Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: Супермаркет

Я вже писала , що в свій час працювала в супермаркеті. І частенько в нас були такі казуси, коли гарно вдягнені люди крали товар!
    А одного разу взагалі - вийшла собі жіночка з магазину - і давай з-за пазухи витягати продукти!!! :eek::eek::eek: Добре, що начальник охорони в той час повертався в магазин і це побачив. Порахували - жіночка припаслась на 200 гривень! І це неодинокий випадок, повірте. А працівникам, коли приходить ревізія не дуже хочеться за це зі своєї мізерної зарплати сплачувати. - От вам і друга сторона медалі.

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Розкажіть, що більше всього крадуть ?

3. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

овочі-фрукти

• Подобається Подобається x 2
  4. Varvar

Varvar Well-Known Member

зрідка беру там лише кефір, то завжди той шо ззаду/вглибині - свіжіша дата виробництва
    брав олію і горошок - такі як у всіх. І взагалі премія то лише етикетка, а не виробник ... при бажанні можна вирахувати хто робить ... напр. кетчуп премія робить чумакю
    робота на касі будь-де де є великі обсяги готівки (банк чи магазин) - це взагалі жах, помилитися дуже легко, часто ті касири не хотячи помиляються ... хоча по різному буває ... але думаю що на базарі там де продавець сам важить і рахує на калькуляторі більше дурять ...
    такі слова взагалі брєд ...
    Нема нічого простішого, ніж "хаяти" все і вся у своїй країні ...
    он людина говорить, що сваритись
    значить можна робити з "азіятів" європейців ...
    то стосується всіх барвінків не "новобудовних" - ті які із старих магазинів перероблені, низькуваті приміщення

• Подобається Подобається x 1
  5. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я брала оселедець. Так в їхньому філе купа костей. Морозиво-противне і креветки просто жах. Якщо Премія то просто етикетка то може за етикеткую прховується виробник якого під його іменем брати ніхто не хоче?;)

6. Varvar

Varvar Well-Known Member

"Чумак" вроді популярний, олія - на 80% впевнений, що це "Стожар" ...
    Хоча кетчуп шашличний премія не сподобався через наявність ароматизатора "дим", на відміну від чумака
    п.с. сільпо/вам теж недолюблюю, але деколи приходиться ...

7. Анута

Анута Well-Known Member

на базарі можуть обважити, бо суму якось вже підрахувати можна.
    а он в Арсені на Зеленій на одній касі була панянка. Так її вже всі знали і хто знав, ту касу стороною обходили. Постійно (!) щось було лишнє пробито.
    одного разу я особисто чула розмову про неї двох інших касирок: "нагліє дівка, по чорному. ні стида, ні совісті..." видно адміністрація теж в курсі за такого ЦІННОГО працівника.
    Я розумію, що в більшості випадків ці гроші ідуть в общак на відшкодування крадіжок, ну але ж не така наглість. Плюс охорона тоді навіщо? ставте відеоспостереження і людину за пульт, ловіть на виході. чому решта повинна платити за когось? так само як вода ріками по вулиці тече, а ми платим (хоть і по лічильнику, так тарифі піднімають щоб ці "Збитки" покрити).

• Подобається Подобається x 7
  8. Natalia

Natalia Well-Known Member

М"ясні вироби. Ікру - дуже часто крали, поки наших охоронців теж не змусили супроводжувати людей до каси. :)

9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

те, що маленьке і багато коштує: наприклад ікра, жіночі креми для обличчя, картриджі для станків тощо, бо легко сховати в кишені через малі розміри.

10. Анута

Анута Well-Known Member

ікра - це супер! почуваєшся з особистим ескортом [​IMG] особливо коли візьмеш іі одразу як зайдеш і той охоронець лазить за тобою по всіх відділах

• Подобається Подобається x 10
  11. Улянка

Улянка Well-Known Member

ГГГГгггггггг трохи не втему. Зайшла колись в малесеньку кафешку і кажу чоловікові в мене тут(хотіла сказати клаустрофобія) клептоманія починається:) Бачили би ви скільки раз прибігала офіціантка і звіряла чи все на місці:haha:))))

• Подобається Подобається x 11
  12. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

що до Метро, я його просто не переношу.... як туди заходжу потім пів дня до нічого не придатна, втома шаленна.
    Якщо говорити про Арсен, не подобається мені їхне обслуговування. трафунок з мого життя: відділ кулінарія, за прилавком двоє, продавець і зав.відділом, я одна підхожу до прилавку, через 2-3хв. на мене звернули увагу, питаю:курка гаряча? так, так щойно вийняли, беру я її в руку, а вона ледве тепла. що тут сказати, слів неме одні емоції:beee:
    на рахунок рукавички, то та шо на Б.Хмельницького це просто жах, а ні асортименту товару, і таке відчуття що у ряді двоє не розминутся.
    Люблю ходити в Сільпо, але те що на вул.Наукова, колись там працювала, знаю практично всіх (крім новеньких), знаю коли приходить свіжий товар, на якому місці лежить свіжий товар, а де нуууу... так собі. і закупи робити веселіше, поки зі всіма поговориш:)

13. Nadijka

Nadijka мрійниця...

