Супермаркет

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 10 тра 2007.

?

Який супермаркет найкращий у Львові

1. Арсен

116 голосів
    53,0%
  2. Інтермаркет

4 голосів
    1,8%
  3. Сільпо

42 голосів
    19,2%
  4. Метро

30 голосів
    13,7%
  5. Агроконтракт

3 голосів
    1,4%
  6. Рукавичка

24 голосів
    11,0%
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: Супермаркет

• Подобається Подобається x 3
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я спиртного майже не вживаю..просто слух маю хороший і добре чую,що касири кричать на весь торговий зал:p:p:p:p:p:p:p:p:p

3. vanilia

vanilia Well-Known Member

Моя мама так теж одного разу сметану в бабці якоїсь купила, а ще одного разу купила сир в бабульки, в якої завжди бере. ЗАвжди бюув свіжий, а одного разу був всередині підпорчений. Сир якби кулькою вони роблять. Зверху свіжий, а всередині г... І то та бабулька добре вкурсі, що то дитині.

• Подобається Подобається x 4
  4. LiONz

LiONz New Member

Я вам скажу правду_____найкраще в Барвінку!!!!!!!!!!!!!!!!

5. Nata

Nata Well-Known Member

Моя мама маю тітоньку на базарі, то та мамі сир з-під прилавка дістає, бо знає, що якщо продасть несвіже - отримає назад.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

+1.
    Я не повертав, але й проколів не було, бо маленька Левандівка, а клієнт - постійний. :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Барабашка

Барабашка New Member

А мені подобається Арсен. Може тому що він найближче від дому (говорю про Сихів). Рукавичка якась завелика, незатишна.

8. syavych

syavych копач

А Ви ліжко з собою брати не пробували? Ще й телевізор можна, тоді точно затишно буде. Це я до того що в супермаркети по закупи ходжу, а не на вакації :)

9. Nata

Nata Well-Known Member

Всі ми по закупи ходимо, але, погодьтеся, приємніше зайти до магазину із нормальним сервісом і обслуговуванням. Я зайшла якось у Рукавичку, запитала де продають горошок, мене послали... подалі :). Там зовсім немає порядку, продукти розкладені як-небудь, асортимент маленький, приміщення нагадує совдепівський склад, одним словом негативне враження і більше туди йти не хочеться. (Це Рукавичка на Грінченка, навпроти базару Галицьке Перехрестя)

10. syavych

syavych копач

В рукавичці? :eek: (хоча, визнаю, я не бачив яка на Грінченка)

11. Капітан

Капітан Well-Known Member

:) ... меня опасно отправлять в супермаркет за хлебом. Потом бывало сидишь над горой накупленных абсолютно ненужных вещей, и думаеш - что теперь со всем с этим делать :)

• Подобається Подобається x 9
  12. Nata

Nata Well-Known Member

В рукавичці. У мене біля дому є кіоск цілодобовий, то там вибір продуктів більший :).

• Подобається Подобається x 1
  13. NCRPI

NCRPI Member

У місті Стрий, що на Львівщині, 27 людей отруїлися продуктами із місцевого супермаркету. Із них 4 - у реанімації.

З початку тижня в інфекційне відділення Стрийської міської лікарні госпіталізували 23 осіб з діагнозом харчове отруєння. Ще четверо осіб з аналогічним діагнозом перебувають в реанімації Центральної районної лікарні.

Як зазначає zaxid.net, усі потерпілі стверджують, що напередодні робили покупки в місцевому супермаркеті Сільпо. За цим фактом правоохоронці ведуть слідство. Члени спеціальної комісії Стрийської санепідемстанції обстежать м’ясні та молочні продукти.

За словами головного спеціаліста відділу справ споживачів Стрийського міськвиконкому Миколи Ханаса, Антимонопольний комітет найближчим часом перевірить усі супермаркети Стрия.

Як повідомлялося, на Івано-Франківщині в оздоровчому таборі Дружба отруїлися 17 дітей.

За матерiалами ZAXID.NET

14. Pushystik

Pushystik Well-Known Member

мені здається, що тушки перепілок є всюди...
    мій тато купував, мама приготувала,спекла...
    але я не могла навіть того вкусити...
    лежить такий собі горобець печений на тарілці...
    брр.. не могла я того їсти...

Додано через 2 хвилини
    мені здається, що тушки перепілок є всюди...
    мій тато купував, мама приготувала,спекла...
    але я не могла навіть того вкусити...
    лежить такий собі горобець печений на тарілці...
    брр.. не могла я того їсти...

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

Була у Фуршеті. Не дуже. Відділ готової продукції не сподобався. Випічки такої як у ВАМі не було - так пару булок і батонів.
    Мясо-малий вибір, субпродуктів - 0.
    О таке перше враження.

16. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Нічого там хорошого не бачу.Купую там інколи.Тільки не овочі та фрукти.Ще ні разу не бачила щоб були там вони нормальними!Була в трьох магазинах і весь час те саме

17. andi

andi Well-Known Member

ну так... гм, то ж з одної бази, Інтермаркетівської...
    Що в Арсенах полежало, треба ж десь подіти... ;)

18. Adriana

Adriana Well-Known Member

по цій ссилці досить цікава стаття про то як насдурять в супермаркетах
    http://job.ukr.net/news/2008/07/30/25962/

19. Nata

Nata Well-Known Member

Недавно в Арсені вибирала твердий сир. Взяла в руки два однакових бруска. Один - 34 грн/кг, вага 750 гр, ціна 25 грн, другий кусок 45 грн/кг, вага 450 гр, ціна - 18 грн (ціни пишу приблизно, але суть зрозуміла). Куски на вигляд однакові. Отже або з одного півкуска відрізали, а ціну залишили або наклеїли взагалі ту ціну котру хотіли.

20. Nery

Nery Well-Known Member

А найкраще-домовитись з якоюсь тітонькою зі села. вони часто приїжджають, мають постійних клієнтів, і розносять по домах молочні продукти, яйця і т.п. До них можна заїхати, подивитись на господарство, оцінити все. Раджу для людей, в кого маленькі діти - так безпечніше.

а де твій аватар? :)