Ходжу переважно до "Фуршету",Є бо він біля мене, до народження малої їздили з чоловіком до "Рукавички" бо жили біля стадіону Україна. Але ніби і там і там не погано... От "Арсен" мені шось зовсім не подобався, а тепер після розповіді Самер, то взагалі перестану до нього ходити, хоча таке "безвідходне виробництво" напевно всюди є....... Щодо "МЕТРО", то мені подобається там одяг...., а мому чоловіку продукти (великий вибір, та й ціни порівняно дешеві). "Агроконтракт"- досить не поганий вибір, ціни низькі, але не на все........
А "рогатка" это в районе Богдана Хмельницкого? Я не ошибаюсь? Я в "Барвинок"-близко-10 метров от дома. Очередя конечно, и все время новые лица за кассовыми аппаратами... с чего бы это такая текучесть кадров? Так скоро идут на повышение?
Так тому і йдуть бо платять тільки за час на касі, а кас одночасно стараються щоб працювало поменше, в результаті зарплати набігає мізер і відповідно великі черги.
наскільки мені відомо, в арсенах і барвінках платять не за час на касах. є фіксований оклад від 900 до 1200 гривень. звичайно, остання сума це вже з преміями і т.п. тому й кадри тікають - робота виснажлива - тиждень працюєш інколи з 8.00 до 22.00 (особливо у передсвятковий період касирам такі робочі дні влаштовують). потім тиждень відпочиваєш. оплата мізерна. якщо людина певний час пропрацювала в арсені, зрозуміла, що і як, всю сисему, то тікає звідти через пів року на іншу кращу роботу. маючи досвід роботи на касі в арсені легше влаштуватися на іншу роботу.
1. В залежності від певних чинників, існує і погодинна оплата. Вони часто добирають людей, навіть без досвіду за погодинну оплату. 2. Нема поняття тиждень працюєш - тиждень відпочиваєш, у них плаваючі вихідні 3. Ставка 1000-1200 була ще 3 роки тому, то застаріла інформація. 4. Плинність касирів набагато більша на Сільпо в порівнянні до Арсену. 5. Ніхто не примушує погоджуватись на таку роботу, якщо щось не подобається - просю, ніхто не затримує. Проте якщо уже прийшла працювати, то звиняй... тре працювати на повну, в кінці кінців саме за роботу і платять гроші. А система преміальних - це вже мотивація прагнути більшого. Ніхто ж не стверджує, що касир не зможе піти в збут..., а багато доростають до логістичного відділу в ЦО. Там з кар*єрним ростом все ок, і з грошовою мотивацією також... так що не тре... чомусь вони там сидять...
вже десь писала що зарплатня в Метро в касирки 1200 грн на даний час, тому інфо щодо зарплатні в супермаркетах не застаріла...
ви там працюєте/працювали? бо у мене інформація від дівчини яка саме ЗАРАЗ працює в Арсені) те, що хтось кудись доростає у системі супермаркетів дуже сумнівно. моя знайома півтора року працювала на чорновола. за 6 місяців пройшла шлях від молодшого касира до старшого. а далі повний стоп. фахівець з неї просто супер - ні разу ніякої недостачі, перерахунків каси тощо. зрештою їй така "карєра" набридла. вона звільнилася і пішла на роботу у фуршет. а то що "Ніхто не примушує погоджуватись на таку роботу, якщо щось не подобається - просю, ніхто не затримує" - це свята правда +1. тому і люди більше як півроку в арсенах не затримуються.
Знайома працює, а інформація навіть не від неї, бо це взагалі конфіденційна інформація (вони підписують договір, і якщо так на право і ліво говорять, то чесно... я б звільнила за порушення підписаного договору про к.і.). Інформація від іншої людини, родички, причому взнала вона про це через операції на зарплатній картці, скільки і коли їй начисляють. Стосовно росту надалі - щоб пробитись в інші відділи хорошої роботи касира мало, оскільки стоїть питання компетенції в інших питаннях, тому тут тільки ініціатива і все решта. Знаю багатьох людей, які пробились в Арсені досить серйозно. Також інші..., коли люди йшли, проте йшли навіть не через ЗП, чи завищений рівень відповідальності, просто тому, що була краща пропозиція по посаді, або цікавіша робота. Стосовно Вашої знайомої, скажу так... і на Фуршеті (якщо вона знову ж таки пішла касиром) вона довго не протримається, вона не на свому місці. Це моя думка.
та яка там конфіденційність? я Вас прошу... сам не раз був очевидцем ситуації, коли люди стоячи на касі питали у касирки, яка у неї зарплата, а вона їм відповідала, називаючи суму про яку ми з вами саме зараз і говоримо.
Це безвідповідальність і порушення умов трудового договору. Проте... зважте ще на інше, перш ніж робити висновки, нехай навіть зазначена Вами сума, але за 2робочих тижні в місяць... 2, це 14 днів... А тепер уявіть, що касир працює стандарний робочий місяць і помножте на 2... 2000-2400 це нормальна ЗП, і навіть не всі ті хто бігає по місту як шалений олень і ранзі торгового агента мають такі гроші, а робота в них також клята і далеко не в теплому приміщенні сидячи... Так що, тре зі всіх сторін дивитись... Я теж можу заявити що заробляю 500грн, і мене можуть жаліти, як це так... проте я забуду уточнити, що ті 500грн я заробляю з один день... От і вся калькуляція...
Точно незнаю... Сьогодні запитаю когось, якщо скажуть, то обов"язково напишу! А Ви мали на увазі "Барвінок", що на Грінченка, чи може ні!?
Мега- та супермаркети - класичний спосіб швиденько витрусити гаманці довірливих споживачів! Всі, такого роду, заклади розраховані на "хуткий оберт". Виходячи з цього, набір товарів в них, здебільшого "на грані" (або по якості, або, по комплектації, або по терміну споживання). Наприклад, теж саме "Метро" само встановлює (торгується) вартість продукції, яку готове закуповувати. В результаті постачальники починають хитрувати з товарами, щоб зменшити відпускні ціни.. (то комплектацію змінюють, то вагу товару, і т.п.) і т.п...... Тому з такими "монстрами" я би радив бути зважливими. Єдиною їх перевагою є можливість закупки товарів по прийнятним цінам в моменти раптового стрибка курсу валюти. Бо супермаркети не можуть так швидко поміняти ціни...як на ринках чи в невеличких магазинах і т.п. тому, іноді, товар в "МЕТРО" можливо придбати за півдурно! Але як на мене, то краще робити покупки в невеличких приватних магазинах та на ринках "де всі Вас знають".....а тому туфту підсовувати не будуть, однозначно!