Якщо б мене запитали, який супермаркет для мене є найгіршим, я б сказав, що "Метро". Кожного разу, відвідуючи його (що раз, то рідше), даю слово собі - бульше не ходити. Сьогодні треба було мені придбати одну річ, яка точно знав, що вона там є. І нове розчарування. Що мені не подобається в Метро: 1. Обслуговування. Якщо у всьому залі буде лише 10 покупців, то все одно буде черга, бо тоді буде працювати одна каса - це як правило. 2. Несумісність. В одному залі є і мясо і хліб і ... шини з смердючою резиною. 3. Брехляча реклама. Ніколи не вірте рекламі, яку приходить у вигляді журналу: або такого товару ніколи не було, що рекламується в журналі, або ціна під товаром, що на малюнку з ціною від 50 грн., може реально коштувати 150 грн. Тобто реклама може ніякого відношення мати до Метро.
Відповідь: Супермаркет В Метро зі мною стався прикрий випадок. Стояла я вагітна вибирала муку і тут такий біль в нозі, я як закричу на цілий супермаркет... А то автонавантажувач заїхав собі в ряд і переїхав мені по нозі!!!!!! Викликали швидку, завезли мене в травмпункт, зробили рентген - забій і вивих. Нога боліла з місяць напевно, ледве повзала, а навантаження яке, я ж з животом. Вони зі мною післали свого представника, який заплатив по чеку за плівку для рентгену - 2,50. Потім передзвонили повідомити що водія автонавантажувача звільнили. Я нераз як була там після того хотіла зайти до начальника з охорони праці - ніколи її небуло. Можна було б до суду подати, думаю з того щось було б. Але мені вагітній не хотілося з тим бавитися.
Відповідь: Супермаркет Нічого собі. Я б з них крові попив!!!! У мене один раз був випадок купив фарш. Мусів віддати котам - смерділо. А вчора на мясному відділі годі було встояти.
Відповідь: Супермаркет "Мыши кололись и плакали , но продолжали жрать кактус" Так ? =))) Нема варіанту - ніякий =)
Відповідь: Супермаркет В Метро іноді зручно купувати для офісу товари... все закинути і не перейматися де шукати. Ми з Метро виходимо в шоці, бо емоції беруть верх і ми накуповуємо всякий непотріб додому, спершу тішимося, а потім думаємо І НАШО МИ ТО БРАЛИ
Відповідь: Супермаркет Вставлю ще своїх 5 копійок - рекламні брошурки дійсно не відповідають дійсності. Особливо щодо одягу та продуктів. Ще якась техніка може більш-менш і співавдає, а так....Не подобається й те, що треба брати блоками, або по 2 речі - шампуні, гелі, фарбу для волосся.... Купили минулої весни телевізор - вже є проблеми зі звуком. Не знаю, може це просто нам так "щастить". Агроконтракт в плані закупок мені більше подобається. мінус - далеко їхати (як і Метро), і холодне приміщення. Між Сільпо, Арсеном і Рукавичкою - надам перевагу швидше Сільпо і Рукавичці. В Арсені мене часто намахували на касі. тому великої довіри до них не маю, та й кілька раз попадались несвіжі йогурти і салати (готові). Хоч термін був ще нормальний (ніби).
Відповідь: Супермаркет З вказаних для Київа обираю МЕТРО, бо там Миху все під одним дахом, це єкономить час. Черги дійсно величезні, але якщо вставати раніше- нормально. Шини не такі вже смердючи, вони ж нові. Я вже якось за 4 роки звик та пристосувався, хоча й до нього від дому більше 10 км. Другий за якістю та зручністю, напевно "BILLA", асортимент менше, тому ходжу рідко, хоча у 3 рази ближче.
Відповідь: Супермаркет а я ніколи не перевіряю чеки казали, що в Метро ціна на касі і на ціннику РІЗНОЮ буває. Але людей все-одно спокушає, що в Метро дешевше на 0,23 копійки. Тому і мусять брати не одну пачку соку, а 4... покупки в Метро дуже емоційні. На емоціях накуповуєш повні торби. Добре продумали, аби змусити людей купувати...
Відповідь: Супермаркет Ніколи в Метро не був. Але найгіршим Метро можна визнавати тільки за цю ідіотську пропускну систему. Як це розуміти? Чому? В Рукавичку недавно заїжджав на закупи, знайомі одні їздять туди постійно. Зовсім не сподобалось. Негарно всередині. Незручно і не логічно розташований товар, здоровезні візки. Охоронці вдягнуті неохайно, як рагулі. Взагалі персонал з якогось села чи що. Підходжу до одної з питанням де тут знайти лаваш? Воно робить квадратні очі, либиться і матуляє головою шо не знає... Ну нічого, думаю, може новенька, а може інваліда взяли на роботу. Йду далі, стоїть чувак. Питаю - чи можна тут купити тушки перепілок? В чувака реакція аналогічна до попередньої кобіти з лавашом... До речі, народ, де у Львові можна придбати тушки перепілок?
Відповідь: Супермаркет От мені не подобається, що ковбаса і резинові шини під одним дахом.... Я також не переварюю, коли в одному приміщені їжа для людей і тварин., бо їжа для тварин має такииииий запах, а воно все вбирає....
Відповідь: Супермаркет Десь тиждень тому заїхала в Метро купити підігрівач пляшечок, забігла, купила, виходити - спрацьовує сигналізація. А в мене тільки підігрівач в руках і гаманець. Давай мене в кімнату охорони, я денервуюся бо уявляю що малий певно плаче а вони займають мій час. Виявилося що дзвеніли мої мешти куплені в фірмовому магазині Адідас, певно там шось напхано в них. Так вони ше ходили перевіряти чи часом не в них я їх вкрала. Це другий неприємний випадок з Метро.
Відповідь: Супермаркет позавчора у мене була аналогічна ситуація!!!!!! Мене заставляли проходити через той контур кілька разів! А всі дивились як на виставу...типу вагітна жіночка, мабуть, щось вкрала! Я з обуренням показувала, що вся продукція пробита, а той конткр все дзвенів....Виявилось, що чомусь бірка від окуляр, які я купила в "Метро" чомусь таке спричиняла, хоч окуляри я спеціально першими пробивала на касі, і несла їх демонстративно в руках! Охоронці поводились як із злодюжкою......Дотепер згадую з неприємним відчуттям ту поїздку......
Відповідь: Супермаркет Ну, я конкретно відстала від усього, що у Львові нове з'явилося. В першу чергу піду досліджувати, що таке "Пузата хата", бо вже мені всі знайомі тим вуха продзвеніли. Потім піду вивчати нові супермаркети. Точно знаю, що Арсен мені ніколи не подобався. Ми їздили закуповуватися у Львівхолод. То було найближче. А ще була якась гуртівня на Кульпарківській, але я вже назву не пам'ятаю. Знайомі їздили в (ой, як воно називалося? здається) Інтермаркет. Взяли якось нас зі собою. Там мені теж не дуже сподобалося.
Відповідь: Супермаркет Арсен - це той же інтермаркет, та сама фірма, але інтер розрахований на гуртових клієнтів-підприємців, а Арсен - для кінцевого юзера з відповідними цінами. Львівхолоду вже нема, він транформувався у "Рукавичку", яка розташувалася поряд і яка разів у 4-5 більша за площею. Вони якісно виграли у цьому. Львівхолод мені не дуже подобався, а зараз Рукавичка подобається, звичайно, якщо у продавців не питати де є фарш з лівого вуха індійського-океанського восьминога, як це зробив Мартіні:D , а так нормально.