Kasia, чого ви пишете, що ліньки, ні просто вже я достатньо навела аргументів вище, чому не потрібно заповнювати адресу і т.д, а подачок у формі 20 грн бонуса мені не треба , бо якщо я витратила за квартал 2000 грн і отримаю бонус 20 грн, то вже 20 грн того бонуса мені погоди не робить і ніхто мені насильно її не нав'язує, просто знаючи тепер цю систему я б і даром не брала тої картки, бо як безкоштовний сир буває в мишоловці і то поганий
Який зв'язок між : домашня адреса / знижка / кредит. Особливо , як сюди кредит впхався? ) Так а в чому проблема ? ) Вам 20 грн не потрібно. Це добре, це значить що у Вас стабільний дохід. А в кого дохід до 1000 грн на місяць, їм теж гординю проявити ?) Оферта на знижку абсолютна добровільна. То вже споживач вирішує про акцепт.
Ніколи не даю свою домашню адресу без потреби. А так звані "акції" оминаю десятою дорогою. Я й без того щодня кілограми паперового спаму із поштової сриньки викидаю, а то взагалі б певно втопилася в макулатурі . Хоча... купа реклами - це дрібниці, порівняно із неїснуючими кредитами на ваше ім"я.
ну не знаю. не знаю. і як це кредит на моє імя зявиться?? по адресі?? ух ти. тим більше шо я теж не маю постійної адреси проживання. а телефон?? це що така проблема? напишіть не існуючий. дивно, але в дописі 434 - чітко написано МАРКЕТИНГ. якщо усі корситувачі не будуть вказувати інтереси і т.д., тоді для чого ця наука існує. ми всі свідомо валимо будь-які дослідження. пишу Саммер я тому що мене дивують аргументи, типу ЗАПОВНИТИ анкету-Отримати картку -отримати бонус 20 грн. якщо вас не цікавлять бонуси, то на що взагалі вам картки? не важливо з анкетами чи без.
а в чому тут нерівність прав ? будь-хто купуючи товар на певну суму має право заповнивши анкету отримати картку на знижку ... чи не будь-хто ?
Не треба це в логічний ланцюг як синонім додавати. Це стосується твердження - кому які документи давати. Кредит на Ваше ім"я може бути оформлений тими, хто заволодіє Вашими ксерокопіями паспорту й ідентифікаційного - такі злочини вже перестали бути рідкістю. Ні, бомж не може) Чи люди без постійного місця проживання - орендарі
згідна Боро. але в супермакеті ви не надаєте ксеро паспорта. тому, цей аргумент і є не доречним, що підкреслив Ігрок.
Сьогодні заїжджали і в Арсен, і в Інтермаркет. Майже голяк. Хотіли дуже мороженого філе риби, але не було. Полиці напівпусті, що мене дуже вразило. Риби таки не купили. Прийшлось все - таки відвідати базар. Так знайшли все. От-такі супермаркети.
Суть знижки в Сільпо, вам дають карточку, знижки вона "НЕ НАДАЄ", але при купівлі товарів ви даєте свою карточку і вам за певний період сумують бонуси, в кінці цього оперіоду бонуси переводять в гроші і вам на вашу адресу висилають купон на певну суму завдяки якому ви можете без грошей розрахуватися на касі. Якщо при заповненні анкети ви не вказуєте адреси, відповідно купони вам не надсилаються, ну і втрачається сам сенс участі вас у цій акції. Чесно кажу мені більше подобалась попередня політика Сільпо з знижкою від 2%, і без цих дурнуватих бонусів, але так як магазин знаходиться майже під боком і хочеш не хочеш але туди забігаеш за продуктами то і цією дисконтною программою користуюся.
В суботу була в МеТРО - там ще є. Але те, що асортимент дуже зменшився і там - факт. До речі про карточки. То теж трохи проблема вже. Хіба міські туалети їх не випускають. В мене ті всі карточки по всій хаті - жоден гаманець не витримує таких кількостей Носимо при собі хіба де знижки від 15%, тоді ще відчувається зміст економії.
Нехай тоді вказують номер поштового відділення і лист із карточкою їм пришлють "до запитання" бо держава Україна, яка омивається двома морями (про річки мовчу) імпортує багато риби, а з імпортом сьогодні тєжко
Чому тєжко? Я от шукала в Метро українські яблука і не знайшла. Були тільки польські, ще якісь незрозуміло звідки і ...китайські! На Україні ж нема яблук, конче треба їх з Китаю везти.
Українські я блука треба на базарі шукати, а в магазинах Польсткі, Турецькі..ще й хімією оброблені..У нас на базарі нормальні яблука по 4-4.50 гр.
у нас в місті на базарі теж польські...І цибуля польська, і бульба...А коли границя відкрита була, то і ковбаса була польська, і маргарин, і смалець, хіба що горілка українська)
до речі питання в тему: хтось купує те дешеве польске мясо по 30 грн, а запаковані у целофан і дешеві як мило шинки і шпондерки теж полького виробнитцва? і як враження? я був недавно у Камянці-Бузькій на базарі, то там того полського товару валом - селяни беруть, як скажені. дехто каже, що на базарі тепер мясо купити дешевше як дома свиню тримати.
але ж якість.. колись купили польську ковбасу варену, хотіли підсмажити. а вона вся розплавилась на пательні і ще й так пристала, насилу віддерли її .
ой ковбаса польська чи українська тепер не така як раніше, колись була смачнюща , а тепер навіть сої мало додають ( бо дорога), а ціна яка , пишуть одно на етикетці, а кладуть зовсім інше....