чула, що Фуршет купив Арсен.. тому така ситуація... якщо чесно, я не проти.. часто доводилось бути в Фуршеті в Трускавці.. сподобався їхній сервіс і політика щодо клієнта.. це краще ніж повний крах
то хто кого купив? я таке во надибав в неті Шлапак продав «Інтермаркет» тобто Арсени вже продані остаточно і без чуток.
О! Точно... "Євротек", вони і є власниками мережі "Фреш експрес", про яку писала раніше. Наразі звізда сезону є у Харкові та інших східних регіонах. Місяць тому, вони купили сітку суперів у Чернівцях. Тепер і до нас добрались.
сітку?? авоську тобто?)))) ги.. мережу, звичайно Отже, три версії - Вопак, Фуршет і Фреш... то хто ж з них купив Арсен? напевно що Фреш.. а взагалі не є важливим хто є власником супермаркету, важливим є та якість обслуговування (ну і ціни звичайно), які нам пропонує P.S. А Інтермаркет на Городоцькій вже зовсім порожній... футбол можна ся бавити)
Так звісно, але найважливішим є питання як поступлять з постачальниками... Чи віддадуть дебіторку, чи підроскажуть... Оскільки ціни на товар і взагалі представленість на полицях дууууууже залежить від моменту розрахунків з постачальниками. Стосовно обслуговування... важливий момент перехідного періоду і ЗП для персоналу. На ТД "Навін" (пишу відкрито, бо вони і далі не платять людям ЗП, щоб хтось випадково не попався), коли була реорганізація і старі і нові власники переводили стрілки по ЗП одне на одного... Скоро рік..., а грошей так і не заплатили людям. Якщо буде таке саме, то навряд Ви побачите навчений і привітний персонал.
ну будем надіятись, що вони будуть файні бо я би більше була рада за Фуршети.. принаймі вже перевірені..
Ні, обіцяють залишити назву і стиль СМ. Нажаль, чи на щастя не вони... В плані постачання з "Фуршетами" троха важко працювати, тому не маю до них аж такої симпатії... Проте зі сторони споживача, звісно приємно в них купувати щось. От тільки... Не розумію, чому їхні картки не діють на всю мережу... В мене картка Вінницького "Фуршету" і у Львові нею можна хіба позабавлятись, а не скористатись... А все таки зручно було б, якби були загального користування... От їдеш кудись..., заїхав..., і маєш знижку...
Як на мене, краще б поміняли. Над виправленням зіпсутої репутації Арсену їм добре доведеться попрацювати.
Так, звісно. Але "Арсен" є локальним лідером і зміна назви тягне за собою нове сприйняття, звикання і т.д., відповідно існує ризик що люди перейдуть на інші СМ. А так, з цікавості що змінилось, таки будуть іти, і якщо будуть відчутні зміни на краще, то залишаться.
то добре, що назва залишиться, вже звикла будемо сподіватись, що асортимент збільшиться, а ціни не будуть занадто високими для нас.
Шкода, що в Арсені зараз, як за часів совіцького дефіциту: на поличці,де має бути заварна кава одиноко стоїть 1 пачка лавацци,про решту відділів та груп товарів мовчу...Сумно, коли місце, в якому ти затишно і невимушено почувався під час покупок зникає... Будемо сподіватися, що це все тимчасово.
Мені також не подобається "Метро". По-перше через високі ціни (явно завищені як для гуртівні) Схоже можу сказати про "Барвінок" і "Сільпо" (особливо той що в Рясне-1). ------ В мене знайома - продавець зі стажем. На даний час завідуюча оджнієї з "Рукавичок" розповідала якось що коли вони вчилися в торгово-економічному, то відстаючих студентів завжди "сільпом" лякали викладачі: "От будете погано вчитися - підете працювати в сільпо". Тобто на той час (80-і роки) - це було найменш престижно!!! Щось сьогодні змінилося? ---------------- А от "Рукавичка інша справа - непогана "точка". Нічого злого не можу сказати і про "Арсен"!
а ще були "сільгоспкоопторг". Було все, було. А арсен як на мене файний кількісттю касс. Більше ніж де-небудь. В передсвяткові дні це було досить актуально.
Кас в Арсені дійсно багато, ще б туди касирів посадити. За останній рік в Арсені на Сихові працювало по декілька кас з тої великої кількості і утворювалися черги, що трохи нервувало. В Сільпо такого не помічав, хоча по всіх решту парамертах все ж таки надавав перевагу Арсену.
Проблема з касирами існує як в Арсені, так і в Сільпо. В Барвінку роки 3 тому також в обідній час лише 1 каса завжди працювала, тобто вихід в магазин (на жаль, єдиний був неподалік роботи...) перетворювався на як мінімум півгодини. В Сільпо якось в свята пішла по якусь дрібницю (на салат чогось там бракувало), то простояла на касі більше години...Переді мною дядечко стояв, то встиг мені розказати про всі його мандрівки по світі, про кілька років життя в Німеччині...я там вже майже була зімліла...
І я зі всіх супермаркетів найбільше люблю Арсен, а останні місяці доводиться закуплятись в Метро та Сільпо, не найгірше, але, але. Арсени якісь однорідніші були, а от Сільпо-всі різні, той що в нас на Сихові, то ще один з кращих, а на Рясне та Науковій-просто жах, маленький, проходи вузькі, невеликий асортимент товарів, особлива антипатія в мене до Сільпо ще з Києва, в 2000 році там то були такі маленькі магазинчики абсолютно без вибору і без ремонту, б-ррррр...