Відповідь: Супермаркет 2 свіжих випадки:1. одна подруга купила в "Сільпо" певну к-сть товару на значну суму і вже дома , переглянувши чек,помітила ще "пробиту" скатертину за 36 грн, яку і близько не брала. 2.Друга купила в "Арсені" шматок шинки запакований у вакумну упаковку із свіжою датою.Вдома відкрила- пішов запах ще той.Їсти побоялась-віднесла назад до магазину.там вони спочатку вінєкувались, а потім запропонували поміняти товар.Лише після виклику адміністратора віддали кошти і забрали "запашкову" шинку.Що зробили з нею потім - під питанням.Мабуть, пустили на піццу у відділ готових продуктів.
Відповідь: Супермаркет Єдине, що ніколи не купую а "Арсені" - то це щось м'ясне. Воно абсолютно без смаку, "ґумове", а з Вашої роповіді бачу що й "небезпечне".
Відповідь: Супермаркет а я купую там м'ясо, але виключно сире і там де тітонька мені відріже від великого шматка (тобто не фасоване). Можна попросити понюхати
Відповідь: Супермаркет На мотив "шото неладно в Датском королевстве" - щось останніми днями деградація і упадок Арсену №2 проявляється все більше, аж страшно стає декілька днів тому припинив роботу кафетерій - через повну відсутність працівників!! Поміж рядами позабирали практично всі товари - зате стало просторіше однозначно - та й на полицях у деяких відділах - не густо... Працівників на залі зустрінеш 1-2 за годину, не більше. Акційні товари також ніхто не "модерує", словом, тримають мінімально допустимий порядок, добре, що хоч каси ще так-сяк працюють: більшість покупців звикла до черг, тому вже майже "нормально" сприймається 5-10 хв на касі. Дуже цікаво - а що ж діється в інших Арсенах? чи таке саме? про причини також чули - низька зарплата:no:, та щось тут не все так просто, здається є якісь "підводні течії":ninja:. Хто що чув?
Відповідь: Супермаркет продавати арсен збираються. А з/п там на рівні бідності ... а пахати як кінь тре ... На будові і то більше платять...
Відповідь: Супермаркет та ну!!! і кому ж спихнуть? щось не дуже віриться.... та все ж чогось в Сільпо (при значно нижчому рівні обслуговування, культури і т.п. ІМХО) не помічається таких проблем...
Відповідь: Супермаркет Якщо №2 то той що на Чорновола, то маєте рацію. Сьогодні зайшов туди з цілим списком закупів, вийшов з однією банкою повидла . П.С. На Науковій таке спустошення на даний момент не спостерігається...
Відповідь: Супермаркет саме так! ну слава Богу, полегшало... а то як подумав, що той "наш" Арсен (№2) може хай навіть на короткий час "вклякнути" - аж страшно стало - де ж тоді закуплятися? так-то воно: хоч не ідеальний варіант, а так всі звикли....
Відповідь: Супермаркет Интермаркет любит зависнуть дистрибюторам в оплате, отсюда и пустота полок. Зато если тарится то тарится, продуктов под завязку. А когда у продуктов подходит срок хранения - из обматывают акцийным скотчем и продают по скидкам.
Відповідь: Супермаркет ) Не люблю ні Сільпо, ні Рукавичку, ні Арсен. Звик до асортименту в Метро) Подобається коли всього багато , і є з поміж чого вибрати ) Хоча кулінарія в Арсенах досить не погана. Також не погана в Рукавичці. А от Сільпо ... то без коментарів.
Відповідь: Супермаркет Сьогодні в Арсені помітила оголошення - це просто ШЕДЕВР! "Бонуси не нараховуються приватним підприємцям, юридичним особам і клієнтам, в чеках яких є сало, шкіра та кості." може не 100% дослівно, але оті останні слова - я думала, що то галюцинації
Відповідь: Супермаркет А що дивного, що такі продукти зі знижкою продають. Як на мене, це досить мудро. Чи твій допис був серйозний, а я за звичкою підколку шукаю? Тут теж так. М'ясо холоджене можна купити за півціни, коли йому ще 2-3 дні до терміну лишилося. Багато-хто на таке й чекає. Розбирають моментально.
Відповідь: Супермаркет Різниця в тому, що в нас про ті 2-3 дні можуть не повідомити на упаковці, або замість "дні" написати "тижні, місяці, роки ..." Наявність/достовірність інформації про будь-який товар/послугу/ліки і т.д., то напевне основна перевага для споживачів у західних країнах. Наскільки я розумію у вас є інформація - як виростили той фрукт, овоч, свиню і т.д. - новаторськими методами чи більш-менш природнім шляхом. І вже справа споживача, що він хоче їсти. В нас тут трохи не так: розказують страшилки про жахливі польські (чи які там) м"ясопродукти, а самі вигодовують свиней на різних преміксах з водою і продають по ціні натурального домашнього м"яса. І такого роду прикладів багато.
Відповідь: Супермаркет Ну, так і є. Це власне те, чого я найбільше боюся, коли думаю про повернення до Львова. Оцей обман усюди...
Відповідь: Супермаркет в Арсені на Зеленій такого не спостерігається Навіть на касах дівчат побільшало. Останні рази обійшлося без очікування в чергах
тепер все більш-менш стає зрозуміло... недарма чув і навіть бачив наслідки кількох скандалів персоналу з директором А-2. Підтвердилися припущення - справа не лише в зарплатах, а в "банальному" ставленні начальства, та порядках... Не виключено, що частина працівників перевелася в інші Арсени. P.s.: а кафетерій таки не працює... Загнулася несподівано традиція чаювати в Арсені в неділю з друзями а була така гарна "точка"... Ну нічого, очікуємо відкриття, а поки збираємося без чаю
Думаю, кептн мав на увазі "проходить" строк зберігання. У Львові нераз зустрічав внаглу прострочені продукти, на заході таке неможливе. А тут запівдурно за пару днів до терміну - дійсно кульна штука. Сам нераз беру, як шось файне трапиться.