Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

  1. Арсен

    116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

    4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

    42 голосів
    19,2%
  4. Метро

    30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

    3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

    24 голосів
    11,0%
  1. RybaKotyk

    RybaKotyk Member

    А на якому базарі Вам вдалося знайти рибі. Що не шукаю то лише хек морожений (ну коти не всі їдять), і ментай (теж не зовсім і не всюди риба). Ну щастя кожного радянської сімї - оселедець і трохи скумрії невідомого походження. А де ви нормальну рибу знайшли????:pardon:
    Нова реклама Метро ніби нормальну пропонує, но ціни на неї не то що не логічні а просто знущання - близько 40дол за кг.
    Підскажіть :scratch_one-s_head:
     
  2. Wild gucul

    Wild gucul Well-Known Member

    ваші коти не їдять хека?о_О
    хтів би бути вашим котом) :)
     
    • Подобається Подобається x 7
  3. Summer

    Summer Well-Known Member

    то на хек така шалена ціна? а шо то за рибка за 40 долярів? :scratch_one-s_head:
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Wild gucul

    Wild gucul Well-Known Member

    то на червону рибу така ціна. якщо я не помиляюсь то був лосось. йдеться про Метро. я теж там бачив таке. люди беруть...
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Summer

    Summer Well-Known Member

    лосось там по 54грн десь так, хоча зараз знижки то може і дешевше. Це пишу про стейки лосося.:)
     
  6. RybaKotyk

    RybaKotyk Member


    Може і червона могла б так коштувати. Проблема що це ціна на якусь круту камбалу. Це звичайно ліпше хека, но не на стільки :pardon:
    Та й на червону трохи перебор ну не більше як в 3 три рази дорожче як в Польщі. Не говорячи вже про інші "морські держави".
     
  7. RybaKotyk

    RybaKotyk Member

    Бачите червона риба найкраща в копченому, вяленому чи засоленому вигляді. Для жарки парки та варки вона надто суха. Без сумніву можна з кожної риби зробити шедевр. Але це не ідеальна риба.
    Але вибір червоної риби далекий від ідеалу.
    Добре що до форелі доросли і то далеко не завжди на неї можна натрапити.
     
  8. Summer

    Summer Well-Known Member

    форель дорога рибка....
     
  9. Nata

    Nata Well-Known Member

    Скажіть мені темній, а яка риба вважається доброю?
    Печу лосося (або форель) і ніби ніхто не жалівся. Окуня морського смажу, а все-таки?
     
  10. Wild gucul

    Wild gucul Well-Known Member

    камабала дійсно поза конкуренцією - делікатес. я тоді в метро кинув оком на стіл з тими рибами і на ціни і пішов.. мо" й поплутав з цінами.
    а ви добру й печете) справа у том, що все залежить від людини, яка готує. у кожному ресторані, у кожної господині все у кінцевому результаті виходить хоч трошки, але інакше. і ще від себе скажу - головне аби риба була свіжа. морожена, то вже зовсім не те. інший смак, колір, інші враження. і свіжоспіймана рибка, навіть річкова чи зі ставка то річ.
    а всі ті переморожена рибини, які продаються в наших маркетах. ну що купив я заморожену рибу в Арсені, приніс додому, а з неї витекло більше як літра води. саме ж філе просто розсипалося на кавальчики.
     
    • Подобається Подобається x 5
  11. RybaKotyk

    RybaKotyk Member

    З хороших риб можна відзначити судак, сазан, палтус, осетр....
    З червоних - сьомга, кета, форель .....
    Проте основна проблема не тільки в тому що у нас цих риб не має, але і в тому, що на ті що є ціни далекі від адекватних. Мені важко уявити ціну на судак коли камбала 250 грн. Чи не по 1000 його треба продавати :scratch_one-s_head: :haha:
    Не можна купити кальмари - а вони ж мають бути зовсім не дорогі. Морські дрібнички як креветки - "морські семочки" - мають позахмарні ціни.

    А в замороженій рибі дійсно більше льоду як риби. Таке враження що в магазині доливають води щоб важча була. А сама риба ні смаку ні запаху.
     
