це вже називається хто до чого звик я в Сільпо гублюся, не знаю де що, куди йти і т.п. а в Арсен, який би не зайшла, одразу знаю куди мені потрібно
Ну от бачите, а я Саlve, і в Сільпо його немає... Я особисто нічого проти Сільпо немаю, але добре що супермаркетів зараз багато і дійсно можна обрати саме той, який найбільше довподоби
Не правда, просто поставки не по графіку, на відміну від Сільпо, а по необхідності. І мерчики викладають товар на полиці. А влізли в борги, бо надто сильно хтіли розбудуватись... Одночасно будували 3 супера, з яких відкрили один - Патона, і почали будувати Леополіс, а Стрий і Червоноград так кістяками і лишились...
Арсен виграє в всіх супремаркетів тим... що в них є машинки для дітей... а що для нашої сімї це теж дуже важливо... от тільки б там асортимент збільшився....
Аня, і я про то , хоча біля мене Сільпо, а біля роботи Арсен, то люблю забігати до Арсену , а зара буде видно.....
Доречі, найбільший маразм, ІМХО, це те, що стоянка поблизу "Сільпо" біля Південного - платна!!! Та такого ж ніде в світі немає!!! ПОБЛИЗУ СУПЕРМАРКЕТІВ СТОЯНКИ ЗАВЖДИ БЕЗКОШТОВНІ - це ж частина маркетингової діяльності! Ну, то вже, знайшли на чому заробити! Сєльпо - фтопку!
Якби вона була безкоштовною, то б на ній ніколи не було вільного місця для покупців супермаркету, бо там би ставили машини покупців Південного.
Ну, не факт... "Південний" повинен мати свій паркінг, це їхні проблеми! ІМХО - неправильне вирішення проблеми...
Тільки в п*ятницю, суботу, неділю... Коли наплив власне на Південний найбільший. В певній мірі злить, але... Навіть біля Краківського стоянка платна і Привокзального, то чого дивуватись? Тим більше, що СМ знаходиться біля одного з найпопулярніших ринків?! "Сільпо" знаходиться на території, що належить до ринку... тому це їхні спільні проблеми... Паркінг від "Південного" також платний є... Але оскільки він не з тої сторони, що хтілось би більшості людей... то... Проте в будь-якому разі "Сільпо" не люблю...
а ви бачете якесь вирішення проблеми? ви не помітили що гігант - ринок і СМ в одному місці? і що місця немає в принципі? хіба парк знесуть на що найдуться захисники. я не люблю жодних СМ , я просто ходжу туди за продуктами. який ближче, туди йду. вважаю, що вибирати можуть , тільки ті хто має 2 СМ в одному місці, типу на Науковій. тому що стверджувати, що розкладка в Сільпо не така , а гірша ніж в Арсені, людині яка живе наприклад навпроти Арсену - це смішно. де частіше буваєш, там і швидше знайдеш. і чомусь вважаю Сільпо біля Південного нормальним СМ, мені подобається наявність кафе і 2 поверху загалом.
а чому б не відмінити плату за "паркінг"? Ну добре, тоді неправильним є взагалі підхід з платними паркінгами поблизу торгових точок! А, на рахунок Сільпо, можу ще навести один вагомий мінус: - В "Сільпо" абсолютно немє свіжої випічки ("Скриня" - Привокзальна, Рясне. В інших відділеннях майже не буваю)
Там і справді нема, як і на Мазепи... Бо по площі, вони є меншими, відповідно такі відділи там не зробили... Не знаю як зараз, але раніше на Виговського була випічка, причому пончики - просто з пальцями мо їсти... На Науковій - особливо не гуляла по СМ, тому точно не скажу... А щодо випічки... зара дуже класна "Форнетті", і я не здивуюсь, що коли вони розкруттяться до вищого рівня продаж і можливостей, то таки й в супермаркетах засядуть...
вам пояснили, що тоді паркінг заполонять автомобілі , що приїхали на Південий і з сусідніх будинків. відносно випічки , то на у Сільпо на Півднному вона є. у решта супермаркетах - як сказала Іриска, думаю теж що площа не дозволяє. і окрім того - в СКРИНІ я часто купую випічку СВІЖУ таку саму як у Сільпо біля Ваму, тільки у плівку харчову запаковану. і в меншому асортименті. і для себе я зрозуміла, що її просто розвозять з пекарніз Сільпо на Виговсього. а от на мій смак, а я страшно люблю свіжий хліб і батони, і особливо лаваш, випічка в Арсені і Фуршеті, не порівняється з випічкою у Сільпо.
