мені сподобались деякі речі на сайті... принаймі ті, які не треба міряти, тобто шо точно мають підійти... як там замовляти?
я замовляла, гарно зволожують, але дуже тяжко вгадати з кольором, тому я спершу в магазині підбираю колір а потім замовляю.
Дякую, Олю, я собі замовила той каталог. Будем шось замовляти! От тільки ше мене цікавить де то все оплачується!?
Дарма... той каталог прийде через три місяці. Краще знайти стартовий в інших журналах. Або пересіктись... маю купу... Замовлення 99грн, але тоді йде оплата за пересилку. Нам коли не хватає до певної суми, то вхід ідуть всі куліжанки... Записуєм на них (бланк для подруги) і отримуєм ще й собі щось, якийсь подарок... На пошті +7% за поштові послуги. Краще звонити, не завжди сайт працює на замовлення... Таке враження, що вони постійно в режимі обновлення... А якщо через сайт, то кидати в кошик, а потім перехід на сторінку замовлення і вносите свої дані.
щось я розігналася...вже в корзині понад 600 грн треба трохи повідкидати. А розміри там відповідають дійсності? І дитячий одяг по якості який?
я нині була на Рукавичці, так от ціни підняли, бо я була 2 тиждні назад і порівняла..... макарони на 3 грн, масло на 0,80 коп і т.д. Товар постійно викладають, людей море, навіть не скажеш шо криза.....
а як ситуація в Арсені на Чорновола і у Фуршеті на Хмельницького? завтра планую на закупи вибратися. не хочеться гаяти часу...
В Арсен на Чорновола можете навіть не їхати....там нічогісінького нема...хіба Вам у великій кількості потрібні кукурудза, горошок і олія
Якшо потрібні такі товари як горілка "Хортиця" і олія "якась там" (не звернув увагу на бренд) - тоді мерщій в Арсен на Чорновола - кожен з них зараз займають цілий ряд )
При будь-якій ситуації їсти треба "Криза" стала дуже вживаним і буденним словом, ні? Взагалі, ті , хто пережив 90-ті... маючи вже ВЛАСНУ відповідальність (я маю на увазі сім'ю, дітей) вигребуть і при цій ситуації. "Коли Бог закриває усі двері, він залишає відкритим вікно"... Але це вже матеріал для іншої гілки Дівчата... Товари поштою це дуже небезпечна забавка Для фінансів. Її вигадали генії маркетингу Головна фішка цього - "гроші потім" Крім того,тут працює момент емоцій і задоволення простого людського бажання ніде не йти (лінощі). Потім, всілякі бонуси і гарантії, обмежені терміни і таке інше.
залежно від виробника, я вже 2 роки замовляю Ів Роше і кучу товарів в інет магазинах, ніяких проблем не було. Головне, щоб продавець мав добру репутацію на ринку + позитивні відгуки покупців.
Генії, які багато чого не розрахували... Сорі... але замовляю багато років, і впевнена в тому, що якби там були генії маркетингу, то вони б так не працювали і заробляли б набагато більше. Доречі... для переконання... зайдіть в магазин Ів Роше в центрі, ціни на 200%-300% більші. Не "гроші потім", а гроші потім - реально. І краще 7% за поштові послуги, ніж 20-50% націнки наших любих супермаркетів. Більше того, я можу прогнозувати затрати грошей і товару, а не імпульсні покупки супермаркету... Ні,... подарунки (реальні) і краса, чого в суперах не побачиш. Не потім, а водночас, і терміни не обмежені, навіть на годинник прийшла два роки гарантія... Просто Ви самі не бажаєте в це повірити, і намагаєтесь переконати інших, що це зле й недобре. А якість товару там - куди краща і це факт.
Та я не переконую Переконувати то взагалі марна річ. Де ж я казала, що то зле і недобре?"Я сам такой же" - замовляю старому Неккерману час від часу Генії вигадали схему "Товари поштою". Уже давнооо... Усе зібрано в красивому журналі - "вибір перед вами".Система знижок - є. Подарунки - є. Дешевше чим у роздріб - так. Якість - так. Повернути? Можна! Нікуди не треба йти - замовляй з дому. Гроші - не зразу. Хіба не геніально? Щодо обмеження термінів - я маю на увазі отакі фішки: "Пропозиція обмежена" або "Тільки до 15 числа" або "Перші 300 покупців" і таке інше Це психологічні маркетингові ходи І всі ми люди і нам властиво спокушатися. А для збереження фінансів то не є дуже добре...