От мені якось все одно що там у них пищить при виході з того Метро, бо я нічого не приховую, ну пищить тай пищить, тим більше шо майже в кожної четвертої людини таке відбувається . На то і є та пищалка , а охоронці шоб перевіряти . Тим більше що крадуть в таких місцях і правда огого як.... А от той же агроконтракт, не знаю як тепер а раніше в них було заведено перевіряти жіночі сумочки, оце і правду обурювало . "Відкрийте сумочку"... ну я не довго думаючи, суну сумку йому в руки , і кажу : Прошу, порийся . )
в МЕТРО пищить на речах ( там вшито такі пластини), на дорогому алкоголі і т.д, бо видно додаткова ступінь захисту. а як то перевіряти сумочки, тож особисте, мало шо в мене там є. треба було спитати на підставі чого, якого законодавства залазять у сумку , бо якщо серйозно - то не мають права, то все внутрішні розпорядки адміністраціії, а шо нам вона
якщо пікає на вашу сумку, то є прямий доказ того, що там є речі їхнього магазину, які не продані... тобто володілець сумки - злодій... якщо він злодій - значить адмін або кримін. відповідальність... сумку ви можетене відкривати, але вони мають право вас затримати(з полічним ) поки не прийде уповноважена особа і не зробить з вами все по закону - арешт і тп. інша річ, коли спрацювала погано їхня система - можна говорити про відшкодування, якщо з вами обійшлися некультурно... тому якщо ви знаєте що нічого не вкрали, а то пікає ваш крем, який ви купили місяць тому, то ви або відкриваєте сумку і йдете далі, або чекаєте, поки прийде міліціонер чи інша уповноважена особа і відкриваєте їй свою сумку, бо в них є обгрунтована підстава щодо цього... люди часто вибирають перший варіант, бо спішать... звичайно, сумка це особиста річ і до вас не можуть підійти просто так і сказати - відкрийте сумку, бо нам сі здало шо там наркотики... але вони вправі це зробити, якщо ваша поведінка наводить підозри...
не скажу звісно, що знаю з власного досвіду, але з досвіду друзів, коли щось починає пищати, а ви ТОЧНО ніц випадково не кинули собі у сумку в маркеті, краще викликати міліціонера і тоді у присутності свідків зробити огляд.
Ну тоді ще на агроконтракті не було тих пищалок-свистілок, то вони самі рились по торбам, усім мадамам ))
я згадала, колись на Південному була гуртовня, запускали по 10 чол, перевіряли сумки теж. За мною жінка стояла в черзі, виходили разом, на виході охорона попросила її відкрити сумку, а там були предмети жіночої гігієни розпаковані... От охорона і почав кричати, що вона взяла , не заплатила і т.д. Жінка дуже зніяковіла, було незручно, тоді я кажу тому охоронцю, що в них таких не продають. Народу цікавого зібралось куча, відчепився той охоронець, а жінка червона як бурячок вийшла і казала, що більше не зайде на ту гуртовню. Ну і кому той цирк треба був? До речі гуртовня успішо закрилась десь через 2 місяці, о таке
ну то брэд... якщо нема пищалок, то маэ бути файна система здачы на зберігання.. коли береш з собою гроші і цінне, а решта -век.. не дозволила б ритися!
а наш тато відколи народився син намагається дорогу машинку на радіоуправлінні купити. Завжди його стримую, бо спочатку малий би не розумів, що воно таке, а зараз в нього такий період, що все розкручує. Має свої пластикові викрутки, але ними вдалося йому навіть мій старий телефон розкрутити. Та машина би довше одного дня в нас не протрималася. А тепер по темі Агроконтракт ніколи не любила. Там завжди якось так брудно було, все порозкидане, та й працівники наглі і неввічливі. Любила їздити в Інтермаркет на Городоцькій, заодно і в Метро. Але останнім часом Інтермаркет напів порожній. Та все одно мені там найзручніше. І продукти можна по одній штуці купляти, і посуд дешевше ніж в Метро. Ще раніше туди привозили хороший дитячий одяг, здається, "Смайл", українського виробництва. А після того, як закуплюся в Інтермаркеті, то їду докупляти все решта в Метро. Але туди стараюся їздити зранку, бо потім стільки людей, що неможливо нормально щось подивитися.
