Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. joke

joke Well-Known Member

Відповідь: Супермаркет

Опять поход в СИтиком порадовал - продавец-консультант ТАК бежал ко мне ч/з весь зал, что, во-первых, запыхался и с отдышкой спрашивал чем помочь, во-вторых, мне было страшно смотреть на него бегущего -тормозить он собирался явно об меня( но обошлось, за полки зацепился).

• Подобається Подобається x 11
  2. bora

bora Well-Known Member

Як боротись з супермаркетами)

• Подобається Подобається x 8
  3. Natalia

Natalia Well-Known Member

Проголосувала за "Арсен" (суджу по Арсені на Зеленій і нашому в Ів.-Фр.)
    Ще подобається "Велика Кишеня". З непродуктових - "Епіцентр".
    "Метро" не сподобалось, бо склалось враження, що це якесь обманювання людей, хоча канцтовари дійсно вигідно брати. Не сподобалась система "впускання покупців" (ніби дійсно магазин цінами так відрізняється, що не можна впустити будь-кого) - як на мене, набивають собі ціну дешевим способом. А ще, зайшли в "Епіцентр" - а там ціна на сейф дешевша на 20 %!!! І не треба з свідоцтвом заходити і реєструватись. Одяг і взуття в "Метро" - неякісні за завищеними цінами.
    А ще вкрай здивувало: "Ми картки кредитні не приймаємо - лише "Метро" ". Ви таке ще десь бачили? Я - ні.

• Подобається Подобається x 5
  4. Ная

Ная Well-Known Member

Я була обурена ще й тим,що в "Метро" не пустили з дитиною,бо в них,згідно правил безпеки дітям до 6 років вхід заборонено. В інші супермаркети не пускають з тваринами,а в "Метро" з дітьми:eek::eek::eek:. Більше ноги моєї там не буде.

5. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Люди!!!
    Метро - це не супермаркет!!!
    Метро - центр оптової торгівлі. І впускати туда мають тільки підприємців. І ціни там мають бути гуртові, і закупатись треба вгурт!! В інших країнах так і є, а в нас... як завжди...

• Подобається Подобається x 3
  6. syavych

syavych копач

...шукають де дешевше :)

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

немає "барвінка"...
    так, на повноцінний супермаркет не дуже тягне, але їх багато по цілому львові і ціни нижчі за решту супермаркетів...

8. syavych

syavych копач

...бо завозять туди те, що не продали в Арсені (ну крім хліба/молока/сметани) :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Natalia

Natalia Well-Known Member

Мене здивували середньогуртові ціни - на гуртівнях дешевше.

Додано через 3 хвилини
    І якщо це такий вже магазин виключно для підприємців, то для чого зробили можливість видавання аж 3 ще крім тебе картки? А що звичайна людина не може собі гуртом щось купити? Магазин від цього втратить, чи хто?

Додано через 5 хвилин
    Висновок: дешеве набивання репутації, причому практично у всіх є знайомі підприємці, які можуть зробити цю картку.

• Подобається Подобається x 2
  10. Дана

Дана Well-Known Member

Метро дійсно позицінує себе як гуртівня, і вхід з дітьми до 6 років заборонена в звязку з безпекою для дітей. Але прекрасно розуміючи що туди на закупи приїзжають не тільки підприємці, а прості люди які роблять зхакупидля свого дому, було зроблено кімнату для дітей де з ними сидить дівчинка, поки ви закуповуєтесь. А манюнь до 2 років взагалі не пускають і як на мене правильно роблять, нема що робити такій кросі в великій гуртовні де снують погружчики, люди з возиками носяться як угорілі. Така саму політику я наблюдала і у Польщі, в гуртівні Makro(група Metro), вхід по карточці і дітям до 140см росту років -зась. Товар в Metro пакований для дрібного гурту. ціни різні є товари дешевші є дорожчі. Я туди їзжу два рази в місяць, купую памперси, вологі серветки і побутову хімію, з продуктів тільки бакалію, все це дешевше ніж в інших магазинах. а решту продуктів, базар і магазин під боком.:p

• Подобається Подобається x 7
  11. Ella

Ella Well-Known Member

Люблю метро, навіть коли щось десь є і дешевше, звідти на таксі повертатись мені простіше з купою сумок ніж з інших районів.
    Діти в "метро" це проблема, батьки за ними не дивляться. Минулого тижня я за своїм завантаженим візком малечу запізно побачила. Не задавила тільки штовхнула, але дитя перестрашилось, а я ще більше нього. А батьки дитини ще й огризаються і обзивають сліпою коровою. Нема що там дітям робити, або тільки садити в корзину на візку.

