Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Улянка

Улянка Well-Known Member

Відповідь: Супермаркет

Ненавиджу Сільпо. Дійсно ненавиджу. Минулого літа купила там протухшу курятину. Протухла вона була напевно тиждень перед тим як її запакували і вибили свіжу дату. А я ще й вагітна. І токсикоз. Їсти нічого не могла чотири дні. А тиждень тому купила дитинці філе індика. І знову сволочі тухле запакували. Ну і де мені дитині м"ясо брати? На базарі невідомо що, а в сільпо ліві дати ставлять. Зволочі

• Подобається Подобається x 7
  2. Nata

Nata Well-Known Member

Улянко, співчуваю. Я беру м"ясо тільки на вагу, інакше не наважуюсь.

А в нас в Арсені вже другий місяць шалені черги. Працює третина кас, адміністратор гавкає, що людей бракує... Іду інколи по пачку молока і двадцять хвилин з дитиною в черзі стою.

Додано через 1 хвилину
    Я користуюся тільки Ліберо, трусиками. З ними вічно морока в магазинах.

3. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я індичатини нажаль більше ніде не бачила:sad: А м"ясо тепер купую в "Родинній ковбасці". Тішить тим що свіже, бо як до обіду не прийдеш то все розкуповують.

4. Дана

Дана Well-Known Member

Улянка я на Добробуті маю жіночку у якої постійно купую телятину, вона завжди скаже чи свіже бо знає що для дитини купую, в неї можна і крілика замовити, якщо ви захочете можу скерувати до неї, ціни у неї такі як усіх на базарі.

5. Улянка

Улянка Well-Known Member

Дякую, якщо можна скиньте в ПП:)

6. L@zzio

L@zzio Member

Яка різниця?Який до дому ближчий - той і кращий...От і весь рейтинг...:cowboy:

7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ми тут зі знайомим в Арсені цікаве меню собі придумали:
    - курячий шашлик
    - набір соусів
    - холодний чай
    - булочка
    Все по два раза , і на природу ... і всього навсього 40грн з обох.

8. syavych

syavych копач

а пиво де?

• Подобається Подобається x 5
  9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Так на базарах вже нiхто нiчого не купує?

Додано через 10 хвилин
    Я так бачу що Арсен лiпший.
    такi запитання:
    приймають кредитнi картки?
    дозволений вхiд з вiзком i з дитиною?
    можна вертати (здавати назад) товар?
    То правда що якщо купуєш товару бiльше як на 300грн на кредитну картку то треба показувати паспорт
    Чи то дiйсно так сильно дурять на кассах що треба з калькулятором рахувати кожну копiйку?
    I що робити реально у Львовi якщо бачиш що надурили? Чи можливо i чи реально сваритись з кимось в самому магазинi?

10. syavych

syavych копач

так, але не кожна каса (як правило через одну); і бажано багато не накупляти, а то при великих сумах можуть попросити паспорт
    так, але рекомендую щоб в візку не було купи всякого непотребу, а то можуть порпатись в ньому (хоча це рідко буває)
    Можна (і нужна), але переважно з криком :). Тому бажано такі речі як кінцева дата споживання передивлятись.
    О, вже писав вище. Теоретично від 300грн, але практично як захочеться. Можуть і при 500 не запросити.
    Копійку не варто рахувати (нерви дорожчі :)). Просто коли кидаєте товар в корзину приблизно сумувати (з округленням).
    "Надо, Федя, надо" (с). Якщо не сваритись то ще більше дурити почнуть. Бажано передивлятись чек на присутність зайвого товару, не відходячи від каси. Але коли чек на пару метрів, то трудно...

• Подобається Подобається x 6
  11. Koza-Dereza

Сявич, дуже дякую за змiстовну вiдповiдь :)
    Мiй чоловiк завжди дивиться на дати упаковки, аж мене навчив. Я тут тоже один раз ковбасу тухлу купила на розвiс, i якраз перед святами!!!! Така зла була, мусiла купувати якусь американську бо вже не було часу бiгти назад в спецiалiзований ковбасний.

