Особливо чомусь любить знижки на посуду...!? Зразу дзвонить і каже :"Наталя, слухай тут така класна посуда є....", або різні банячки... А про техніку то я взагалі мовчу, його послухати, то нам все треба, навіть то, шо вже є...!
Найкращий спосіб не робити не потрібні покупки-не брати з собою зайвих грошей.Ідеш за маслом і хлібом, от і грошей бери з собою приблизно , щоб на це вистачило.
ВО-ВО, Сі м"янин!!! Але коли зайде в Антошку, і почне все -все брати, то деколи вже взагалі.... От недавно купив постіль доці (ковдрочка, наволочка на неї, наволочка на подушку і простинь), заплатив 1380 грн., каже, що Італія... А мені всеодно, навіть на південному та І талія дешевше коштує...
о, повірте, то краще, ніж скупердяй... десь читала, що головне, щоб чоловік не пив і не скупився, а решту можна якось вирішити я теж торопію, коли коханий починає транжирти... його фраза "Гулять, так гулять" і я вже знаю шо зараз буде...
мій "добитчік" раз приніс з маркету таку штуку навіть не знаю шо то - на даху таксі є таке з "шашками".. і в сім"ї ніби ніхто не грачує
типу таку підставочку на якій "таксі" пише??? весело однако про супермаркет - я тільки з Арсену, морква чогось подешевшала))))
Днеська скоштувалем лiптона у пiрамiдце - фаiнютко,cусiдка поченстувала. Хiба вicь якосний чай лiптонувци у пiрамiдкi ладують.
я розумію, що якісний. але я не пю ні в пірамідках ні пакетиках іншої конфігурації. але для чого ви так перекручуєте слова?
Малая, 2,5 года, как-то сказала что хочет пистолет... Кино насмотрелась. Так папа наш принёс домой каску с автоматом - чё уж тут мелочиться...
Він то може і якісний, але співвідношення ціна/якість явно не накористь якості((( За ті ж гроші можна купити хейліс чи грінфілд, не гірші, а якщо брати не в пакетиках, що набагато смачніше то той ліптон пролітає як фанера над парижом..
Так то так. але раптом ви побачите щось таке що вам конче потрібно і про що ви давно мріяли а у вас грошей тільки на масло з хлібом? То я про себе, я скоріше куплю щось зайве а про масло з хлібом забуду і згадаю тільки вдома в мене ще з дитинства особливість накупляти того чого взагалі не планувала. Розкажу вам історію з мого власного дитинства, послала мене мама в магазин за секундою(для миття вікон) я пішла, не було мене десь два години, а у мами вікна розкручені все готове до миття вікон і тут зявляюся я приношу повний пакет всілякого дрібязку, там були 2 лампочки до фонарика, лак перламутровий клей ПВА, якісь заколочки, пачку солі і 15 см кружева секунду я не купила, вже не памятаю чи не було чи забула, памятаю як мама з сестрою реготали з моїк покупок, а я плакала, бо вони мене не розуміли, в фонарику давно перегоріли лампочки, і сіль закінчилася а те кружево було таким гарним, а 15 см тільки купила бо грошей забракло
Закуплялись вчора на НР в фуршеті, до повного візочка взяли пачку презервативів. І от тут знадобилась моя діставучість до дрібниць, читаю довжелезний чек і бачу - ціну за них 57 грн, я в шоці, думаю, нафіга воно мені за такі гроші, питаюсь касира - касирка попалась гальманута, зате нормальний охоронець, подивився на пачку, пішов на касу перевірив, сказав - точно не та ціна, направив до адміністрації, там правда прийшлось постояти хв 10, поки старший касир підійшов, розібралися, типу новий прихід, ляляля, ціни не поміняли. Без слів віддали різницю і усьо. Ні скандалів, ні доказування прав. Правда смішно було, як я (на вигляд 15 років та ще й з 2 косичками) розбираюсь біля стійки з пачкою презервативів