Сучасний російський рок

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Oxid, 12 сер 2012.

1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

слухайте,я хочу вступитись за Арбеніну. знаєте, якщо не всім зрозумілий задум автора, ще не значить, що він (автор) - не талановитий. я, наприклад, дуже люблю творчість Арбеніної і Снайперів. вона глибока і непроста, в її ліриці відчувається сила та потужність.

з приводу російського "року" (що також, до речі, є поняттям дуже оціночним - бо навряд знайдеться з десяток гуртів, які би грали чисто рок без домішок інших стилів і тому критерії визначення жанру виявити практично неможливо), тоді варто згадати і про Чичерину, Найка Борзова, Дельфіна. а як щодо ТОКИО, Фруктовый кефир... можливо, не такі масові, та все ж.

хоча на мою думку, на РОК в класичному розумінні цього слова тягне тільки музло 60-х-70-х, зрідка - 80-х. тоді була написана вся найкраща музика. а зараз - це все більше творчі експерименти і пошуки -іноді навіть цілком вдалі

• Подобається Подобається x 4
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вона мене бісить просто як людина, бо вона в наших талант-шоу бере участь як тренер. Як вона там скаче ногами по кріслам, зіскакує з місця, бігає по сцені, наче дихлофосу обнюхалася - на російському телебаченні це норма звичайно, в нас виглядає як з ланца зірвалася. А пробувала по нашому говорити, я повзав під столом - "Смажена красуня...".

З цих лиш Борзов давав некомерційний продукт.

http://www.youtube.com/watch?v=ouG7rqAuGZQ&feature=related

Але це ж безпробудне 20-те століття. А вже 21-ше.

• Подобається Подобається x 2
  3. маюнка

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. Oxid

Oxid Well-Known Member

То як поле,що заростає бур"янами...
    Потрібні-потрібні;)

Мертвий - то коли немає ознак життя, але ознаки життя, однозначно є, вже в цій темі багато хорошої музики...
    Але...ліпше слухати музику:cofee:
    Ветер Воды
    http://www.youtube.com/watch?v=IYhXW8JQrQo

6. маюнка

по темі: ці гурти не такі відомі, але талановиті. можна сказати, рекламую-раджу:)

Сегодняночью

[youtube]0tENsUCcOF0[/youtube]

Animal Джаzz

[youtube]GS0DarhZlds[/youtube]

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

"Сегодняночью" сподобалось.

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

Насправді взяти всіх вищезаданих і підсумок підвести - зборище якихось солоденьких хлопчиків. Грошенята з'явились - відразу кинули музику, того й випадають в результаті з поля видимості. А рок - це бунт, це прорив, це нонкомформізм, революція, полум'я, деструкція.

8. Oxid

Oxid Well-Known Member

9. маюнка

походила я з цією думкою, день походила і ось що надумала - знову ж таки - не претендуючи на вірність. просто в умовах більш-менш демократії, революція та бунт стали неактуальними. тобто, в сабж про російський рок, я вважаю, що в Росії демократії немає, але ті, кого це переймає, ті, кого це не влаштовує, кому є з чим порівнювати, бачити напрямок, в якому рухається держава - це "діди" сцени - це ДДТ і іже с німі. а сучасне покоління політично аморфне. їм байдуже. їм комфортно так, як є зараз. а тому чекати в сучасній росії класичного російського року, суб"єктивно на мою думку, не варто...

тому буду продовжувати постити тих, кого вважаю вартими уваги в російській навколороковоій музиці сьогодення (соррі за маргінальність)

[youtube]5D8wRzjz1Lg[/youtube]

[youtube]ZasFQHHPQfI[/youtube]

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де ви їх берете? Я й американських стільки не знаю. Тобто музиканти хай собі грають. Але на повному серйозі це все слухати...

11. маюнка

це, в основному, з плейлистів моїх друзів. мені окремі композиції западають - не те щоб я їх постійно слухала. мені подобається дещо інша музика. а з російського року мені подобається саме класика - те, що Ви на початку теми сказали сюди не враховувати :)

[youtube]Xyu5377etMA[/youtube]

так, чомусь, до речі, не згадали 7Б - а вони ж досить популярні

[youtube]N1WLYjZhplc[/youtube]

12. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

13. Oxid

Oxid Well-Known Member

14. Oxid

Oxid Well-Known Member

15. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

От ця пісня дуже важлива. Бутусов - не її автор, автор - Віктор Цой. Але Цой не зміг її в той час записати.
    Пісню згадали три роки тому на 20-ліття смерті Цоя.
    http://www.youtube.com/watch?v=cawpM4boiVQ

16. Mikhail

17. ulla

ulla New Member

Бутусов, Цой, Кинчев, Сукачев, Шевчук прошли испытание временем. Они не подстроились под систему. Респект!

18. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Кто? Кинчев? Не подстроился? Та ну. Не слушали, видать, свежего.
    http://www.youtube.com/watch?v=Wte9sSsU6yk
    "Рок - это Егор Летов, рок - это Саша Башлачев". Никого нет уже.

19. Mikhail

20. Oxid

Oxid Well-Known Member

а де твій аватар? :)