12. Улянка

Улянка Well-Known Member

То м"ясо що я купила напевно і було запаковано того ж числа. Я на дати завжди також дивлюсь. Тим більше для дитини. Але те що запакували туди зіпсоване м"ясо я вже не могла знати. Через плівку не чути. Хіба що тепер як купувати то надривати плівку. Якщо воно свіже і так візьму, а якщо тухле то воно і так нікому не треба. Вимочать в оцті продадуть на шашлик як вони вміють

13. Koza-Dereza

А базар? Ще гiрше?

14. andi

andi Well-Known Member

в Арсені - реально і дієво. перевірено ;)
    якщо так, то виглядає, що більшість форумчан у Львові живе лише навколо Арсенів :D:rolleyes:;)

15. Улянка

Улянка Well-Known Member

Не знаю може це я така. Але я не вірю нікому. Може просто вже навчена що наш народ як хоче заробити гроші то "втюхає" що завгодно кому завгодно. Але те що м"ясо краще брати не запаковане це факт. І ще ніколи не беру готового шашлика. М"ясо на шашлик не настільки довго готувати щоб ризикувати їсти те що вже приправлено спеціями щоб не було чути несвіжого запаху.

Додано через 1 хвилину
    Найкраще дійсно мати "свою" людину і купувати у неї

• Подобається Подобається x 2
  16. Katrin

Katrin Well-Known Member

Прочитавши 12 сторінок по цій темі, з кожною сторінкою в мене поступово попадали товари, які я беру в супермаркеті. Мда...Тепер напевно час моєї закупки явно збільшиться, для перевірки всього зазначеного (принаймі того, що хоч можна якось перевірити)
    Про мої враження. Під носом в мене "Барвінок"- беру переважно хліб/молоко/фрукти.
    Про каші- упаковку, якщо розірвалась чи спец. надірвалась не уточнюю, але заклеюють скотчем, один раз переважила 100г мінуса. Часто лежать товари, в яких термін вже впритик (це переважно сир/йогурти).
    В Барвінку,який на Бойчука без кисневої подушки не варто заходити, що таке система вентиляції і де її включати вони явно забули, до того ж там холодильники працюють явно не на повну потужність,якщо взагалі працюють (морозиво береш-а воно мякеньке просто).
    В Метро. Може хтось і проти перебування дітей в Метро, а ось не розумію цього дибільного інакше не можу сказати правила. Повертались з поїздки, вже було десь близько опівночі. Катерина спала в слінгу, не пустили. Кому вона буде заважати в такий час і до того ж нам тоді було 9 місяців. Довелось закуплятись таким чином, спочатку я пішла, потім чоловік пішов дивитись те, що його зацікавило, а ділились враження ми по телефону.
    А стосовно дівчинки, яка має сидіти з дітьми. В тій кімнаті 2х2 може перебувати -надцять дітей, а дівчинка сіла на крісло і дивиться на них з томним поглядом.Зауважу, що свою дитину я на неї не лишу ж, це явно. Вихід один-просто не відвідувати Метро.
    Останній раз були в Агроконтракті, трохи стайню нагадує, але з 5 до 8 там знижки, виходить економніше трохи, якщо не зважати на все решта.
    P.S. Поки писала, прийшов чоловік, я йому розказую про супермаркети, кого як і де надурили. Сергій такий:"Та тепер в супермаркети як в бібліотеку ходити треба. Поки покрутиш зі всіх сторін, почитаєш все, що написано, всі зірочки і посилання. Підходиш особливо до молочного відділу, що в читальний зал попадаєш". Так, що народ вже потрохи став читати що купляє

