюнули на це все поїхали в інший супермаркет і там купили все що було потрібно.

До речі в "Фуршеті" дійсно випічка найкраща і магазин досить пристойний напевно станемо його клієнтами. "Сільпо" - теж непоганий, мені подабаються. "Вопак" - ото дійсно "Сєльпо" навіть заходити не хочемо, але "Арсен" зараз на рівні "Вопака".

Висновок: Навряд чи кілька місяців будемо заходити в "Арсен", поки ситуація не нормалізується.

Щодо мережі "Барвінків", то вони вже давно не "Інтермаркета", їх продали полякам...

• Подобається Подобається x 4
  8. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Підтримую! І мені він подобається, і тому, що недалеко від мене, і тому, що товару багато - багато різного (хоча на початку кризи він був напів порожній...,але вже викарапкався), ціни недорогі на все і якість хороша.

• Подобається Подобається x 2
  9. Summer

Summer Well-Known Member

шкода не має біля мене Фуршету :sad: тільки Сільпи, Арсени, Барвінки, а ще біля нового ЦуМу Вопак, але я там не буваю.....

10. fuxx

fuxx Member

У Фуршеті пропало Микулинецьке :dntknw:
    Але зате асортимент чаю повернувся до попередніх обсягів.

• Подобається Подобається x 2
  11. Summer

Summer Well-Known Member

нині в Арсені - Патона величезний вибір мін. води, такий асортимент різних виробників, що я раніше в нас таких не бачила :)

12. Любитель

Любитель New Member

привіт! якось тема пішла в небуття... хотілося б її підняти знову.

Отже, що думаєте про супермаркети "Вопак"? Пишіть усе, хотілося б почути побільше думок.

Я працюю в центральному офісі цієї мережі в Луцьку.

13. Wordan

Wordan New Member

якщо прападуть усі супермаркети тоді щож робити то будете ??

Та "Вопак" надто убогий маркет.

хочу скатерть самобранку і всі супермаркети в прольоті ))))

Останнє редагування модератором: 4 сер 2009
  14. Xlopak

Xlopak Member

+1
    Правда коли жив від нього не далеко, то ходив на закупи туди "за нєімєнієм лучшево"

Наразі надаю перевагу Сільпо.

15. night

night Well-Known Member

Раніше робила закупи на Сільпо. Зараз на Рукавичці. Ціни нижчі і людей менше і машину є де запаркувати( на відміну від Сільпо чи Метро). Правда асортимент слабенький. Якщо хочеться чогось смачненького їду все таки на Сільпо або Метро.

16. Summer

Summer Well-Known Member

не має біля мене Вопака, тому ходжу в ті , що біля мене сільпо , Арсен. на великі закупи їдемо в МЕТРО,
    от щодо машини. коли не приїдемо ну не має де поставити, якийсь такий рух постійно... чи то так співпадає? а ціни. ну не скажу , що нижчі...як на шо. останній раз цукерки брали ромашки наші світочанські. так були несвіжі...я спокусилась на ціну всюди 30-32, а там 24... тепер буду знати чого там така ціна :), молочка така сама як в сільпо ціна, зара в одних щось дешевше, щось дорожче -не вгадаєш...

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Сидю я, ковиряюсь цвяхом у вусі, і раптом в телевізорі звук пропав :))

А хіба хто писав що нові шини смердять коровячими ляпами? Якраз нові і смердять резиною.

За продуктами в першу чергу особисто я йду в Арсен. В другу чергу в Сільпо, далі в Рукавичку, і в останню чергу якщо випадково попаду з кимось за компанію то в Метро. Хоча в метро якщо якась дрібниця попадається то стараюсь не купляти, тому що неохота стояти у вічних чергах. От що в Метро можна інколи підібрати- то щось з іграшок чи подібного для дітей. Асортимент трохи інший ніж в інших магазинах.

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

з моїм переїздом біля мене тепер Сільпо і Барвінок.. принаймі так, що пішки йти... в Барвінок напевно більше не піду, бо недавно купила там Боржомі... до того отравилася, а воно мені краще ліків на шлунок помагає... попробувала я її.. коротше, в кращому випадку перелили туди поляну... найсправжніша підробка, мо хто не зачує, а я її і з 5 вод на конкурсі спізнаю, бо як мінеральну лиш її, поляну і шаянську пю.. решта всьо лиш питна вода...

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

невже сусіди? Рясне-1?:)

20. mxa

mxa Well-Known Member

Сьогодні купляли свіжу рибу, почищену, у ВАМі що біля нового Цуму. Купили, приїхали додому, розпакували а вона смердить якоюсь хімією, взялися чистити а вона просто на куски розвалюється, вже напівзгнила.

Капець просто...

а де твій аватар? :)