Зелена то пародія... Маленьке приміщення, а постачальники хочуть бути всі... в результаті, не дивно, коли майтки серед чіпсів валяються... Хоча більший шедевр ніж Зелена, це Арсен в м. Рівне... А Наукова досить просторий супермаркет, по величині, як і по продажах уступає СМ на Патона і Чорновола... Проте його чомусь позиціонують як для людей з більшим достатком... Раніше там був спец асортимент цього ряду... І ціни вищі ніж в інших... Як зара не знам... Почекаю, поки страсті уляжуться...
мені там подобався дядечко на м'ясі (їх там ніби два). складалось враження, що людина якраз на своєму місці...
Сільпо рулить, асортиментом, свіжістью і випічкою (я про той що біля Південного). Після Арсену просто дивують. Їм 5 балів .Останні місяці Арсен сильно здав-товару мінімум, ціни високі, свіжість товару рідкість (борги своє дали). Про Метро навіть не хочу говорити-з"явився ще один супермаркет-в якому не все є і ціни деколи вище від базарних. А колись ми брали там гуртом товар для продажу, зараз в нас роздріб дешевше ніж в них...
знаю точно що є. Ви мабуть не там шукаєте. сьогодні дізналась що нові власники "Арсену" обіцяють частково виплатити борги на протязі пяти років. а, ще можливо наша фірма (тобто компанія в якій я працюю) продасть товар в арсен, не зважаючи на їхні борги, адже частково гроші поступили, ну зовсім трішечки
Угу... а ті бонуси які вони запросили виводять борги на ніц... Тобто... протягом року вони зобов*язуються виплатити, наприклад 120тис грн, але поставили бонус 2% від відвантаженої продукції в місяць..., якщо у Вас оборот 1,2млн в рік, то за 10міс, Ви маєте заплатити їм ті самі гроші в якості бонусу, Вони Вам перечислять через 2 місяці Ваші ж 120 тис (притому, що за ті 2 міс, Ви заплатите їм іще 24тис грн бонусу), і Ви і вони заплатите за послуги банківської операції і т.д., А ще невідомо, чи справно будуть платити сьогоднішні поставки... Я б не ризикувала з ними зара працювати... Горе тому, хто несе відповідальність за дебіторку... Штрафи будуть... Ну... тобто тої людини ЗП буде від ????грн в місяць і менше... Звісно продажі не хочеться втрачати... але кредитувати їх...?!
Сьогодні були з дружиною в "Арсені" на Чорновола. Враження не з приємних... На полицях консерви, соки, молочні продукти, води, крупи тільки один-два виробники і так майже зі всім. Так-сяк набрали товару на певну суму - підійшли до каси - розплачуємося, а НІ! Кредитні і дебетні картки до оплати не приймають - тільки готівка. А де я той бакомат буду шукати. В кінці-кінців плюнули на це все поїхали в інший супермаркет і там купили все що було потрібно. До речі в "Фуршеті" дійсно випічка найкраща і магазин досить пристойний напевно станемо його клієнтами. "Сільпо" - теж непоганий, мені подабаються. "Вопак" - ото дійсно "Сєльпо" навіть заходити не хочемо, але "Арсен" зараз на рівні "Вопака". Висновок: Навряд чи кілька місяців будемо заходити в "Арсен", поки ситуація не нормалізується. Щодо мережі "Барвінків", то вони вже давно не "Інтермаркета", їх продали полякам...
Підтримую! І мені він подобається, і тому, що недалеко від мене, і тому, що товару багато - багато різного (хоча на початку кризи він був напів порожній...,але вже викарапкався), ціни недорогі на все і якість хороша.
шкода не має біля мене Фуршету тільки Сільпи, Арсени, Барвінки, а ще біля нового ЦуМу Вопак, але я там не буваю.....
нині в Арсені - Патона величезний вибір мін. води, такий асортимент різних виробників, що я раніше в нас таких не бачила
привіт! якось тема пішла в небуття... хотілося б її підняти знову. Отже, що думаєте про супермаркети "Вопак"? Пишіть усе, хотілося б почути побільше думок. Я працюю в центральному офісі цієї мережі в Луцьку.
якщо прападуть усі супермаркети тоді щож робити то будете ?? Та "Вопак" надто убогий маркет. хочу скатерть самобранку і всі супермаркети в прольоті ))))
+1 Правда коли жив від нього не далеко, то ходив на закупи туди "за нєімєнієм лучшево" Наразі надаю перевагу Сільпо.
Раніше робила закупи на Сільпо. Зараз на Рукавичці. Ціни нижчі і людей менше і машину є де запаркувати( на відміну від Сільпо чи Метро). Правда асортимент слабенький. Якщо хочеться чогось смачненького їду все таки на Сільпо або Метро.
не має біля мене Вопака, тому ходжу в ті , що біля мене сільпо , Арсен. на великі закупи їдемо в МЕТРО, от щодо машини. коли не приїдемо ну не має де поставити, якийсь такий рух постійно... чи то так співпадає? а ціни. ну не скажу , що нижчі...як на шо. останній раз цукерки брали ромашки наші світочанські. так були несвіжі...я спокусилась на ціну всюди 30-32, а там 24... тепер буду знати чого там така ціна , молочка така сама як в сільпо ціна, зара в одних щось дешевше, щось дорожче -не вгадаєш...
Сидю я, ковиряюсь цвяхом у вусі, і раптом в телевізорі звук пропав ) А хіба хто писав що нові шини смердять коровячими ляпами? Якраз нові і смердять резиною. За продуктами в першу чергу особисто я йду в Арсен. В другу чергу в Сільпо, далі в Рукавичку, і в останню чергу якщо випадково попаду з кимось за компанію то в Метро. Хоча в метро якщо якась дрібниця попадається то стараюсь не купляти, тому що неохота стояти у вічних чергах. От що в Метро можна інколи підібрати- то щось з іграшок чи подібного для дітей. Асортимент трохи інший ніж в інших магазинах.
з моїм переїздом біля мене тепер Сільпо і Барвінок.. принаймі так, що пішки йти... в Барвінок напевно більше не піду, бо недавно купила там Боржомі... до того отравилася, а воно мені краще ліків на шлунок помагає... попробувала я її.. коротше, в кращому випадку перелили туди поляну... найсправжніша підробка, мо хто не зачує, а я її і з 5 вод на конкурсі спізнаю, бо як мінеральну лиш її, поляну і шаянську пю.. решта всьо лиш питна вода...
Сьогодні купляли свіжу рибу, почищену, у ВАМі що біля нового Цуму. Купили, приїхали додому, розпакували а вона смердить якоюсь хімією, взялися чистити а вона просто на куски розвалюється, вже напівзгнила. Капець просто...