Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Супермаркет

Тиждень тому купила в Арсені запіканку з родзинками від Президент. Ціна її біля 12,** грн.
    Щойно ходила в Вопак, там ціна 10,**.

Якось стало неприємно мені. Ніколи ціни не порівнювала між супермаркетами, бо складалося враження, що всюди однаково. Невже Арсен значно дорожчий???

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Смакота, таку саму тільки що в холодильник поклав. Рано роспакую.
    Ви он на ціну бідкаєтеся. Купив в метро запіканку, поклав в холодильник. Серед тижня відкриваю - вся в плісняві.

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Та мені цікаво чи хтось помічав і на інших товарах таку різницю. Все-таки 2 грн - банка кефіру як бонус ;)
    угу! дуже добра! :) трішечки чути штучністю фабричною, але розігрітою майже як домашня смакує!

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Можу тільки припускати, що:
    А) піджимали терміни зберігання і тому скинули ціни
    Б) у ТМ Президент не налагоджена цінова політика для С&C
    В) не добросовісна конкуренція

Загалом такі потужні компанії, як президент розробляють для кожного виду дистрибюторів свою ціну.

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

За запіканку від "Президент" аналогічно "обпеклась". А ще дивує ціна на цвітну капусту - в Арсені, що на Зеленій вона досі тримається на рівні 23 грн. за кг!!!!!! В той час як в інших супермаркетах. навіть Сихівському Арсені ціна вже давно на рівні 8-10 грн!!!!!! невже Арсен не відслідковує таке неподобство?! Я спеціально щодня як ходжу на обід, дивлюсь, чи не впала ціна на ту капусту в Арсені на Зеленій......Та вона ж такими темпами зіпсується і ніхто її точно вже не візьме!

6. Ольга

Ольга Well-Known Member

Тетянко! капусту там не купуйте!
    я такої дивної капусти ще не бачила!!! суцвіття лише ззовні було видно, а всередині самі тверді "стовбури" капусти. Хоч бери і викидай! Тверде таке, що не вариться навіть!...

Пекінську купила - якась теж дивна :sad:

То певне треба буде їхати тепер раз в тиждень на Шувар і там купувати овочі і фрукти. Там і дешевше і кращої якості.

7. FalenAngel

FalenAngel Member

А в Сільпо,що біля Південного, теж дурять.Рибу морожену там взагалі немодна купувати бо на 1кг. риби виходить деся грамів 350 льоду.Та і не тільки риба, майже кожен раз не співпадає ціна товару і те, що вони пробивають на касі

8. Salata

Salata Well-Known Member

Из нее салаты вкусные - сочнее и нежнее белокочанной и вкуснее салатных листьев. (немного чеснока и майонез - простейший)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого 180. То мало бути фест.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

О! В Рукавичці є теж морожена риба. На 3 КГ риби - 1,7 кг води. Сам перевіряв.

• Подобається Подобається x 1
  11. Ольга

Ольга Well-Known Member

угу, я люблю з кукурудзою більше + майонез... тільки тепер капуста дуже страшна...
    поясніть, яка різниця між зеленою і білою пекінською?

12. Salata

Salata Well-Known Member

"Биологические особенности. Пекинская капуста имеет кочанные, полукочанные и листовые формы. Китайская капуста не формирует кочана. В литературе оба этих вида капусты часто называют Китайской капустой, поэтому надо смотреть описание конкретного сорта (гибрида), который вы приобретаете."
    http://www.sunnygarden.ru/garden/chin.html

13. FalenAngel

FalenAngel Member

А булочки за ціною 15 грн. замість 0,60грн. часом не купували?

14. andi

andi Well-Known Member

Та в принципі Арсен - не панацея... :) ходжу до нього, бо на Чорновола біля нас більше пристойних варіантів нема.
    хоча, наприклад, овочі, фрукти, чи ті ж яблука краще куплю на лотку між будинками в перевіреного продавця: і смак, і запах яблук СУТТЄВО відрізняються від арсенівських, навіть зараз, весною.

якось спокусився на акцію - в Арсені яблука по 2,70 чи трохи більше..., ну ніби нічо, їсти можна, але коли 4 яблука полежало в кухні 5 днів - то не повірите, але вони перетворилися по смаку (і твердості) в якийсь поролон.
    Чим ж вони їх так обробили? :sad: :)

• Подобається Подобається x 1
  15. Тетянка

:eek: Ого! Це ж де такі ціни?! І що Вам сказали на касі? Чи Вде дома побачили?!:eek:

16. Тетянка

Ще щодо овочів - все-таки найгірше враження у мене від "метрівських" - що я тільки не робила - і в сметані тушила, щоб той запах перебити хімічний, і варила....бєєє.Гадость! Дійсно, краще на Шуварі закуплятись.....

17. FalenAngel

FalenAngel Member

Та ні,зразу біля каси побачила,правда касир сказал,що вона випадково! ввела неправильний код і гроші мені повлернула.А було то в Арсені на Сихові

18. Meg

Meg Well-Known Member

От Арсен мене цілком влаштовує-і від дому два кроки і все зразу можна купити.Та я як бачила м"ясо на ринку,мене зразу вивертала.А тут все чистенько,прибрано.А в Сільпо в 6-ї годині ранку горобці гречку клюють.І хоча Арсен і Сільпо поруч,то певно,шо я піду в Арсен.

19. andi

andi Well-Known Member

ну навіть якщо списати на неуважність касирки, то просто собі і вам пораджу - біля каси перевіряти чек. сам так роблю постійно!
    був випадок, коли касирка "випадково" чи то "автоматично" пробила пакет Арсен за 30коп. і від інших таке чув. Дрібничка :) , але ж 0,3+0,3+0,3+0,3... ну ясно.

про Сільпо - окрема мова. Вже на форумі згадували рівень обслуговування, особливо культуру продавців і касирів. :sad:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Львівхолоді мене двічі нажухали, тоді став уважним і третій раз не дався. Був маленький скандальчик, сказав їм, що поскаржуся голові правління (знаю його особисто), більше ніби проблем не було.

а де твій аватар? :)