  12. Varvar

    Varvar Well-Known Member

    як на людину, що так цікавиться рибою Ви надто мало ходите у звичайні супермаркети :), аля звичайний Вам-Сільпо ... сьогодні там був
    з того, що Вас цікавить є сьомга: 45 грн - тушка чищена, 59,99 грн. - стейки.
    форель є маленький річковий вроді по 35 грн, є великі стейки вроді по 95.
    Є ще морожений судак ціну не памятаю.
    Кальмари колись часто були і неморожені біля 20 грн. за кілограм, відносно невисока ціна напевне зумовлена складністю приготування.
    І про камбалу, то напевне залежить від виду, бо колись була у Вамі якась недорога 20-40 грн.
    У фуршеті рідко буваю, але на перший погляд там вибір риби кращий.

    Загалом риба не є дешевою, але й не по 250 грн-40дол
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. RybaKotyk

    RybaKotyk Member

    В сільпо буваю кожен день. Таке у мене нещастя. Решта магазинів далеко, а це під хатою.

    Кальмари приготувати досить складно. Кидаєш у воду і вариш 5 хв. Головне не довше бо будуть тверді. От і вся специфіка. :pardon:

    Заморожені кальмари були в сільпо. 50 % зійшло водою. Решта не була надто смачною. :dntknw:
    Що до незаморожених то їх в сільпо не було точно.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. ЬІЯ

    ЬІЯ Member

    звиняйте, що перериваю розмову про ковбасу та рибу :), але ще згадалося про картки і реєстрацію...
    а от власне, як люди в метро ходять?.. там жиш взагалі потрібно по самі вуха реєструватися, щоб тільки мати змогу робити там покупки! і нічо, реєструються і ходять. а щоб на форумі писати – треба е-мейл вказати під час реєстрації. звісно, все це не одне й те саме, але щодо системи реєстрації такі паралелі можна провести.

    така сама система (навіть ще дурніша, але то окрема історія) діє в "новій лінії" і мабуть ще в багатьох магазинах і супермаркетах. і все добровільно: хочете отримувати бонуси - вкажіть свої дані; не хочете вказувати дані - не реєструйтеся в програмі лояльності.
     
  15. Varvar

    Varvar Well-Known Member

    ну десь рік тому були такі, лежали біля живої риби, може то просто розморожені були
    в теорії 5 хв, на практиці по різному, тим більше якщо їх не варити а тушкувати.
     
  16. Summer

    Summer Well-Known Member

    були в МЕТРО, товару не багато, людей не багато.... порівняно з іншими супермаркетами ціни нижчі ( навіть на рибку), але в основному беруть продукти.
    Десь нині вичитала, що супермаркети зменшують обсяг закупок та асортимент товарів, бо постачальники вимагають передоплату.... то сумно, бо не хочеться повернутися в 90-і роки.....:sad:
     
    • Подобається Подобається x 4
  17. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    У нас скорочують "Велику кишеню"..можливо скоро й зовсім закриють..
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    Ми теж їздили, в неділю. Навіть мила не було, крім Камей
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. lesychka

    lesychka Member

    Згідна! В нас час і СБУ не треба, щоб зібрати про людину певну інфо. Є ці всі соціальні мережі...Та й будь-які інтернет-реєстрації. На кожному кроці ти мусиш світити паспортом, ідентифікаційним...
    Щодо Сільпо, то я сама беру участь в тій "акції", але майже завжди забуваю прихопити пачку чарівних талончиків, які мені допоможуть накопичити певну суму, а тоді ... Минулого разу в мене була унікальна можливість взяти товар на 43 грн. безкоштовно! ;) А ще перед тим, той бонус + талончики прийшли поштою запізно і я не встигла ними скористатись :)) Така туфта. Знущаються з людей кляті капіталісти :))

     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Chortenia

    Chortenia Маленьке файне вредне

    Ну стосовно метро, зменшення асортименту може бути пов'язано з тим, що не з усіма постачальниками укладений договір на 2009. У них з'явилась нова внутрішня структура, яка трохи ускладнює і подовжує цей процес.
    А з передоплатою - наврядчи, всі ВІПи мають десь місячне відтермінування + постачальники зацікавлені у продажах через супермаркети, бо в них найбільший оборот.
     
    • Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)