• Подобається Подобається x 5
  17. mayscream

mayscream Well-Known Member

Особисто в мене прикрощів з товаром у супермаркетах не траплялась,а ось моя мама брала акційні йогурти для малих,то лише вдома зауважила,що в чеку ціна була не акційна;-((Друзі колись нарвались на "палену" горілку з ВАМу.Ніколи не купляю замотану в поліетилен продукцію,бо кількість шарів обмотки не викликає в мене довіри.Креветки та рибні продукти просто жахливі у всіх маркетах.Я взагалі рибна душа,тому постійно щось таке беру.Що в Арсенах,що в ВАМах креветка з чорною головою,а значить стара(довго лежала), риба жовтого відтінку(той самий діагноз), мідії розфасовані з піском та ракушками не першої свіжості.Сири середньої цінової групи фактично у всіх маркетах недозрілі,це навіть неозброєним оком видно,і навіть королівська серія від 70грн за кг не завжди відповідає своїй вартості.На корпоратив під виглядом маринованої телятини дівчата купили мясо кнура.Буеее...У ВАМах молочку взагалі перебирати треба всю,бо більшість товару маркована останнім днем терміну.Що ще...несвіжий хліб пакований,перезаправлені надцять раз розважні салати.Але це мою любов до см не вбиває)))Бо дуже вже зручно мені закуповуватись наперед на тиждень-два.Мясо та рибу типу лосося та горбуші вибираю з мамою на Привокзальному чи Добробуті,бо сама слабо на тому ще знаюся.Сир домашній беру в однієї бабуськи на Стрийському.І овочі переважно з базару,бо ціна та якість маркетних бажає кращого;-)

• Подобається Подобається x 4
  18. Улянка

Улянка Well-Known Member

О, і про креветки з сільпо згадала. Беееее. в смітник пішли. Лише грошеей шкода. Старі. А ще й та Премія їхня розрекламована. Що з того не брала то все ге.

• Подобається Подобається x 2
  19. grim.pill

grim.pill Member

Переглянувши дану гілку, напрошується висновок: нема у Львові найкращого супермаркету, тай не може бути. Та й не тільки у Львові... Складається враження, що заходячи в маркет , покупець повинен кожну хвильку бути насторожі, щоб не залишитись обдуреним. Та й так воно, в принципі, і є. Особисто я стараюсь максимально уникати послуг різних супермаркетів, тому що, як і більшості, були прикрі трафунки. І не має значення який саме супермаркет (чи під якою торговою маркою).

Пропоную в голосуванні ввести ще один пункт: ЖОДОГО.

P.S. Я не хочу сказати, що супермаркети це зло, просто, як на мене нема найкращого, чи кращого, навіть відносно один одного. Всі вони на одне ге...
    Згадуючи улюблену фразу мого колєги - в нас не Європа, в нас Азія...

20. Анута

Анута Well-Known Member

на нас в Арсені спрацювала та рамка, але охоронець підійшов і питає: "Російські гроші маєте?" а в чоловіка якраз була їхня тисячна купюра "маємо" - "покажіть. можете йти"
    а взагалі мене забавляє в Арсені ікру купувати :) візьмеш баночку і вже за тобою охоронці по всьому залу лазять :haha:))))))
    а знайому в Арсені аж роздягали :) в неї шуба якась крута була і там полоска на яку пищить десь в підкладку прошита була. повивертали кишені в малого, в чоловіка, в неї, аж поки допетрили що то шуба :)
    ось такі кумедні випадки з нашими супермаркетами.
    а в Метро вони стальки тих фішок в лахи пхають, що на касі п"ять відцепить, а шоста десь в рукаві пищати буде.
    доречі, купив чоловік там телефон на презент, а той квадратик магнітний (чи який він там) приклеїли на трубку (видно щоб не сперли) і воно зараза ніяк не відчищувалось (коротше, зіпсували телефон). Повернули назад через відділ рекламацій.

Додано через 5 хвилин
    доречі, на касах жухають по чорній. найбільше трафунків було в Барвінку. По декілька разів пробивають один і той самий товар. Одного разу ми бачили як двоє хлопців реально затримуючи чергу досконало перевіряли товар-чек не відходячи від каси. бо інакше доведеться заплатити реально більше грошей ніж ти зробиш покупку.
    я стараюсь в залі, коли набираю, хоча б приблизно порахувати загальну суму і слідкую що вона пробиває.
    Доречі, попали раз в Рукавичці що пробила якийсь оселедець за 17 грн і ще якусь фігню (зараз вже не згадаю) на 40 грн.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)