Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А мені сьогодні розповів один знайомий, який добре знається на супермаркетах, що Барвінок рахується "супермаркетом" для дуже бідних людей. Туди звозять усі зіпсовані товари з Арсену, Сільпо, Рукавички... Попередньо ці товари в не дуже гігієнічних умовах, в спеціальних хімічних розчинах замочують, щоб придати товарам хоч якийсь вигляд, а потім запаковують в спеціальні пакети (як м'ясо часто запаковують) і виставляють на перший ряд.
    Доречі у нас в Винниках часто, коли заходиш в Барвінок чути такий неприємний запах зіпсованого м'яса...

• Подобається Подобається x 6
  2. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

так воно і є. історія не нова. давно там таке робиться.

• Подобається Подобається x 1
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А в мене сусідка в Метро працює....в рибному відділлі...каже що деяку рибу підфарбовують,щоб мала товарний вигляд...

4. Wild gucul

комерційну таємницю розголошуєте. а ну ж вирахують! не боїтеся?:)

• Подобається Подобається x 1
  5. Mavpysuk

Не вирахують:ninja:...а пишу для того,щоб люди не купували "фарбовану рибку"...

• Подобається Подобається x 3
  6. Wild gucul

і правильно робите.:good: я після того, як прочитав цю гілку бааагато про маркети дізнався і зробив висновки. за це форумчанам і форуму дуже вдячний.:)

• Подобається Подобається x 7
  7. Mavpysuk

І так їмо їжу,яка "нашпігана" всякими добавками, фарбниками і т.д. і т.п....А тут ще риба фарбована...Аж страшно стає вд того, на що йдуть власники супермаркетів для того,щоб збагатити свою кишеню...Своїй сімї, вони ж ту рибку "напевно" не купляють....

• Подобається Подобається x 5
  8. Summer

Summer Well-Known Member

думаю, то всюди таке. От наприклад, в Сільпо, де молочна продукція там смердить якби щур гегнув :crazy:, там певно вночі добре по всьому бігають і щурики і таргани.... А то, що їмо всяке "добре" то просто страшно.... після передачі про молочне, беру кефір тільки в скляних пляшках , та згадую як рад часи продавали все молочне в скляній тарі, а за сметаною та молоком ходили з бідоном - то все таки було правильно :yes:, а зараз пластик, а який, для чого призначений, може самий гірший -ми не знаємо :scratch_one-s_head::dntknw:

9. Zoryanka

Та що там говорити про рибку, коли навіть йогурти для маленьких діток мають термін придатності більше року? І продають їх в спеціалізованих дитячих супермаркетах. І рекламують їх на кожному кроці. А потім бідні мами по лікарнях з маленькими дітками бігають...

10. Summer

Summer Well-Known Member

йогурти краще купляти, щоб термін придатності був маленький, я купую Агро , Злагода (вони в скляних пляшечках), а інші дивлюсь там дійсно термін величезний, висновок то все хімія, ой то страх.....:sad:

• Подобається Подобається x 8
  11. Zoryanka

Для дорослих - так. А для дітей вибір не великий, всього декілька виробників. Але я стараюсь робити сама.

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Найнебезпечніше м'ясо то таке із приправами. Напхають часнику, посиплять паприкою, щоб перебити запах. Колись сюжет по ТВ був, як то роблять. Страшно. Після того м'яса такого ніколи не купую. Теж саме стосується готових шашликів і т.п.

13. Summer

Summer Well-Known Member

теж саме стосується і готових салатів, в які дають прострочений майонез або в якому у той же день виходить термін придатності, це стосується і ін інгрідієнтів до салату, на жаль .... але в нас навчилися дурити і труїти людей :sad:

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

на тому тижні по ТВ показували як роблять у супермаркетах фарш, з якого м"яса і про м"ясо з приправами, ковбасу, шашлик.Все , без виключення з протермінованого м"яса.
    Не просто ж так у всіх супермаркетах є відділ кулінарії.

15. Summer

Summer Well-Known Member

ага, та і кури певно також смажать протерміновані і філе куряче. От було б добре якби людина не їла, а тільки дихала та воду пила, але вода погана та і повітря не чисте ....:scratch_one-s_head:

16. Wild gucul

стосовно йогуртів у мене своя історія. коли ще був студентом і жив на чорновола біля тамтешнього арсену часто їх купував аби всякого гастриту студентського не було і т.п. купував поки кілька разів не отруївся і мало на той світ не відїхав. і дивився на термін, і все було нормально. але...таки щось у тих йогрутах було не так. тепер купую йогурти термні придатності яких не перевищує 3 дні - переважно "галичина" і "добряна". а веду я до того, що навіть НЕ протермінований продукт може бути не альо.

17. fuxx

fuxx Member

"Чай то грузинський, але фасують в Одессі" ))

18. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ще краще купити парного молочка та заквасіть від тими йогуртами, зовсім не складно.
    100 гр йогурту на 3 літри молока

• Подобається Подобається x 3
  19. Yasmin

Yasmin Member

і не тільки підфарбовують...
    єдиний раз купила в Метро морожене філе, дома розпакувала, а на рибині з двох боків шар льоду товщиною в палець, через упаковку і не додивишся, що там лід...:sad: напевно таким чином вагу збільшують.
    більше не беру в Метро ні риби, ні м'яса. Хоча на закупи, як правило, туди їду.
    А в Інтермаркеті (люблю туди-сюди через дорогу пострибати, дещо постійно беру там, інше навпроти :) ) морожене філе риби... дивитися страшно...

до речі, студенти харчового коледжу розповідали, що на практиці в супермаркеті займалися в основному змивкою-здиранням прострочених дат і малюванням-наклеюванням нових...о_О

• Подобається Подобається x 9
  20. Summer

Summer Well-Known Member

ви знаєте нині була на бух семінарі і от одна пані розказувала , що її родичка працює в Арсені, так каже що там відходів по продуктам не має о_О, все в кулінарії використовують,отже робимо висновки ...

• Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)