може і нам розкажете де ж він лежить?:ninja:

14. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ок. наприклад на бонетах (холодильниках) на варто брати морожену рибу і продукти власного фасування. на мясній вітрині, цілі кури, супові набори і т.п. дивитися на час фасування продукції, бо якщо курка зафасована зранку то після обілу вона має запах. відділ гастрономії холодильник продукцію потрібно переважувати, різниця у вазі.
    а взагалі краще товар брати на вітринах і обовязково питатись у продавця про якість(щоб в разі чого мати кому притензії виставляти:)). і карпа краще купувати живого і просити щоб вони його вбили(щоб не тріпався):)

• Подобається Подобається x 2
  15. Анута

Анута Well-Known Member

ми раз там зелене м'ясо бачили

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

З ікрою то вообще:beee:, я як зимою купувала то охоронець не те що ходив за мною, а поки я вибирала стояв в мене за спиною і з-за плеча заглядав що ж я вибираю. Дууже не приємно. В моєму уявленні охорона повинна якось професійніше працювати.
    А Арсен останнім часом дуже спаскудився, принаймні той що на 700-річчя. Черги жахливі в будь-якій порі дня, бо каси працюють по мінімуму, за касами купа новеньких які відповідно не дуже швидко ще працюють. Асортименту ходових товарів немає взагалі, вівсяні пластівці вже 3 тижні не завозять, тільки дорогі стоять. Кава - нескафе і галка, борошно - 1 виробник і т.д. Знайома працює менеджером в одній з фірм яка сир Арсену постачає - каже що припиняють завозити туди продукцію бо магазин має перед ними шалені борги і не повертає нічого.

• Подобається Подобається x 3
  17. Nery

Nery Well-Known Member

Я завжди закупляюсь "Арсені". Не можу сказати, що супер-супермаркет, але на Кн. Ольги він був біля будинку ( "Сільпо" також, але ми з чоловіком його взагалі не сприймаєм), ну і по старій звичці їздимо тепер на Патона В "Арсен", живемо на Левандівці. Ну і в порівнянні з іншими супермаркетами він так нічогенько.
    Але персонал там....особливо в нових магазнах, тих шо тільки відкриваються...Звідки вони людей беруть - невідомо, але в мене був випадок на Патона: йду я по залу з пакетиком сметани, нікуди не спішу, місця багато не займаю..Летить на мене охоронець, не дивиться в мій бік взагалі, штовхає мене, я ледве стримуюсь на ногах, але з рук вилітає той пакетик зі сметаною і падає на землю. Він на ходу кричить :"чого вилупилась, сама винувата", і біжить далі....:ireful1:
    Моєму шоку не було меж. Чоловік був вже на касі і нічого не бачив. Я йому нічого і не розказала, бо він би йшов бити морду, а я не люблю тих публічних розборок :)
    Єдиний плюс для мене - ніколи більше того охоронця я там не бачила. Надіюсь, і не побачу ніде.

• Подобається Подобається x 6
  18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Боже, в нас якщо рамка дзвенить при виходi, то я якщо впевнена на 100% що за все заплатила (бо буває що кинеш десь на вiзок i забудеш) то просто йду як нiмий до суду, i навiть не обертаюсь. I нехай бiжать за мною. Але ще нiхто нiколи не бiгав :)
    А одного разу я таки вийшла з дитячою одежинкою, нiчого не купила i вийшла з магазину, з каталкою i та шмоточка висiла, iду до машини i помiчаю ту шмоточку. Блiн, верталась назад, плачу за неї, кажу продавцевi, що я як виходила то ваш секюрiтi не задзвонив, а вона так на мене подивилась що їй то далеко i глибоко... ну то менi впринципi тоже, я заплатила i пiшла. А совiсть у мене чиста.

Додано через 3 хвилини
    А може вiн був злодiй i тiкав з вкраденим?

Ви менi вибачте Львiв'яни, але менi так прикро цю гiлку читати. Але я закаляюсь таким чином!!!

• Подобається Подобається x 5
  19. grim.pill

grim.pill Member

Та то зовсім не "хаяння". Ви подивіться навколо. Всі немов подуріли з тою Європою... Всюди: євроремонт, євровікна, євробанка, єврорівень.... Приставка євро- ставиться з претензією на славнозвісний європейський рівень. Але де той рівень? Так, Україна повинна рухатись в європейського бік, прагнути європейського рівня життя для пересічних громадян. Але чомусь, в нас це все робиться, вибачте на слові, через зад. Європа? Азія!
    Але дуже хочу, що б наша ненька нарешті досягнула того ж таки європейського рівня, а не "єврорівня" з його євроремонтами. Хочу що б ми забули, що таке "радянський сервіс".
    Оффтоп, але коли дивишся на старенькі сільські церкви, які після "євроремонту" набувають якогось кислотного кольору, чи гуцульські деревяні хати, оббиті пластиковою вагонкою...(згадую, як одного разу був проїздом в Стрию і побачив ще не домальований костел - напівсірий, напів кислотно-рожевий. Мене це тоді так вразило, що піпець.)

А щодо супермаркетів... Так, треба сваритись, сам сварюсь коли
    пробують надурити. Але чому щось купляючи, я повинен більше думати
    щоб не надурили, не обрахували, не "впарили" щось зіпсуте, а не про
    то що мені купляти. Та то відноситься не тільки до супермаркетів...

P.S. Може я занадто описую все в сірих тонах, але так зараз бачу все навколо.

Додано через 36 хвилин
    А на рахунок ікри - тре буде попробувати. Набрати цілий кошик, і ганяти по всьому магазині. )))

• Подобається Подобається x 4
  20. Улянка

Улянка Well-Known Member

Періодично чіпляючись до покупців "Вам не здається що за мною якийсь збоченець постійно ходить?" Думаю на охоронця подіє:)

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)