А де? В Бонпріксі чи в Ів Роше? Ну, досить сперечатися Всі люблять робити те що їм подобається і не люблять, коли хтось цьому заперечує, так же?
І там, і там. А хто сперечається? Так отож... Супермаркети не люблю за їхній корінний принцип, який чудово працює... 80% імпульсних покупок. От там - геніальний маркетинг... Називається, зайшла за пачкою масла - потратила 400грн, а якщо з дитиною - 600грн... Одразу появляється купа "необхідних" речей в кошику, а прикасова зона - кращий колєга дитини...
і не тільки, сама коли стою в черзі то стараюсь ніц не брати, бо теж треба і каву в пакетиках і одноразові маленькі шоколадки.... я стараюсь писати список , але ... але... все одно шось та зайве та "потрібне" мені візьму а дома думаю а воно мені треба?
А я на касі завжди беру пару штучок жувачок різних фірм , і Еірвейс, і орбіт, ментолс, і ше там якісь... Якась превичка... Одна надоїдає, то другу беру, друга - то третю... А ше беру мокрі серветки, хусточки (як дешеві, то збираю зі всіх кас..). Ну, і різні снікерси - мікерси, баунті, і т.д.
Ще дуже діють на психологію покупця ціни типу 99.99. Адже спочатку дивишся на першу цифру. Спрацьовує, навіть на тих, хто економний і не любить купувати непотрібні речі.
100%, то є дуже розумний і хитрий хід маркетингу, оскільки здається, шо то не 100 грн., а 90... і зразу хочеться купувати!
Згідна на всі 100 І тому намагаюся ходити до супермаркету зі списком необхідних закупок і треную навичку не відступати від цього списку Геніальний маркетинг супермаркетів якраз і полягає у геніальній розкладці Продумана випадковість.Помічали, може ,- у СІЛЬПО біля Південного, наприклад, хліб розташований на самісінькому виході.Молочні продукти - теж біля крайньої стінки - тобто, заходиш ліворуч - і щоб придбати хліб і молочко - треба так чи інакше пройти через увесь торговий зал. А ми, знову ж таки (!) усі люди, і нам властиво спокушатися... Ще там усякі акціїї на дохлі кури...А біля каси - то окремий пунктик. Все максимально просто. Ми стоїмо у черзі (враження таке, що часом вони навмисне створюються - "аби були"), нудьгуємо, і від нічого робити "гребемо" дріб'язок біля каси - газетки, жувачки, батарейки, конфетки і т.ін. ЄДИНИЙ вихід від зайвих трат у супермаркеті ( та й взагалі) - самодисципліна (список закупів, наприклад). І поставити собі плюсик у віртуальний щоденник. За стриманість У непевні часи то дуже помічне Забула сказати - вихід на закупи з дитиною - то особлива небезпека
Така є штука цікава (теж стосується самодисципліни) -тримати у гаманці карточку-стрималку з написом "А воно мені треба?!" Спробуйте Допомагає стовідсотково.
я спробую! по темі : нині була в Епіцентрі, чесно я там відкрили новий відділ декор знижка 25% так там така черга.... людиська беруть все підряд. Ми зайшли подивитись, я в умі зав'язала собі руки , дивлюсь...і шо це той самий товар, що був розкиданий по Епіцентрі - морські солі, камінці, посуд, мило тільки викладено в іншій комбінації. Всі торочать про ту кризу, але я нині її там не побачила, так ніби вернулись часи після перестройки.... змітали все, от що значить нова обстановка + психологія людей... в МЕТРО ціни порівняно з мин тижднем піднялись трохи.... люди теж є, беруть так як ніби того товару вже більше не буде..... товар є, правда не так багато як раніше. Гірша ситуація в Арсені на Патона, там трохи мало товару, вибір зменшився відчутно....
Працюю в торгівлі вже понад 5 років, і власне з супермаркетами була сильно зав*язана, тому їхні хитрості знаю на ура. ЇХ іще дуже багато окрім описаних в темі. Останні плітки з багатьох напрямків, тому є сенс вірити... Інтермаркет, а саме мережу "Арсен" продано "Фреш". Погана новина - в Чернівцях "Фреш" купили сітку суперів з боргами (дебіторкою) і постачальникам оплатили лише половину боргів, решта - тіпа за вхід в "нову" мережу. Погана як для постачальників, так і для покупців. Оскільки результатом може стати спустошення полиць і великі кількості прострочених товарів. Наразі... це інфа яка блукає між постачальниками, проте думаю, що це таки правда, особливо якщо зважити, що з жовтня Інтермаркет працює в шалені збитки.
Насправді - криза в головах... В екстремальних ситуаціях більшості людей (і то на щастя!) вдається включати програму самозбереження. Як ото жабці із казки (може, знаєте : дві потрапили у збанок з молоком, одна щасливо втопилася,а друга таки збила лапками масло). І один із дієвих способів не економія (зауважте! Бо не можна економити те, чого немає - але то ціла фільозофія ) , а РОЗУМНІ витрати. Певно, треба нам створити гілку в розділі "Бізнес, фінанси...) Щодо обміну антикризовим досвідом
Якщо працюєте в торгівлі, то напевне, усвідомлюєте, що наразі відбувається - перерозподіл власності. Бізнеси переходять у інші руки... ... "Фреш" - ніколи не чула. Це теж мережа?
А... Геть забула... На рахунок дітей у супермаркеті... Моя Каська, як була мала, нічого ніколи не просила. Вона ПРОСТО брала з полиць те, що їй подобалося. На базарі так само І отой візок в СІЛЬПО - машинка. Я женщина малогабаритная, мене від нього заносить в різні боки А дитинці подобається. Він тоді ніц не просить
До недавна також не чула. Хм... вже так. Наразі не маю повної інфи про них, оскільки з супермаркетами зараз не працюю, це не вигідно. Тому, особливо не цікавилась, тільки поверхнево. Звичайно що усвідомлюю, просто зараз смішно спостерігати за людьми, які раніше завертали пальці, бо вони "круті" і це "ми Вам потрібні, а не Ви нам...", а тепер... в ролі просящих, навіть не вміють переговори вести і домовлятись... далі понти, тільки відчайдушні.
Ну то так... Всьо єстєствєнно...Новий виток у спіралі. Виграють розумніші. Еволюція...Мистецтво комунікацій - першопричина успіху у торгівлі. "Хто не вміє говорити - кар"єри не зробить" - не пам"ятаю, кому належить вислів. Здається, Наполеону. Бонапарту
А як? Іруська - Багірко а як же ми без нього...???мені вже набридло Сільпо і Вопак....і не подобається мені там....
Натусько, не розчаровуйся! Все буде гаразд... Я теж не люблю другі супермаркети.. та й до них треба їхати, а в Арсен можна було збігати але якось то вирулиться...