Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Iriska

Iriska Well-Known Member

Саме тому

Просто є правило 80/20 - 80% імпульсних покупок на 20% необхідних. От і все.

• Подобається Подобається x 2
  2. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

СЕРЙОЗНО!? я все про рогатку...

Останнє редагування: 22 гру 2008
  3. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Я б не сказала, що розподіл саме такий. Але імпульсних покупок в супермаркетах, особливо, де продаються не тільки продукти, дуже багато.

4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Працюю в торгівлі 5-ть років... знаю добре... Крім того на тренінгах саме така озвучка і вона реальна... Дійсно... То не по відношенню грошей, а то кількості чи одиниць товару... Йдеш за маслом і хлібом і купуєш ще як мінімум 8-м речей... Прослідкуйте за своїми імпульсами під час покупок в супермаркеті... Воно саме так...

• Подобається Подобається x 3
  5. Iriska

Iriska Well-Known Member

Більше того... Ви задумувались хоч раз, чому відділи в супермаркеті з найважливішими і ходовими товарами в кінці залу? Саме тому... що поки Ви До них дойдете, то купите купу непотребу... принаймні незапланованих речей.

• Подобається Подобається x 4
  6. Chortenia

Над цим особливо і задумуватись не треба, як і над багатьма іншими речами.
    Це основа основ.

• Подобається Подобається x 1
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я ніколи не йду купити в супермаркет хліба чи масла.. я тоді йду в маленький магазин за 2метри від будинку...
    в маркет йду, коли є настрій і хочеться чогось смачненького... все пройду і повибираю, шо треба... найголовніше, шо не дають мені забути, шо треба купити, бо бачу то і згадую...

• Подобається Подобається x 5
  8. Iriska

Iriska Well-Known Member

Якби це розуміли всі, то не було б дописів на кшталт розподілу чи вивертання кишень споживачів... Прсто всі розуміли б всі ці речі і не підтверджували це правило... Чому одні можуть купити пачку масла в супері, а інші тратять 300грн прийшовши за нею ж...???

9. Chortenia

Я вам скажу, чому, і тут теж усе просто. Просто люди схильні звинувачувати усіх навколо, але тільки не самого себе.
    Хто винен, що ти потратив 300 грн замість 50 - клятий супермаркет, хто винен, що ти купив купу речей, які тобі нафіг не потрібні? - клятий гіпермаркет, клятий продавець, він же ж мені сказав, що мені так пасує, фігня що на 2 розміри менше
    От і все.

10. grifon

grifon Active Member

Это так женщины покупают...;) Не в обиду Вам будет сказано.:)
    У мужчин такого нет.

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мого є:))) піде мені по мінералку і йогурт і ще собі пива візьме... а до нього рибки... а потім ще й фісташок :))) :))) :)))

• Подобається Подобається x 7
  12. grifon

grifon Active Member

Не знаю как кому, а мне лично не нравятся маленькие уютные магазинчики где меня знают и помнят, и здороваются, стоит открыть дверь. Причем здороваются уже не автоматически, а как со знакомым. Не хочу я этого-утомляет. Потому я за супермаркеты, где в день перед продавцом проходит куча людей и меня запомнить нереально.

13. grifon

grifon Active Member

Это другое.:) Просто выход за минералкой был поводом для основного.
    Можно вопрос? А если не послать за минералкой то за пивом пойдет или поленится?:)

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну за пивом ніколи не поліниться, то виключено :)))
    він не такий вже й лінивий, збігає як треба шось... навіть коли пива нема в магазині :)))

15. grifon

grifon Active Member

Что сказать-Вам просто повезло!:)

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

ага) тільки на пиво підсіла. з ким поведешся...

17. Summer

Summer Well-Known Member

я завжди пишу список, що треба купити в супермаркеті і від нього не відступаю ;)

18. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

я роблю те саме. і намагаюся ходити сам без жони. бо... ох вже ці акції-знижки-дурнички:blush:

19. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Та то ше нормально, мій взагалі кожного разу, як заходить в супермаркет, то бере все що треба й нетреба, напакується так, шо потім від машини додому неможе донести... Хоча ніби заїде купити шось попити додому, а як побаче ті акціїї.......... Скупив би все, якби міг донести...:))):haha::crazy:

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

ото мужчина, все додому несе! :)))

а де твій аватар? :)