щодо парковки: в Сільпо біля південного розв'язка взагалі нікудишня. В світі, принаймі в Європі точно, біля СМ є достойна парковка для зручності клієнта і вартість паркування інклюдед
чесно скажу, що ми їздимо на закупи машиною в середньому раз в два тижні. оскільки їдемо машиною, то нормальне паркування не на останньому місці. і до того ж, тому що їдемо машиною стає не такою суттєвою відстань в кілька км в порівнянні з іншими плюсами/мінусами (та навіть ті самі кілька СМ на Науковій з нормальною парковкою). тому Сільпо біля південного я би скоріше назвала великим магазином для піших покупців, а для закупок як у СМ він не того... піти з коліжанкою прогулятись по бутіках, посидіти в кав"ярні - безперечно так, але на серйозні закупи для дому...
Локалізація СМ пояснює всі наступні моменти, які когось влаштовують, а когось - ні... Сільпо Рясне - спальні райони, мало магазинів; Мазепи - лікарня, спальний район, демпінг з Вопаком; Наукова - назло Арсену, які використали куплену Сільпом землю на Чорновола, вони побудували СМ на землі куплену Арсеном; Скриня - вокзал і найвдаліше місце для продаж...; Виговського - перший готовий СМ, який викупили Сільпи... + розрахунок на закупи людьми, які працюють на Південному, адже значно зручніше, скупитись, коли виходиш з роботи і все під боком... Звісно - хтось скаже, що коли під хатою, то нащо тягти сумки?! Щось в тому є, але небагато... Коли Ви вийшли з роботи, у Вас перші думка, про те, чи є дома їсти і що купити... Коли ж Ви вийшли з маршрутки, то перша думка - поскоріше б зняти куртку, капці і т.д., тобто просто опинитись дома..., до якого вже зовсім близько... Тому, здебільшого процвітають ті супермаркети, які розміщені в діловому секторі міста, а не спальних районах... Якщо взяти ситуацію двох років тому, то: За рівнем продаж в порядку спадання (без Вопак... їх терпіти не можу... звичайні продмаги...): 1. Арсен Чорновола. 2. Сільпо Привокзальна. 3. Арсен Наукова. 4. Сільпо Наукова. 5. Сільпо Рясне. 6. Сільпо Мазепи. 7. Арсен Зелена. Арсен Патона тоді нещодавно відкрили, але він швидкими темпами прибив перші два місця... Не всі скуповуються раз в два тижні, а якщо вже й так, то здебільшого в гуртово-роздрібних центрах, типу Кеш енд кері і Метро, а не на СМ... Паркінг... звісно грає роль, але коли будують СМ в діловій зоні, чи навіть спальному районі, виходять з того, що є... Не зносити ж їм будинки... Як на мене, краще платний паркінг, ніж та пародія яка на Рясне... У всіх СМ є свої недоліки і переваги... Є питання звички, не люблю... нове, а що там?! На всіх не догодиш... Тому кожен визначає, що йому найголовніше і має власний вибір...
напевно на своє щастя не знаю що там а сихівські арсени-сільпи? в нас якщо є час і змога залишити малого з бабусею (бо в Метро діток до 3-х років не пускають), то ми і їдемо в Метро, але тоді виходить серйозна закупка і раз в місяць. а якщо нема багато часу і малюк з нами то їдемо в арсен, до того ж частіше той що науковій (мені там більше подобається), ніж біля нас на зеленій.
Випадково пропустила... Коли писала про Привокзальну... Сільпо Виговського - №3 Сільпо Сихів - №4 Арсен Сихів - №7... відповідно: 1. Арсен Чорновола 2. Сільпо Привокзальна 3. Сільпо Виговського 4. Сільпо Сихів 5. Арсен Наукова 6. Сільпо Наукова 7. Арсен Сихів 8. Сільпо Рясне 9. Сільпо Мазепи 10. Сільпо Зелена. Сорі, сорі, сорі... Просто в голові в першу чергу були ті, які мені по постачанні були цікаві... Тому три випали, хоча Виговського і давав вихлоп... але потім з ним рішились розійтись... Змішалась власна інфа з загальною супермаркетівською...