Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Summer

Summer Well-Known Member

в мене додаються, треба зареєструватись і тоді справа є віконечко таке голубе там і нараховуються бонуси 1 грн в день або в особистому кабінеті ;)
    дуже вигідно, я останній раз назбирала 100 бонусів так до сплати було всього 40 з чимось....:)

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

та я зареєстрована, і у віконечку пише - у вас 0 грн...

3. Summer

Summer Well-Known Member

а напишіть тоді на гілку, може вам скажуть в чому справа самі адміністратори ГМ.... не знаю в мене рахує...:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  4. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Агоооов, нарід, ви темою не помилились???:ireful1:
    Про інет-магазини є окрема тема.
    Ну майте ж трохи совісті,а

• Подобається Подобається x 9
  5. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

був учора в Фуршеті. там всьо є. дефіциту товарів не спостерігається):good:

• Подобається Подобається x 5
  6. Summer

Summer Well-Known Member

а ціни там як?

• Подобається Подобається x 1
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Зробити, щоб писало "[​IMG]"?
    І послати до грінової мами, по колекцію банної косметики від Ів? :ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

Левандівко, ви як моя вчителька в школі.. кіко дітей не шумить і квичить, но лиш Іра винна, бо вона тоже там була, а получає за всіх:)

ви робіть по совісті... я не буду опускатись до рівня крикливих і бризгаючих слинов, що з ними несправедливо поступили...

• Подобається Подобається x 7
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Гм-м-м...
    ТАК оно і написано ДЛЯ ВСІХ, а не в ПП.
    Не помітили? :)))

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

Ага, вчителька мене тоже при всіх сварила, але чогось тільки мене:)))

11. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Була сьогодні в метро, здається, нічого не змінилось :)

12. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

ціни, як на мене, нормальні. і асортимент товарів широкий. вже писав раз, що випічка у них дуже смачна. та й загалом тепер багато знайомих змінили арсен на фуршет.

• Подобається Подобається x 6
  13. fuxx

fuxx Member

Тай в барвінку начебто без змін.

14. andrewdor

andrewdor Well-Known Member

в мережах супермаркетів практикується вже давно плата за вхід товару в супер маркет, та за нормальну його викладку.
    тобто якщо я маю класний товар, та хочу продавати його в сільпо чи арсені, тож беру купку грошей, та йду до них, якщо я хочу щоб мій товар ще й гарно був виставлений, знов плати.
    Тож не думаю що постачальники вирішать припинити продаж товарів в супермаркети.

15. Summer

Summer Well-Known Member

певно ні, але якщо їм треба платити, щоб взяли їх товар, а грошей не буде.... то вони певно придумають інший спосіб реалізації....:scratch_one-s_head:

16. fuxx

fuxx Member

Може тепер в кризу щось змінилося і супермаркети перестали себе поводити як господарі ринку?
    Бо раніше ще супермаркети час від часу вимагали від виробників акійні ціни на їхню продукцію.

17. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ця дія взаємовигідна. Ціна - на 5% менша від виробника, мережа знімає 10% націнки, а приріст іноді 800% за два тижні.
    Вхід - 1000 євро
    Полиці - від 200 до 500грн погонний метр, місце доп викладки - 1000-2500грн.

Не факт... грає роль не тільки Ваша купка, але і ліквідність товару. Тож... якщо Ви хочете продавати "грілку для пупка"... навіть питати не будуть скільки Ви готові їм заплатити.

Ті які працюють на дохід, а не на кредитування супермаркетів, то відмовляються і не працюють з ними... Толку того валу, якщо отриманих коштів нема, а дохід рахується не з відгруженого зі складу, а з повноти розрахункового рахунку... Так що... дуже помиляєтесь.
    І ще... на сьогоднійшній день, мало хто платить за полиці і за вхід... 1. нема такого маркетингового бюджету, все пообрізали. 2. Який сенс, якщо мережі не платять гроші постачальникам за товар?

• Подобається Подобається x 3
  18. Vetta

Vetta Well-Known Member

я сьогодні на привокзальний ринок попала...там є все..

От по городоцькій є супермаркет Єврогурт....продавців там купа...полиці пусті, один, два види товару розкладені по всім стелажам...зате на обід вони справно закриваються...

19. Iriska

Iriska Well-Known Member

О-о-о... динозавр совкових часів з модною назвою... Вони навіть 200грн жмуть постачальнику, а знижки качають не гірше від "Вопак"... А той обід вічно денервував... Як і напів п*яне керівництво практично постійно...

20. Varvar

Varvar Well-Known Member

Через порожні полиці рітейлери стали поступливими

а де твій аватар? :)