Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. fuxx

fuxx Member

На днях зайшов у Фуршет. Страшно збідніли - на деякі групи товарів надзвичайно малий вибір у порівнянні з минулими часами. Побутова хімія - практично відсутня, чаю Ліптон взагалі нема! і т.д.

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У вівторок була у НАШОМУ Фуршеті, товару повно, ціни трішечки вищі , ніж у Веоикій кишені

веоикий асортимент, а от Різдвяного Грінфілду немає.

• Подобається Подобається x 3
  3. Summer

Summer Well-Known Member

нині була в Сільпо - людей не дуже багато ( можливо дощ), але ціни трохи високі навіть скажені, до прикладу батон з конжутом 3 грн..., акцій ніяких крім курей, що рекламують по радіо:scratch_one-s_head:, в Космо ціни підняли порівняно з мин тижднем на 2-3 грн в середньому, в ДЦ напівпусто.... Це все в районі Південного
    Певно поїду до свят закуповуватись в Метро :dntknw:

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Тільки звертайте увагу на свіжість продуктів...бо Метро займає перше місце по реалізації протермінованої продукції...

5. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

там не можливо буде а ні пройти, а ні проїхати телегою, черги на касах аж до другого кінця маркету....
    щось це мене не дуже приваблює:no::nea::dntknw:

6. галичанка

галичанка New Member

Мені дуже подобається Велика кишеня в Києві, ціни нижчі, ніж у Львові. І асортимент цікавий, фруктів овочів багато. Шкода, що у Львові нема... Ще тепер в Києві біля Великої кишені відкрили Екосупермаркет (еко - від економічний), вони тепер конкурують з Кишенею за нижчі ціни

7. gryvul

gryvul Well-Known Member

По-мойму, один із найгірших у Львові - Вопак. Економлять на приміщеннях і персоналі. от і виходить кака і тіснота неймовірна

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Найгірший напевно всетаки "Барвінок"...У "Вопаці" принаймі товар гарно розкладений і посортований...а от в "Барвінку"безлад жахлиий....а ще там погано пахне....Найбільше люблю "Арсен" на Чорновола...

9. Чудик

Чудик New Member

Ба я крім Сільпо та Метро нічого не знаю(та воно й не дивно)
    Тому утрималась від голосування

10. Summer

Summer Well-Known Member

певно, враховуючи нинішню кризово-економ ситуацію людей в МЕТРО багато не буде.... та я перед святами не їду в 12.00, а раненько ;) . Щодо продукції, то я завжди (після кількох випадків:sad:) дивлюсь на дату споживання ))

11. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Кажуть. що там в неділю був аншлаг :)

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Точно! мій Максим був у неділю в Метро, то казав, що людей було дуже багато і величезні черги до кас

13. bora

bora Well-Known Member

Та то вони турбуються так про свого споживача! Повірте, мому гіркому досвіду (мені від цього чаю навіть погано ставало) його не варто купувати взагалі..хіба ворогам як си дуже мстиві;)

• Подобається Подобається x 7
  14. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Справді????? а моя сімя завжди його пє, а ще тепер там ті горнятка, короче ми ше більше його пєм (бо ше всіх горняток не маю). І дитині даю... А ви таке кажете.... Можливо порадите який тоді пити... Бо я в тому не розуміюся.... Моя мама пє, наприклад, Riston...

• Подобається Подобається x 1
  15. Чупага

Чупага Well-Known Member

У СРСР Ліптон був поулярен ,навіть моден.
    Може місцевий фасофщік шахрай?
    Чого вже сказати ?
    О, як за цар'я петібурдьскій хлоп випив собе зіпсоване Віденське пиво саратовського розливу (жігулевское) йому не сподобалося. Потім розповідав шо австріякі в пиві не розбираються.:)

16. Summer

Summer Well-Known Member

згідна, той Ліптон, що продають в нас жахливий, то не чай а :crazy:

17. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

я про чай ліптон вперше чую таке. як так кажете, то більше й не купуватиму.

18. А я липтон давно не пила. Он мне раньше нравился. Может, сейчас продают подделки? о_О

19. bora

bora Well-Known Member

Не виключено!
    Я навіть не знаю який в пакетиках рекомендувати, бо немаю знайомих близьких до даних виробників, а сама намагаюсь пити листовий.
    Взагалі в пакетиках чай проблематичний. з заваркою простіше розібратись де якісна, а де ні. Такий чай оцінюється по зовнішньому вигляду листків. Якщо чайні листки приблизно однієї форми, однакового ступеню скрученості й одного кольору - це якісний чай. Якщо ж чаїнки різко відрізняються одна від одної, то чай, - дуже низької якості. Він може бути не відсортованим, або зібраний із залишків різних сортів. Свіжим вважається чай, приготований цього року, старим – той що зберігається більше року. Щоб зрозуміти, свіжий це чай чи старий, варто звернути увагу на наявність ламаних листків, черешків і сміття, яких має бути не більше 5 %.
    В пакетиках він дрібно посічений, і не визначиш.
    Але можете собі уявити якщо кілька разів я заварювала і він був МУТНИМ. Це якого туди сміття тільки насипали.
    ЩО знайшла ще по перевірці якості:

Останнє редагування: 11 гру 2008
    • Подобається Подобається x 6
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

йой! добре, що с те мені сказали... а то стоїть в мене трохи зеленого чаю в наглухозакритій посудині... не пю його але ніяк не можу викинути... то теперка точно викину))))

а ліптон то повний брєд.. я вже десь писала що від того чаю може погано стати...

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)