Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Vetta

Vetta Well-Known Member

От мені якось все одно що там у них пищить при виході з того Метро, бо я нічого не приховую, ну пищить тай пищить, тим більше шо майже в кожної четвертої людини таке відбувається . На то і є та пищалка , а охоронці шоб перевіряти . Тим більше що крадуть в таких місцях і правда огого як....

А от той же агроконтракт, не знаю як тепер а раніше в них було заведено перевіряти жіночі сумочки, оце і правду обурювало . "Відкрийте сумочку"... ну я не довго думаючи, суну сумку йому в руки , і кажу : Прошу, порийся . )

2. Summer

Summer Well-Known Member

в МЕТРО пищить на речах ( там вшито такі пластини), на дорогому алкоголі і т.д, бо видно додаткова ступінь захисту.
    а як то перевіряти сумочкио_О, тож особисте, мало шо в мене там є. треба було спитати на підставі чого, якого законодавства залазять у сумку , бо якщо серйозно - то не мають права, то все внутрішні розпорядки адміністраціії, а шо нам вона ;)

• Подобається Подобається x 4
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

якщо пікає на вашу сумку, то є прямий доказ того, що там є речі їхнього магазину, які не продані... тобто володілець сумки - злодій... якщо він злодій - значить адмін або кримін. відповідальність... сумку ви можетене відкривати, але вони мають право вас затримати(з полічним:))) ) поки не прийде уповноважена особа і не зробить з вами все по закону - арешт і тп. інша річ, коли спрацювала погано їхня система - можна говорити про відшкодування, якщо з вами обійшлися некультурно...

тому якщо ви знаєте що нічого не вкрали, а то пікає ваш крем, який ви купили місяць тому, то ви або відкриваєте сумку і йдете далі, або чекаєте, поки прийде міліціонер чи інша уповноважена особа і відкриваєте їй свою сумку, бо в них є обгрунтована підстава щодо цього... люди часто вибирають перший варіант, бо спішать...
    звичайно, сумка це особиста річ і до вас не можуть підійти просто так і сказати - відкрийте сумку, бо нам сі здало шо там наркотики... але вони вправі це зробити, якщо ваша поведінка наводить підозри...

• Подобається Подобається x 2
  4. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

не скажу звісно, що знаю з власного досвіду, але з досвіду друзів, коли щось починає пищати, а ви ТОЧНО ніц випадково не кинули собі у сумку в маркеті, краще викликати міліціонера і тоді у присутності свідків зробити огляд.

• Подобається Подобається x 3
  5. Vetta

Vetta Well-Known Member

Ну тоді ще на агроконтракті не було тих пищалок-свистілок, то вони самі рились по торбам, усім мадамам ))

6. Summer

Summer Well-Known Member

я згадала, колись на Південному була гуртовня, запускали по 10 чол, перевіряли сумки теж. За мною жінка стояла в черзі, виходили разом, на виході охорона попросила її відкрити сумку, а там були предмети жіночої гігієни розпаковані... От охорона і почав кричати, що вона взяла , не заплатила і т.д. Жінка дуже зніяковіла, було незручно, тоді я кажу тому охоронцю, що в них таких не продають. Народу цікавого зібралось куча, відчепився той охоронець, а жінка червона як бурячок вийшла і казала, що більше не зайде на ту гуртовню. Ну і кому той цирк треба був?:dntknw: До речі гуртовня успішо закрилась десь через 2 місяці, о таке

• Подобається Подобається x 5
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну то брэд... якщо нема пищалок, то маэ бути файна система здачы на зберігання.. коли береш з собою гроші і цінне, а решта -век.. не дозволила б ритися!

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

а наш тато відколи народився син намагається дорогу машинку на радіоуправлінні купити. Завжди його стримую, бо спочатку малий би не розумів, що воно таке, а зараз в нього такий період, що все розкручує. Має свої пластикові викрутки, але ними вдалося йому навіть мій старий телефон розкрутити. Та машина би довше одного дня в нас не протрималася.
    А тепер по темі :)
    Агроконтракт ніколи не любила. Там завжди якось так брудно було, все порозкидане, та й працівники наглі і неввічливі.
    Любила їздити в Інтермаркет на Городоцькій, заодно і в Метро. Але останнім часом Інтермаркет напів порожній. Та все одно мені там найзручніше. І продукти можна по одній штуці купляти, і посуд дешевше ніж в Метро. Ще раніше туди привозили хороший дитячий одяг, здається, "Смайл", українського виробництва. А після того, як закуплюся в Інтермаркеті, то їду докупляти все решта в Метро. Але туди стараюся їздити зранку, бо потім стільки людей, що неможливо нормально щось подивитися.

• Подобається Подобається x 6
  9. daylight

daylight New Member

сільпо

Сільпо однозначно найкращий.

