Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. bora

bora Well-Known Member

Вчора у Фуршеті бачила камбалу патрану на льоді, тушки десь в межах 50-60 грн/кг, а от короп там дорогувато (29 грн).

• Подобається Подобається x 6
  2. Summer

Summer Well-Known Member

ну то як сказати, всіх постачальників не візьмуть, проходить відбір, ну розумієте.... то і не дуже їм то і вигідно, більше вигідно супермаркетам, мало платять податків і т.д.

3. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Не кажіть, не знаю, як з податками, але якщо взяти до уваги пордукти харчування, то найбільше (по обороту) вони продаються саме через супермаркети.Тому вони дуже зацікавлені в присутності своїх товарів на полицях супермаркету

• Подобається Подобається x 4
  4. Varvar

Varvar Well-Known Member

Зацікавлені то ще так дипломатично сказано, там кажуть ціла система відкатів і т.п. за розміщення продукції на полицях великих супермаркетів

• Подобається Подобається x 2
  5. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

відкати є всюди. приміром будівельні компанії, коли складають кошторис будівництва обєкту, вносять спеціальний пункт "відкат". природньо, що великі корпорації можуть дозволити собі аби лише їхня продукція була на полицях.
    буває обійду цілий маркет за певною продукцією. а її там нема і ніколи не було.

• Подобається Подобається x 1
  6. Chortenia

Ги-ги, то тепер не відкати, а офіційні умови співпраці. Усі платежі записані.
    Знали б ви, скільки з постачальників здирає метро :crazy::crazy::crazy:

7. Chortenia

Тому що ціну входження продукту не кожна компанія може оплатити.

8. Varvar

Varvar Well-Known Member

тому і можуть зазнати збитків, бо собівартість не така вже й велика була і думаю, що навіть за теперішнього зниження цін можна було б зберегти рентабельність,
    але ті хабарі давали наліво і направо, бо думали, що нерухомість буде дорожчати безупинно ...
    ну офіційно, то є ліпше з того хоч податки платяться, можливо ;)

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

народ ви би то виділи... Арсен на Чорновола такий пустийо_О

шо знов в моді радянські часи?:cry:

10. Summer

Summer Well-Known Member

огоо_О, я на вихідних на Патона була , товар трохи було, правда солі не було.... жах шо то дальше буде? як в перестройку.....

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хочте вірте, хочте ні!
    Десь з тиждень тому зайшов до Сільпи. Треба було купити цибулі. Дружина наказала взяти 10 кг. Так ось працівник маркету при зважуванні сказала, що не більше 5 кг В РУКИ! На що я її і запитав про радянські часи. Відповідь була достойна - менеджур так сказала! Добре що був з колєгов. В нас якраз було 4 руки. :)))

12. Summer

Summer Well-Known Member

о_О, треба було їм ще оголошення повісити....

13. Iriska

Iriska Well-Known Member

Деф солі створила паніка народу... Ми самі собі какаєм в пусту кишеню... Питання не в радянських часах, а в тому, що супери махаються з кредитами, і на постачальників грошей як завше не хватає, а без грошей їм не відпускають товар... От і всі обмежені... Бо всі хочуть скупитись на випадок повної ж... Паніка - чудово створена і як завше спрацювала. Питання... чи люди ведуться, чи менеджери уроди? Як завше... хто правий - хто винний...

14. Summer

Summer Well-Known Member

я не ведусь на паніку, та і солі не вживаю практично , вірніше дуже мало, я кажу просто сам факт. Просто таку паніку робить наша влада, бо все торочить криза, криза.... ну от і треба зробити ту кризу :sad: А ми після перестройки дуже налякані пустими полицями магазинів, де стояли гірками одна морська капуста, от і запасаємось, а шо робити?:sad: адже ціни кожного дня лізуть вгору...

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас вже повно солі:) в магазинах.А що товару в супермаркетах поменшало, так то правда.У нас навіть говорять, що Велику кишеню мають закривати.

У нас весь час криза...ми з неї і не виходили.

• Подобається Подобається x 3
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

була в Сільпо... там явно ситуація легша.. видно наперед закуповуються, бо товар весь якщо чесно менш свіжий як в Арсені....(мається на увазі - дати спроживання вже на носі)
    купила дві останні пачки морської солі:) бо тільки виявила бажання її вживати, як зробили кризу...

17. Summer

Summer Well-Known Member

я нині була в Білій вороні біля церкви Анни, так між роботою забігла І шо я скажу дешевого мила ну є таке бузкове, конвалія по 1,20 грн не має.... є тільки під 4 грн і по 4,65 :sad: і ще упаковками продають. Товар є , але видно що залишки, бо його не докладають, видно чекають знову подорожчання...:dntknw:
    так мені одна знайома сказала, що побутова хімія подорожчає у зв'язку з тим митом 13%, так що вирішила я підзакупитись потихеньку...

18. Chortenia

Ги, а в мене побутова хімія уся українська :)
    Тому й не тре закуплятися заздалегідь :)

Стосовно Арсену - теж зайшли в неділю - порожньо, один товар викладений рядочком на всю полицю.
    І ціни відчутно вищі (хотіли ікри купити, то та ж сама грн на 10 дорожче) о_О

19. Summer

Summer Well-Known Member

в кожного свої уподобання :)

20. RONALD

RONALD Member

Згоден ! Ось мені,наприклад,дуже подобаються супермаркети "Білла",
    мегасами "Пьотрусь-Пан" і "Центрум" в Перемишлю. "Номі" подобається тільки
    господарською частиною.А продуктова дуже вже "Сільпо" з Львіського
    Рясне-1 нагадує...;) Також мені подобаються два перемишльских склєпи
    дамської білизни "Пані мусі" (один --біля вокзалу,другий--при вході на
    пляц Ринек). Їій-Бо!.. Біг"ме !..:):good::)))

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)