Не знайшла обговорення цієї акції..Даруйте, то напишу. Як ВАм акція Сільпо на знижки? Де для того щоб отримати картку клієнта треба надіслати обов"язково в маркет свої (!)АДРЕСУ, ПІБ, а ще при бажанні - чи маєте машину, інтереси... Звідки люди можуть бути впевнені, що працівники (а в супермаркетах ще та плинність кадрів) нікуди цю інформацією, порівнявши з вартістю їхніх покупок не злиють? І питання до юристів - а взагалі мають право супермаркети в обмін на знижку вимагати такі відомості?? В Арсені просто видавали карточку. Для чого ЦИМ адреса проживання клієнтів?? Сподіваюсь ні у якого власника картки ще крадіжок не було?
Я не зовсім розумію, чим інформація про наявність авта допоможе злодіям ? ) У мене на вулиці , біля сусіднього будинку джипи, сидани за 20к$ всю ніч стоять під під'їздами. До речі, Метро теж вимагає ПІБ і адресу, Інтермаркет ще колись вимагав ...
це виключно маркетингові дослідження. В ідеалі вивчається ринок споживачів району. Визначається майновий рівень і як результат , мали б виставляти відповідну групу товарів.
Те що це маркетингові дослідження я бачу. Я не думаю, що власники Сільпо полізуть по квартирам Але якщо вихователька в дитсадку може заможні сім"ї здавати грабіжникам, то в такий час де гарантія, що такою базою ще хтось не скористає?
для картки у Сільпо ці дані портрібні щоб ВАМ на домашню адрес щокварталу приходили акційні знижки (купони на групи товарів, які ви найчастіше купуєте), а також купон замість грошей ( теж така карточка якою ви можете оплатити замість грошей у сільпо будь-яку покупку) = 1 % від суми накопиченої за квартал на вашій картці. до мене це найближчий маркет - я цією схемою коритсуюся. а в анкет можете вказати що у вас немає машини , це ж не важливо. а інтереси - для того щоб знати які акційні картки вам надсилати. а діти - щоб знижка на дитячі товари була і т.д. але то не є обовязковим.
краще б Сільпо нічого не присилало ( подумати то ж скільки витрат - конверти, марки, папір), а просто надавало знижку 3 % і все. На рахунок адреси, то наприклад в Космо чи ДЦ просто видають картки на знижку і не треба нічого заповнювати.
У нас останній раз пищала палка ковбаси. Котра, по закону підлості, виявилася на дні останнього кулька. Охоронці довго рилися в кульках (я принципово нічого не витягала, я не крала, а якщо їм треба - нехай шукають). Якби змусили відкрити сумку певно би вимагала представників міліції, жіночої статі. Бо інакше права не мають мене обшукувати.
таке враження, що проблема з нічого. вам що насильно навязують картки?? чи вам просто ліньки заповнити якусь форму? в Сільпо надають 3 % знижки+додаткові бонуси, що приходять вам додому. не хочете не купуєте картку і не користуєтеся цією системою. не думаю що один раз написати важче ніж користатися цією системою протягом року. я наприклад, не маючи грошей в гаманці розраховуюся купонами Сільпо , що надходять мені додому. в кожній схемі є свої недоліки і перваги.
По Сільпо. ВСІ споживачі повинні мати РІВНІ права на отримання преференцій закладу споживачем якого вони є якщо такі масово пропонуються, хіба ні? Чому для цього потрібно вказувати свою адресу? А як не маю постійної адреси? Без того - я не споживач, не залишаю в них купу грошей? Яке це вивчення ринку коли обов"язкові поля - твоя адреса і телефон і якраз НЕ вподобання-інтереси чи інформація про машину. Ну це напевно компетенція захисту прав споживачів. Звісно мені не хочеться подавати їм дані про свою сім"ю (там також питають прізвища і рід занять родини ) А на рахунок насильно змушувати...МММ теж насильно нікому нічого не втиснювала - тільки обіцяла "безкоштовний сир". Я лиш про те, що всім не зайве задумуватись в яких акціях брати участь і яку інформацію можна подавати. Щоб потім не дивуватись звідки з"являються кредити на власне ім"я і т.п.