Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я тільки пробники замовляла.Ще не розібралась.

• Подобається Подобається x 3
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

мені сподобались деякі речі на сайті... принаймі ті, які не треба міряти, тобто шо точно мають підійти... як там замовляти?

• Подобається Подобається x 1
  3. Summer

Summer Well-Known Member

я замовляла, гарно зволожують, але дуже тяжко вгадати з кольором, тому я спершу в магазині підбираю колір а потім замовляю. :)

• Подобається Подобається x 4
  4. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Дякую, Олю, я собі замовила той каталог. Будем шось замовляти!;)
    От тільки ше мене цікавить де то все оплачується!?

5. Iriska

Iriska Well-Known Member

Дарма... той каталог прийде через три місяці. Краще знайти стартовий в інших журналах. Або пересіктись... маю купу... ;)
    Замовлення 99грн, але тоді йде оплата за пересилку. Нам коли не хватає до певної суми, то вхід ідуть всі куліжанки... Записуєм на них (бланк для подруги) і отримуєм ще й собі щось, якийсь подарок...
    На пошті +7% за поштові послуги.

Краще звонити, не завжди сайт працює на замовлення... Таке враження, що вони постійно в режимі обновлення... А якщо через сайт, то кидати в кошик, а потім перехід на сторінку замовлення і вносите свої дані.

• Подобається Подобається x 5
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я так зрозуміла, що оплачується при отриманні на пошті.

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

щось я розігналася...вже в корзині понад 600 грн :))) треба трохи повідкидати. А розміри там відповідають дійсності? І дитячий одяг по якості який?

8. Iriska

Iriska Well-Known Member

То ше ніц... сестра недавно розігналась на всю мінімальну суму без мита... 1486грн...
    угусь.

9. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Нарід, по-моєму, ви заофтопили гілку

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

Чортеня перша вспіла...;)

зараз їм датуть пряме посилання на посиденьки в гілку косметики.:))):)))

11. Summer

Summer Well-Known Member

там поки не працює інтернет-магазин.... :sad:

12. Summer

Summer Well-Known Member

я нині була на Рукавичці, так от ціни підняли, бо я була 2 тиждні назад і порівняла.....
    макарони на 3 грн, масло на 0,80 коп і т.д.
    Товар постійно викладають, людей море, навіть не скажеш шо криза.....

13. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

а як ситуація в Арсені на Чорновола і у Фуршеті на Хмельницького? завтра планую на закупи вибратися. не хочеться гаяти часу...

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

В Арсен на Чорновола можете навіть не їхати....там нічогісінького нема...хіба Вам у великій кількості потрібні кукурудза, горошок і олія:)

• Подобається Подобається x 8
  15. syavych

syavych копач

Якшо потрібні такі товари як горілка "Хортиця" і олія "якась там" (не звернув увагу на бренд) - тоді мерщій в Арсен на Чорновола - кожен з них зараз займають цілий ряд :))

• Подобається Подобається x 9
  16. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

мдааа... :scratch_one-s_head: то з тої серії "ешь вода, пей вода - ср*ть не будешь никогда..." :pardon:
    поїду у Фуршет

• Подобається Подобається x 7
  17. asiana

asiana Well-Known Member

При будь-якій ситуації їсти треба:) "Криза" стала дуже вживаним і буденним словом, ні?:) Взагалі, ті , хто пережив 90-ті... маючи вже ВЛАСНУ відповідальність (я маю на увазі сім'ю, дітей) вигребуть і при цій ситуації. "Коли Бог закриває усі двері, він залишає відкритим вікно"... Але це вже матеріал для іншої гілки:)

Дівчата... Товари поштою це дуже небезпечна забавка:) Для фінансів. Її вигадали генії маркетингу:) Головна фішка цього - "гроші потім":) Крім того,тут працює момент емоцій і задоволення простого людського бажання ніде не йти (лінощі). Потім, всілякі бонуси і гарантії, обмежені терміни і таке інше.:)

18. Summer

Summer Well-Known Member

залежно від виробника, я вже 2 роки замовляю Ів Роше і кучу товарів в інет магазинах, ніяких проблем не було. Головне, щоб продавець мав добру репутацію на ринку :) + позитивні відгуки покупців.

• Подобається Подобається x 2
  19. Iriska

Iriska Well-Known Member

Генії, які багато чого не розрахували... Сорі... але замовляю багато років, і впевнена в тому, що якби там були генії маркетингу, то вони б так не працювали і заробляли б набагато більше. Доречі... для переконання... зайдіть в магазин Ів Роше в центрі, ціни на 200%-300% більші.

Не "гроші потім", а гроші потім - реально. І краще 7% за поштові послуги, ніж 20-50% націнки наших любих супермаркетів. Більше того, я можу прогнозувати затрати грошей і товару, а не імпульсні покупки супермаркету...

Ні,... подарунки (реальні) і краса, чого в суперах не побачиш.

Не потім, а водночас, і терміни не обмежені, навіть на годинник прийшла два роки гарантія... Просто Ви самі не бажаєте в це повірити, і намагаєтесь переконати інших, що це зле й недобре. А якість товару там - куди краща і це факт.

• Подобається Подобається x 2
  20. asiana

asiana Well-Known Member

Та я не переконую:) Переконувати то взагалі марна річ.:) Де ж я казала, що то зле і недобре?:dntknw:"Я сам такой же" - замовляю старому Неккерману час від часу:))) Генії вигадали схему "Товари поштою". Уже давнооо...
    Усе зібрано в красивому журналі - "вибір перед вами".Система знижок - є. Подарунки - є. Дешевше чим у роздріб - так. Якість - так. Повернути? Можна! Нікуди не треба йти - замовляй з дому. Гроші - не зразу. Хіба не геніально?;)
    Щодо обмеження термінів - я маю на увазі отакі фішки: "Пропозиція обмежена" або "Тільки до 15 числа" або "Перші 300 покупців" і таке інше:)
    Це психологічні маркетингові ходи:) І всі ми люди і нам властиво спокушатися. А для збереження фінансів то не є дуже добре...

Останнє редагування: 14 бер 2009
а де твій аватар? :)