Суд или судилище? (Суд над Тимошенко)

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем рівнянин, 24 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оникс

Оникс Well-Known Member

Так полагает очень много людей, Минни. И вряд ли безосновательно. тем более, что Ющенко начал процесс по дискредитации Тимошенко задолго до 2010. Она была его реальной конкуренткой...
    Ющенко и К - это более точно. Юля в этом, конечно, тоже причастна, но степень ее причастности поменьше, чем у Ющенко и его любых друзив.
    И тут как раз с точностью до наоборот - и этот факт не оспаривает ни один из политический лагерей.

Это уже доказали - или со слов ПР?

2. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

Я потому вопросы задавал, что не знаю про ее коррупционную деятельность. Сама она мне не подуше чисто по-человечески.
    Однако, как же звучит формулировка обвинения?
    Коррупция с цифрами сколько и когда украла или же "невыгодный для страны контракт с использованием служебного положения"?

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Надо! :ireful: Януковича обрати могли тільки повні дебілоїди.

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

Міліція зупинила джип за співчуття до Тимошенко

:scratch_one-s_head:

5. Оникс

Оникс Well-Known Member

Не можу з цим погодитися на всі 100, бо працювати з людьмі треба, а не чекати, коли простий люд сам докумекає. От людей освідченніх, які займають положення у суспільстві, а, тим паче, не зі сходу - зрозуміти не можу...

6. Mr. Blick

А чим розумний холоп відрізняється від пересічного холопа ? Обидва холопи. Обидва звикли спину гнути, та отримувати по ній палкою від громадянина начальника, ніби так треба. З радянських часів звикли як нормальне сприймати не інтелігентних людей (тих, що від сохи через гараж з партшколою до обкому) у владі. А тут ще совкові донбаські цінності треба рятувати від бандерівців.

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

є давня заморочка про ліриків і фізиків: тре відповісти на питання, з ким би ви хотіли залишитичя на безлюдному острові. так от - з фізиком (з технарем), бо технарі, як правило і з лірикою знайомі, і математика і тхніка для них не проблема. А от лірики - просто лірики. Їм метематика і техніка не по зубах...
    От приміром така різниця між розумним холопом і пересічним холопом.

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

А списочек можно? А то пыталась вспомнить - не могу, Понамаренко, Руслана, ВВ... тут пострашивала у коллег - тоже не помнят... Аж интересно стало :)

9. Mr. Blick

Нах тих фізиків. Я, так склалося, обертаюсь у колах людей, ніби розумніших за пересічного українця. Ну, образно кажучи, тих самих "фізиків". Але як мова заходить про політику бачиш, що розуму там не більше, ніж у двірника. Усе оте радянське кухонне умнічаніє аж пре.

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

От це мене й шокує: здається і розум є, і можливості, щоб розібратися, і колоспілкування... А вони, як людина з трьома класами... Та й то у простої людини інколи природна мудрість заміняє освіту, допомагає бачити і розуміти важливі речі....

11. Inga

Inga Дуже важлива персона

лучше скиньте эту ссылку судье Кирееву, поможете тс правосудию засадить коррупционерку за ґраты...

12. Оникс

Оникс Well-Known Member

С этими выводами евродепутата согласна.

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ні!
    Маніпулятори (Тимошенко,Янукович) з грошовими мішками НІКОЛИ вже не повинні висуватись в Президенти від імені Народу!
    Забудьте!

14. Оникс

Оникс Well-Known Member

Та я б забула, якби була Альтернатива.:pardon:
    Буде - забуду, а поки граю тим, що маю...;)

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Блік, ще раз попреш на мене, технаря-фізика, точно реміняки чи лозини вріжу. Та ще й кропивою вдобавок. Ой боляче буде!
    "Гость Онікс", то така освіта.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)