в мене додаються, треба зареєструватись і тоді справа є віконечко таке голубе там і нараховуються бонуси 1 грн в день або в особистому кабінеті дуже вигідно, я останній раз назбирала 100 бонусів так до сплати було всього 40 з чимось....
а напишіть тоді на гілку, може вам скажуть в чому справа самі адміністратори ГМ.... не знаю в мене рахує...
Агоооов, нарід, ви темою не помилились??? Про інет-магазини є окрема тема. Ну майте ж трохи совісті,а
Левандівко, ви як моя вчителька в школі.. кіко дітей не шумить і квичить, но лиш Іра винна, бо вона тоже там була, а получає за всіх ви робіть по совісті... я не буду опускатись до рівня крикливих і бризгаючих слинов, що з ними несправедливо поступили...
ціни, як на мене, нормальні. і асортимент товарів широкий. вже писав раз, що випічка у них дуже смачна. та й загалом тепер багато знайомих змінили арсен на фуршет.
в мережах супермаркетів практикується вже давно плата за вхід товару в супер маркет, та за нормальну його викладку. тобто якщо я маю класний товар, та хочу продавати його в сільпо чи арсені, тож беру купку грошей, та йду до них, якщо я хочу щоб мій товар ще й гарно був виставлений, знов плати. Тож не думаю що постачальники вирішать припинити продаж товарів в супермаркети.
певно ні, але якщо їм треба платити, щоб взяли їх товар, а грошей не буде.... то вони певно придумають інший спосіб реалізації....
Може тепер в кризу щось змінилося і супермаркети перестали себе поводити як господарі ринку? Бо раніше ще супермаркети час від часу вимагали від виробників акійні ціни на їхню продукцію.
Ця дія взаємовигідна. Ціна - на 5% менша від виробника, мережа знімає 10% націнки, а приріст іноді 800% за два тижні. Вхід - 1000 євро Полиці - від 200 до 500грн погонний метр, місце доп викладки - 1000-2500грн. Не факт... грає роль не тільки Ваша купка, але і ліквідність товару. Тож... якщо Ви хочете продавати "грілку для пупка"... навіть питати не будуть скільки Ви готові їм заплатити. Ті які працюють на дохід, а не на кредитування супермаркетів, то відмовляються і не працюють з ними... Толку того валу, якщо отриманих коштів нема, а дохід рахується не з відгруженого зі складу, а з повноти розрахункового рахунку... Так що... дуже помиляєтесь. І ще... на сьогоднійшній день, мало хто платить за полиці і за вхід... 1. нема такого маркетингового бюджету, все пообрізали. 2. Який сенс, якщо мережі не платять гроші постачальникам за товар?
я сьогодні на привокзальний ринок попала...там є все.. От по городоцькій є супермаркет Єврогурт....продавців там купа...полиці пусті, один, два види товару розкладені по всім стелажам...зате на обід вони справно закриваються...
О-о-о... динозавр совкових часів з модною назвою... Вони навіть 200грн жмуть постачальнику, а знижки качають не гірше від "Вопак"... А той обід вічно денервував... Як і напів п*яне керівництво практично постійно...