куди не варто ходити!!! свіжа історія в тему: вихідними мене намахали у ДЦ! такого я не очікував: купував зубну пасту, прийшов з дружиною на касу, касирка порахувала все і коли назвала суму раптом на касі бере таку самісіньку пасту і каже:я то вам дорахую.я дурень рота роззявив, думаю що вона справді забула пробити на касі пасту, а коли вийшов з магазину виявилося що в мене два тюбика зубної пасти. вертатися доказувати було неможливо оскільки магазин відразу ж закрився. отаке от - будьте пильними на касі аби спритні і хитрі каирки вас не надурили)
зі всіх супермаркетів люблю Арсен Срібний, то й шо на Патона , там дуже смачний хліб печуть )) та й асортимент набагато кращий та і по цінах, ніж і Сільпо ( адже зара там тільки в основному товари Премія) Після ремонту та перестановки в Сільпо (Південний) майже не ходжу, та й всі мої знайомі , сусіди менше забігають.... Якщо в магазинчику печиво крекер львів 2,50 а в Сільпо 3,05... Метро, люблю (близько біля роботи) та й якщо брати більше товару, то набагато дешевше, найбільш люблю купувати товари Аро )) о таке :shok:, треба було хоч в книгу скарг їм написати (навіть наступного разу). а в якому ДЦ ?
то у тому що біля готелю "Львів"на Чорновола. тепер буду ходити на Краківський базар і в Арсен за побутовою хімією. знаю на базарі один магазинчик де дешевше, правда товар з Польщі)
Найкращого супермаркету у Львові немає!!! найкращий супермаркет можна вибирати з-поміж комплексів типу київського "Каравану" чи "Окею". А з львівський мені найблищий "Фуршет"!
Ех, як мені бракує арсену...Так, він не найкращий, але для мене найрідніший той, що на Сихові. Його першим відкрили у Львові (інтермаркет я не рахую) І ще мені подобається, що в ньому є конд.відділ, де можна купити те і стільки, скільки захочеш. Не люблю малих супермаркетів:вибір окремих товарів просто ніякий, а ще ті фасування печива і цукерок- по 120 гр. У їхніх робітників почуття гумору ще те Питаю в робітниці, що розкладає торти в холодидьнику :"Як цей торт називається?"- "Я не знаю..." No coment Зараз змушений тішитися Там Тамом (це в Луцьку). Ціни такі, що арсен ховаєтьсяПланування унікальне - у відділі готових продуктів, поряд з курками гриль на вертелях, у залі облаштували кафе - столики стоять між холодильниками з наїдками і рядами з товарами. Сидиш, п"єш каву, а попри тебе ходять люди з возиками і ненавмисно так зазирають тобі то в миску, то в рота. Як там можна їсти?
фуршет Збагнула, що уявлення не маю за якою адресою знаходяться Фуршети.. Це один з небагатьох законспірованих супермаркетів, бо решта рекламою з контактами штурмують, а цим ніби і не треба додаткових покупців. Хто підскаже точну адресу цих супермаркетів? (передивитись сторінки гілки просто технічно не можу). Дякую.
Він (фуршет) вроді один, на Б. Хмельницького біля АС-2, Радіобазару ~50м ... Якщо з центру по Липинського, то не заїжджаючи на кільце (то що веде на київську трасу, гал.перехрестя) повернути направо на Б.Хмельницького; або з центру через підзамче, "рогатку" і т.д.
Знайшла я той Фуршет, дякую. До речі. ходять чутки що наступний супермаркет цієї мережі вразить масштабами. Поживемо-побачимо. Наразі що можу сказати про нововідвіданий супермаркет. Найперше, що кинулося у вічі, і є як на мене значним мінусом, - замала парковка. Найменша зі всіх, що бачила біля типових супермаркетів. Це нервує, важко роз"їхатись. Решта - сподобався асортимент - я як ніколи знайшла все що хотіла придбати. Чистіше ніж де інде. Біля кас ввечері черги з 2-3 осіб. Гнилих овочів як в Арсені, помічено не було. Ціни - такі як усюди загалом. висновок для себе - наразі вирішила ще поїхати туди на закупи.
У "Фуршеті" чисто і просторо. Але злять товари, виготовлені "Фуршетом" для продажу у своєму магазині. Їхні чоколядки за три гривні чоколядою і не пахнуть - одне какао
Люблю відвідувати "Фуршет" і "Велику кишеню".Але у Фуршеті краще.Подобається , що можна перекусити, випити кави, з"їсти свіже тістечко.Просторо, чисто, майже все є.
слухайте, може хтось знає, як доїхати від Арсену на Чорновола до того Фуршету... хочеться і собі тих товарів, які ???
як їхати до Арсену з центру є кільце - до Арсену прямо, а до Фуршету - направо поки не доїдете до іншого кільця і знову направо.
та то я знаю, бо живу трохи далі Арсену... от мене і цікавить як від Арсену (того, що прямо)) ) добратись до Фуршету... теоретично я знаю, що треба їхати в напрямку до центру а на кольці наліво звернути і так їхати.. але чи є на то якась маршрутка???
№42,74 - до самого Фуршету, але вони їдуть від Арсену через топольну, якщо спочатку пішечком пройдетесь назад до кільця (Макдональдса) то 14,45,24 - вони до АС-2 - там пару метрів до Фуршету у напрямі до Високого Замку (рогатки)
від Арсену через Топольну - десь до 15 хвилин (може й скоріше, якщо на Грінченка біля базарчику не буде багато машин), від Макдональдса - до 10 хвилин, а то й до 5 хвилин в "неактивну" пору дня
Арсен - до недавна ціни, бо викачують з постачальників кінські знижки... на нинішній день мають дефіцит постачальників через дебіторку. Сільпо - ціни кака, плюс - часто доставка, то єдине чого вони качають з постачальників. Фуршет - ціни кака, нові на Львівському ринку, попередній досвід - фе, але є свої моменти не фе. ДЦ - качають ціни, але кінська націнка... фе повне. Агро - ціни ляля, але дорога туди компенсує всю різницю в ціні... хоча... принаймні є такі речі які тільки там і беру. Загалом - Арсен - Інтер - Метро - Агро, це мій вибір в залежності від вилу товару і мого місцезнаходження в момент потреби товару.