Була вчора в "Фуршеті", то там також полиці напівпорожні, товар по них вздовж розтягнутий, як на виставці... Багато чого немає, вибір маленький став, особливо з побутової хімії. Хотіла лак для волосся купити, то і його нема... Жах!
Ну не знаю... щодо побутової хімії, то повністю перейшла на замовлення по каталогам. І дешевше, і якісніше, от тільки доставка троха довго. Але нічого, просто розраховуєм на скільки часу тре...
Тут такі страхи розказують... Не знаю, в неділю була в Мегамаркеті - товарів там стільки ж, скільки завжди, вибір великий.
мені здається, що супермаркети просто притримують товар, чекають слушної миті ..... а можна більш детальну інфру ? от добре НАТКО, що нагадала я і собі підкуплю, а то вже менше половини банки
я починаю знову купувати на базарі, наприклад побутова хімія там є набагато дешевша ніж в супермаркетах. на великій банці шампуню різниця вийшла більше 5 грн, а результат той самий, навіщо платити більше? В Арсен тепер можна просто ходити - погуляти, асортимент малий, важко щось купити , хіба вигулятись між рядами
Була вчора-я в трансі, у відділі з зубними пастами був шалений вибір-4 упаковки якоїсь невідомої мені марки, і все! В молочному відділі-половина якоюсь плахтою завішено. А я так не люблю базарів-дивишся щоб гроші не витягнули, купа кульків, половина без ручок (економлять), болото під ногами, шум, штовханина,ууууу. а вибору нема. Спробую ще завтра в Метро...
Іра....я теж була в шоці....коли побачила що всі полиці або пусті....або заставлені банками з консервованим горошком і кукурудзою....невпізнаю Арсену....
Така є пльотка (дуже подібна на правду), що "Арсен" має серйозні проблеми, бо закупівлі здійснювались у кредит... Крім того...маркетинговий план по розбудові мережі, вочевидь, не дуже спрацював. Не час було... Мені насправді більше подобався "Арсен"- і по розкладці і по асортименту. Але після того, як зобачила-м на полицях з консервами одну лише "Кільку в томатному соусі"(жахи совєцького періоду зразу зрефлексували), перейшла до Сільпо. Територіально мені підходять два - біля Південного і на Науковій. Відвідую частіше біля Південного - там пречудова випічка Але ціни нахабні. Особливо м'ясний ряд. І хитрощів дофіга. У вигляді акцій Метро, як на мене, мерзенна здоровенна безглузда комора
Косметика, шампуні і всі штучки для тіла і ванни - Ів Роше. Каталоги можна знайти в журналах Бурда, Космо і ще деяких. Також в Скрині, валяється як непотреб. Подобається тим, що при замовленні на 200грн маєш купу подарунків... Збагатила свою тумбу на 5 видів туалетної води, купу кремів, гелів для душу, годинників і сумок і все на халяву... Вірніше замовляла необхідне, а отримала купу бонусів. Одяг, постіль, мінімальна хімія і ще багато чого - Бон прікс. http://www.bonprix.ua Тільки тре дивитись на наявність необхідного розміру і т.д. Якість - чудова (недавно купила три сумки з шкіряних клаптиків за 89грн). Єдине - доставка через місяць, але принаймні не вимагає вже і негайно грошей, є час підскладати. Порошки і т.д. - то тре в сестри питати, тим я не курую... Але знаю, що вчора отримали 18кг прального порошку (автомат простий і для делікатного прання) за 240грн.
а було 200 грн, інакше оператори не приймали замовлення.... а коли помінялось, бо я робила 2 тиждні назад замовлення?
А як то замовляти, бо я то чула, мені навіть дарували продукцію їхню, але сама ніколи там нічо не замовляла.
Я замовляла через оператора, тільки треба мати каталог, а через інтернет-магазин просто набираєш в візочок , що хочеш замовити ...ну так як і в інших
Я спочатку взнала телефон оператора , зателефонувала, зареєструвалась і щоб скоріше отримати каталог зробила замовлення, щось там гр на 50.Тоді скоріше отримаєш його.А потім вже всі замовлення роблю по телефону. Можна ще взяти у когось каталог з запрошенням подружки в Ів Роше.Ви отримаєте замовлення = подарунок для Вас за перше замовлення і Ваша подруга за те, що Ви стали клієнтом
А можна зайти на їхній сайт http://www.yves-rocher.com/ua/ і замовити безкоштовно каталог. Я вже давно користуюся шампунями, гелями, кремами Грін Мама - дуже добре для алергетиків (моїй мамі жодні креми не підходять, крім цих), є хороша серія для дітей, акцій теж багато. Якщо заходите на їхню сторінку, то за кожен день вам на рахунок додається 1 гривня, потім ці гроші можна використати при замовленні (50% від вартості замовлення). http://www.greenmama.ua Дівчата, а хтось замовляв помади Ів Роше? Як вам?