Суд или судилище? (Суд над Тимошенко)

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем рівнянин, 24 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

о_О А Вы аргументированно отвечайте, и будет Вам счастье. Несмотря на разногласия с Оникс - никогда никаких конфликтов не было, адекватный и УМНЫЙ человек.
    А проплаченность - шутка? Если нет, то ПЕРЛ, елки...

2. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

А что тут не понятного?Человек собирается учитсяв МВД и при этом отец у него в тюрьме!Какая то этика то должна же быть.....сам собирается в менты,а у самого отец бандит..."яблочко от яблони"..

3. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Абсолютно не глупая женщина!!!
    Ну...платежки я кончно же не видел....:o но с таким энтузиазмом защишать ЮВТ..делая вид ,что она не заинтерисованное лицо...:))

4. Inga

Inga Дуже важлива персона

Ничего интресного и нового. Они уже несколько лет делят детей.

И потом, и он и она без конца торчат в телевизоре, но раз, Окнская примчалась именно сейчас, значит - это кому-то очень нужно, чтобы адвокат Власенко вместо Тимошенко занимался собственными проблемами. Похоже, хороший адвокат...

5. Inga

Inga Дуже важлива персона

так сказано ж было, что разбежались давным-давно. :)

6. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Наверняка хороший!!!:good:Тем более с депутатской неприкосновенностью!!!:))

7. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Так Янукович то же вроде бы давным-давно..:oпо малолетству...ан нет..все ему аукивается....:))
    Система МВД тонкая штука...там свои правила,как и в СБУ...:pardon:

8. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Человек уже перешел на третий курс. С отцом он не живет очень давно - мама в разводе, одна его воспитывает.
    А как же быть с президентом, который сидел? Да и с отцом у него не все так просто... А яблоко от яблони...
    Как мне кажется, Вы просто не правильно оцениваете ситуацию, в которой оказались те, кто живет в регионе подконтрольном одной ПР. Так что скоро вы и меня запишите в агенты БЮТ. :)
    Ибо , как и некоторые другие форумчане, заинтересована в том, чтобы избавиться от ПР.

9. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Понятно...:yahoo:Янукович дважды виноват...во первых потому что сидел...во вторых потому что пацана на третьем курсе предупреждают,что будут проблемы.....:good:и все из-за Януковича...:))
    Ладно,все это шутка...
    А если серьезно...такая практика сложилась только при Януковиче?
    Или это было всегда?

10. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Скорее в сочувствующие...:rose:Вы не с таким апломбом,рвением и беспощадностью ....;)не клеймите мантрами ПР.:)

11. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:)) Прямо инфекция какая-то по форуму..агентов и клонов искать.

12. ELiKA

Вот будет в Украине такой суд, как в США...
    А то как с зарплатами и ценами: как о ценах, то сзазуже приводят пример, что они и на западе растут, а как зарплаты.... Уловили мысль?;)
    Нашли, что срвнивать. Витя лично участвовал, сидел... И снятие судимости тут ничего не меняет. Тем более, что со снятием там далеко не все чисто.
    Таких не берут в президенты их даже к выборам не допускают. Но у нас...

13. ELiKA

Так я ж пока недавно и не очень часто - по возмоджности - вот нынче с погодой не повезло...:o А так я еще беспощаднее и ПР "люблю" лютой ненавистью.
    У нас так: или идолопоклонник, или непримиримый противник. Третьего не дано. :))

14. ELiKA

Возможно это и оправданная практика. И она применяется во многих странах.
    Но при ТАКОМ президенте - это просто кощунственно и унизительно для тех, кто с этим столкнулся. Вот что имелось в виду, как мне кажется.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ще в біблейські часи юридично відокремили "яблучко" від "яблуні". Це тільки в малоцивілізованій культурі "рашен" ходило юридичне "родственник врага народа". Та в них до цих пір СИРНИКИ з ТВОРОГА роблять.

16. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Ну...как версию принять можно... можно и понять состояние обиженного то же можно.....але...Президенты приходят и уходят...а система МВД,СБУ остается......

17. ELiKA

Поскорее бы уже ушел... ;)

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Прокопе,
    от тут я погоджуюсь з Вами повністю, абсолютно і безповоротно! Взагалі, часто читаючи дописи починаю відчувати обидві півкулі мозку, тому що якесь роздвоення. З однієї сторони, "матєрно кроют"(с) СССР і соціалізм, усі прагнуть у Європу. А при тому устрої держави кожен сам за себе. Держава опікується тільки непрацездатними громадянами. Усі інші зобов"язані самі піклуватися за себе та свої сім"ї. А ми хочемо, щоб за усіх дбала держава! Ми вкрай обурені статками олігархів і звинувачуємо їх у тому, що вони хочуть усе більше і більше нахапати. А чого ми чекаємо від цього суспільно-політичного ладу? Чому ахметови, фірташі, бойки етс. повинні дбати про нас??? Вони дбають про себе. Можна уявити собі ситуацію, коли б хтось наймав, наприклад, штукатура для ремонта квартири, запропонував йому 5 грн за кв. метр штукатурки, робітник би погодився на таку оплату, а наймач би сказав, що він пошуткував, у штукатура діти, жити потрібно, давай я тобу буду платити 10 грн. Хтось може таке уявити? Це так, схематично, думка зрозуміла, надіюсь. Так потрібно захищати свої інтереси а не нити і ображатись, що от, мовляв, нами ніхто не опікується! І не буде! Хто б не прийшов до влади.

Або от з приводу прийому на роботу. Добре пам"ятаю, коли перед виборами був галас: "Прийде зек до влади, у країні буде правити криміналітет!" Прийшов. Виявляється, умови прийому на роботу і в МВД стали більш жорсткими. Знову не слава Богу! Зразу хочу сказати нашим сердобольним жінкам. Уявімо, син - співробітник МВД, батько приходить з міст позбавлення волі і про щось не дуже законне чи зовсім незаконне просить свого сина. Ви впевнені, що син відмовить?

Та вже ж визначіться нарешті: назад у патерналістську державу чи уперед до капіталізму; буде нами правити криміналітет чи ні.

19. Оникс

Оникс Well-Known Member

Вони були такі завжди. Цо змінилося? Бувший зек керує державою. До того ж він не може пояснити, чим його рідний батько, який жив поряд з ним, займався у роки війни...
    Ви читаєте, та не вчитуєтеся.
    Перекласти українською?

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Даруйте, Оніксе, але я таки не розумію. Був Ваш допис:
    Еліка зважаючи на Ваш пост теж написала:
    Потім був мій допис, на який Ви пишете, що так було завжди. От мені і не зрозуміло: до чого тут судимості Януковича? Якби це було два роки тому, то матері з сином легше було б перенести відмову? Так це ж маячня! Чи Ви вважаете, що якщо Президент має в минулому судимості, то зараз потрібно зняти всі обмеження, які були раніше? Не вірю, що Ви можете так вважати. ТАК ДО ЧОГО ТУТ СУДИМОСТІ ЯНУКОВИЧА? Ви, часом, не пов"язуєте судимості Януковича з ростом цін на ЖКГ, на бензин, на продукти харчуванні, з ПК, Пенсійною реформою і іншими негараздами? Януковича є за що критикувати: за невиконання передвиборних обіцянок, за публічну нещирість, за розкіш на фоні зубожіння основної масси населення, за проведення політики збагачення багатих за рахунок населення, за невикористання можливостей, наданих поверненням до старої Конституції, за невміння налагодити стосунки з главами закордонних держав, у кінці кінців за цю клоунську зачіску. Та багато за що. Так ні! Вціпилися у ці судимості! І сміх, і гріх.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)