В суботу! день закупів, купила в арсені стейки лосося, вперше не понюхала - кіт істи відмовився :sad: -протухлі. 50 грн-навіть не коту підхвіст:8:

12. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Справа навіть не в тому. Неодноразово була в Метро в Угорщині. Там це дійсно гуртовий центр для підприємців. І ціни такі, що заробити спокійно можна. (Товар для перепродажу)
    А в нас дуже погана організація самої суті Метро, і як вже правильно казали, заробляння репутації. Хоча деякі речі в Метро брати краще, ніж будь де. Закуповуємся там десь раз на місяць.

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

цілком можливо...
    але мені пофік, я все одно там не буваю, бо біля мене немає.... [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  14. Varvar

Varvar Well-Known Member

Це вже і серії "Міфи і жахи"; а в Арсен завозять те, що не продали в Інтермаркеті Ж(якщо по їєрархії) ....
    феноменально що один і той самий товар продається одночасно у Інтермаркеті, Арсені і Барвінку

15. tiana

tiana Well-Known Member

а де її знайти, я вже два роки намагаюсь домовитись:sad:

16. andi

andi Well-Known Member

так, між іншим (зі сфери торгівлі електронікою і побут.технікою):
    чи Ви помітили, що у супермаркетах електроніки дуже рідко можна знайти ті ж моделі техніки - особливо габаритної - холодильники, електроплити, і т.д. і.т.п.
    так от, розповіли, що у дружніх і навіть конкуруючих мережах є певний розподіл, такі собі сфери впливу, коли ви НЕ знайдете тієї ж техніки в іншому магазині. Особливо цікаво, коли проводять акції - "знайдіть дешевше - і ми повернемо 150 % різниці!" - в цьому випадку тієї ж моделі ви з ймовірністю 99% не знайдете :) ;)

аналогічно можна припустити з продуктовими супермаркетами. проте тут розподіл радше не між конкурентами Арсен-Сільпо-Рукавичка, а саме
    там акції розподіляють відповідно до "рангу" мережі: звичайно у Барвінку буде найнижча ціна наприклад на гречку (і цілком можливо - якісну!), проте таку тречку ви навряд-чи знайдете в Арсені

17. Varvar

Varvar Well-Known Member

я теж саме кажу ....
    а ще є Новий Барвінок - трохи більший асортимент (є мясний/сирний/рибний/кондитерський відділ) , ціни як правило трошки вищі, але буває і навпаки ...

18. Nata

Nata Well-Known Member

А мені чоловік привозить памперси з магазину Карапуз, значно дешевші ніж з Метро, крім того у Метро дуже рідко (чомусь) буває наш розмір :).

Може не зовсім про супермаркет, але наболіло мені, хочу пожалітися. Вчора треба було згаяти годину часу (такі наші служби, прийдіть за годину), а ми втомилися з малявкою, зайшли в Картопляну хату перепочити, замовила вершки. Принесли, я їх спробувала колупнути ложкою, вони розсипалися (!). Я запитала офіціантку чи можна таке їсти годуючій мамі, вона мовчки повернула гроші... Ніхто й не подумав вибачитися.

• Подобається Подобається x 3
  19. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Ох, мені б сподобався той супермаркет, який би був у центрі міста... Кожного разу добиратись через корки до супермаркета - не надто весело.

20. Дана

Дана Well-Known Member

Я купую Хагіси або Ліберо розмір 4, по акції виходить 1,22/шт, без акцій 1,28/шт. Підгузники Pampers - ще дешевші. То найдешевше що я бачила, в Карапузі не була.

а де твій аватар? :)