Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Відповідь: Супермаркет

А ще є Вопак. Невеличке - типу Барвінку. Але в них класна власна випічка.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ольга

Ольга Well-Known Member

фрукти в вопаку іноді гірші від барвінку... як я підозрюю, то в барвінок поступає те, що не зїли в арсені :)

Миху, а Ви барвінок взагалі ігноруєте?

Випічка справді добра в вопаку! часто купуємо печиво домашнє. та і хліб беремо лише там - великий прямокутний домашній -дуууууже добрий хліб! Всім раджу спробувати!

В арсені купуємо всі інші продукти. зручно і мясні вироби там брати і риби великий вибір... для дитини часто купуємо одяг (шапочки, маєчки, ...). Але жодного разу там не знайшли памперсів тих, якими звикли користуватися. Приходиться їхати в Карапуз.

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Олю, а карапуз це де?

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Розказували, що овочі/фрукти скуповують у селян. Чоловічок арсену збував картоплю таким чином. Як на юр. рівні це оформляється цікаво.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

та то малий склеп.

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Зараз ще на Науковій поруч з ВАМом і Арсеном відкривається Марк. Прикольно так, ціле супермаркетове містечко. Мабуть це добре, бо на обмеженій території підвищується конкуренція, а отже і якість мала б бути вищою. В тому Арсені я зауважив, що було значно менше народу, ніж зазвичай у інших. Зручно :)

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

На Волод Великого, біля Океану.
    Там ніби є багато дитячих товарів, але продавці такі неприємні, що не дуже хочеться купувати там багато.
    Ліберо там найдешевші.

Марк має бути лише для техніки, плитки і буд-матеріалів... добре, що всі ці порожні примішення на Науковій вже почали застовосувати...

8. Оля

Оля Старожилка форуму

А хіба їх не побудували наново на пустому місці?:eek: Що, котрийсь НІІ переробили під магазин?

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Але там все є з продуктів! ;) Мені подобається той, що коло автовокзалу. А ще там поряд тепер є Вопак. Теж зручно. :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Там вже трохи під офіси використали приміщення НДРТІ, а Марк - нове приміщення. Колись працював в НДРТІ.

11. Ольга

Ольга Well-Known Member

а там ще було недобудоване приміщення... бачу зараз техніки купа, певне будуть будувати офіси...
    досить хороше місце для офісів там

А на яких гуртовнях Ви купуєте спиртне на забави?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, це приміщення вже продане. Його будує Комфортбуд здається, київська фірма.

Що до спиртного, горілку я купляю дуууже рідко, хіба як настоянку робити замість спирту. Але якщо все ж таки треба багато горілки, то я їду на завод горілчаних виробів і купляю там без магазинної націнки (маю знайомих). Дешево і сердито. Якщо Вам тре, але не менше ящика, можу домовитись. ;)

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

:) В связи с спецификой географического положения моего весьма скромного по буржуазно-европейским меркам жилища, экономя драгоценное время, а порой и деньги - вынужден чаще всего совершать набеги в Сильпо на Сыхове :) С Арсеном и Рукавичкой сравнивать даже нечего, но более всего досаждает дилетантство охраны сего супермаркета. Навязчивые, липкие взгляды охранников отнюдь не стимулируют совершать покупки, а их внешний деревенский вид каждый раз поражает мои эстетические чувства, и вместо того чтоб сосредоточиться на выполнении длинного списка покупок составленного женой, я начинаю в уме составлять психологический портрет начальника отдела кадров...

• Подобається Подобається x 3
  14. Salata

Salata Well-Known Member

Думаю, некоторым женам нужно давать список продуктов в Плейбое, по одному товару на каждую страницу :)

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Як досвідчений покупець, можу порадити ВСІ покупки ОБОВ`ЯЗКОВО класти на транспортер, там вони розмагнітяться і на контурі не буде проблем. Жодного разу не маю проблем, після того як куртку купляв і вона "дзвонила".:) У рукаві була приклеєна магнітна стрічка.

16. Капітан

Капітан Well-Known Member

:D
    Действительно - весьма любопытно смотрелась бы надпись "купи 2 пакета молока" на неожиданно истощавшей глянцевой груди Памелы Андерсон, и "1 кг куриных окорочков" на знаменито-филейной части Дженифер Лопес :rolleyes:

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

та ні, дякую :) ми стільки не випємо!
    треба всього по трохи - пива, вина, доброї горілки, мартіні... купували колись в Метро, але вирішила запитати чи у Львові не відркрили якоїсь нової алко-гуртівні...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я подумав до весілє рихтуйтесі... :D

19. andi

andi Well-Known Member

В принципі, Арсен відповідає моїм вимогам до якісного магазину, де багато різноманітних товарів (найперше - продуктових), проте не секрет, що до тих товарів тре добре придивлятися!!! йогурти, кефір, фарш, морська капуста бували чи то протерміновані, чи може транспортовані в теплі - і зіпсулися.
    А от щодо намахування... може бути, не заперечую!
    але одного разу тесть закуплявся серйозно, продукти, вино, водичка,
    прийшов додому, поглянув на чек - а там пробито 2 пляшки 2л Живчика, а брав то одну!
    Він одразу пішов назад, звернувся до адміністратора. той без питань одразу подзвонив кудись по внутрішньому тел. (в охорону!), взяв чек, сказав годину-хвилину і номер каси. Через 2-3 хв. очікування охорона через телефон підтвердила, що пляшка була 1. тут же адміністратор за стійкою повернула гроші (4,.. грн).
    я такого не уявляю собі в інших магазинах. Зокрема, в Сільпо :) :)

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

весіллє було вже пару років тому... на 180 людей... не знаю ск-ки то в горілці було ;)

а де твій аватар? :)