10. Summer

Summer Well-Known Member

Сільпо кращий? о_О , почитайте вище дописи, хоча обманюють всюди...

11. Geograf

Geograf Меломан

Арсен і тільки Арсен))) Ще подобаються оті прототипи супермаркетів Барвінок І Вопак

12. bora

bora Well-Known Member

Не знайшла обговорення цієї акції..Даруйте, то напишу.

Як ВАм акція Сільпо на знижки? Де для того щоб отримати картку клієнта треба надіслати обов"язково в маркет свої (!)АДРЕСУ, ПІБ, а ще при бажанні - чи маєте машину, інтереси...
    Звідки люди можуть бути впевнені, що працівники (а в супермаркетах ще та плинність кадрів) нікуди цю інформацією, порівнявши з вартістю їхніх покупок не злиють?
    І питання до юристів - а взагалі мають право супермаркети в обмін на знижку вимагати такі відомості?? В Арсені просто видавали карточку. Для чого ЦИМ адреса проживання клієнтів??
    Сподіваюсь ні у якого власника картки ще крадіжок не було?

Останнє редагування: 21 січ 2009
    • Подобається Подобається x 8
  13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Я не зовсім розумію, чим інформація про наявність авта допоможе злодіям ? )
    У мене на вулиці , біля сусіднього будинку джипи, сидани за 20к$ всю ніч стоять під під'їздами.

До речі, Метро теж вимагає ПІБ і адресу, Інтермаркет ще колись вимагав ...

14. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

це виключно маркетингові дослідження. В ідеалі вивчається ринок споживачів району. Визначається майновий рівень і як результат , мали б виставляти відповідну групу товарів.

• Подобається Подобається x 1
  15. bora

bora Well-Known Member

Те що це маркетингові дослідження я бачу. :) Я не думаю, що власники Сільпо полізуть по квартирам:))) Але якщо вихователька в дитсадку може заможні сім"ї здавати грабіжникам, то в такий час де гарантія, що такою базою ще хтось не скористає?

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

для картки у Сільпо ці дані портрібні щоб ВАМ на домашню адрес щокварталу приходили акційні знижки (купони на групи товарів, які ви найчастіше купуєте), а також купон замість грошей ( теж така карточка якою ви можете оплатити замість грошей у сільпо будь-яку покупку) = 1 % від суми накопиченої за квартал на вашій картці.
    до мене це найближчий маркет - я цією схемою коритсуюся. а в анкет можете вказати що у вас немає машини , це ж не важливо.
    а інтереси - для того щоб знати які акційні картки вам надсилати. а діти - щоб знижка на дитячі товари була і т.д. але то не є обовязковим.

17. Summer

Summer Well-Known Member

краще б Сільпо нічого не присилало ( подумати то ж скільки витрат - конверти, марки, папір), а просто надавало знижку 3 % і все. На рахунок адреси, то наприклад в Космо чи ДЦ просто видають картки на знижку і не треба нічого заповнювати.:)

18. Nata

Nata Well-Known Member

У нас останній раз пищала палка ковбаси. Котра, по закону підлості, виявилася на дні останнього кулька. Охоронці довго рилися в кульках (я принципово нічого не витягала, я не крала, а якщо їм треба - нехай шукають).

Якби змусили відкрити сумку певно би вимагала представників міліції, жіночої статі. Бо інакше права не мають мене обшукувати.

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

таке враження, що проблема з нічого. вам що насильно навязують картки?? чи вам просто ліньки заповнити якусь форму?
    в Сільпо надають 3 % знижки+додаткові бонуси, що приходять вам додому. не хочете не купуєте картку і не користуєтеся цією системою.
    не думаю що один раз написати важче ніж користатися цією системою протягом року. я наприклад, не маючи грошей в гаманці розраховуюся купонами Сільпо , що надходять мені додому.
    в кожній схемі є свої недоліки і перваги.

20. bora

bora Well-Known Member

По Сільпо.
    ВСІ споживачі повинні мати РІВНІ права на отримання преференцій закладу споживачем якого вони є якщо такі масово пропонуються, хіба ні? Чому для цього потрібно вказувати свою адресу? А як не маю постійної адреси? Без того - я не споживач, не залишаю в них купу грошей? Яке це вивчення ринку коли обов"язкові поля - твоя адреса і телефон і якраз НЕ вподобання-інтереси чи інформація про машину. Ну це напевно компетенція захисту прав споживачів.
    Звісно мені не хочеться подавати їм дані про свою сім"ю (там також питають прізвища і рід занять родини:) )
    А на рахунок насильно змушувати...МММ теж насильно нікому нічого не втиснювала - тільки обіцяла "безкоштовний сир". Я лиш про те, що всім не зайве задумуватись в яких акціях брати участь і яку інформацію можна подавати. Щоб потім не дивуватись звідки з"являються кредити на власне ім"я і т.п.

а де твій аватар? :)