Я б не сказала, що розподіл саме такий. Але імпульсних покупок в супермаркетах, особливо, де продаються не тільки продукти, дуже багато.
Працюю в торгівлі 5-ть років... знаю добре... Крім того на тренінгах саме така озвучка і вона реальна... Дійсно... То не по відношенню грошей, а то кількості чи одиниць товару... Йдеш за маслом і хлібом і купуєш ще як мінімум 8-м речей... Прослідкуйте за своїми імпульсами під час покупок в супермаркеті... Воно саме так...
Більше того... Ви задумувались хоч раз, чому відділи в супермаркеті з найважливішими і ходовими товарами в кінці залу? Саме тому... що поки Ви До них дойдете, то купите купу непотребу... принаймні незапланованих речей.
а я ніколи не йду купити в супермаркет хліба чи масла.. я тоді йду в маленький магазин за 2метри від будинку... в маркет йду, коли є настрій і хочеться чогось смачненького... все пройду і повибираю, шо треба... найголовніше, шо не дають мені забути, шо треба купити, бо бачу то і згадую...
Якби це розуміли всі, то не було б дописів на кшталт розподілу чи вивертання кишень споживачів... Прсто всі розуміли б всі ці речі і не підтверджували це правило... Чому одні можуть купити пачку масла в супері, а інші тратять 300грн прийшовши за нею ж...???
Я вам скажу, чому, і тут теж усе просто. Просто люди схильні звинувачувати усіх навколо, але тільки не самого себе. Хто винен, що ти потратив 300 грн замість 50 - клятий супермаркет, хто винен, що ти купив купу речей, які тобі нафіг не потрібні? - клятий гіпермаркет, клятий продавець, він же ж мені сказав, що мені так пасує, фігня що на 2 розміри менше От і все.
в мого є піде мені по мінералку і йогурт і ще собі пива візьме... а до нього рибки... а потім ще й фісташок
Не знаю как кому, а мне лично не нравятся маленькие уютные магазинчики где меня знают и помнят, и здороваются, стоит открыть дверь. Причем здороваются уже не автоматически, а как со знакомым. Не хочу я этого-утомляет. Потому я за супермаркеты, где в день перед продавцом проходит куча людей и меня запомнить нереально.
Это другое. Просто выход за минералкой был поводом для основного. Можно вопрос? А если не послать за минералкой то за пивом пойдет или поленится?
ну за пивом ніколи не поліниться, то виключено він не такий вже й лінивий, збігає як треба шось... навіть коли пива нема в магазині
Та то ше нормально, мій взагалі кожного разу, як заходить в супермаркет, то бере все що треба й нетреба, напакується так, шо потім від машини додому неможе донести... Хоча ніби заїде купити шось попити додому, а як побаче ті акціїї.......... Скупив би все, якби міг донести...