Так в ньому повинно бути блокування каналів. Тобто при серфінгу йде, приміром, 1, 2, 3, 5, 9, 18, 39... А ті, які пропущені - блоковані.
Лінь це жах. Що цікаво, в теплу пору року в мене з лінню нема ні найменшої проблеми, я енергійний, вмотивований, і задоволений життям, але зимою то срака . Часом можу по три дні не ставати з дивана.... Зараз тестую одну супер пупер мериканську методику по насиченню життя енергією, азартом і позитивом, на разі результати як мінімум задовільні, якщо спрацює то може забабахаю тему (якщо звичайно не буду зайнятий в реалі цікавішими справами Точно можна сказати одне, якщо воно спрацює на такого закоренілого гниляка як я зимою, то воно спрацює на кожному хто хоче зробити життя яскравішим
Ну основна думка шо треба рухатись, але щоб не дати ліні шансу, рухатись треба з самого ранку, тобто відкрив очі, зразу ставай з ліжка і чеши на вулицю...Годинна прогуляночка з ранку, під час якої глибоко дихаєте, насолоджуєтесь холодним повітрям, легким дощиком, болотом під ногами Ну і плюс до руху концентрація думок на позитиві, навіть не так на позитиві, як на потрібних речах.......Ну тобто гуляєте собі, дихаєте свіжим повітрям і розмірковуєте як то класно що ви маєте тето і тето, і як то супер що ви скоро досягнето от того і того, а в кінці, як то взагалі зашибісь шо сьогодні можна зробити це це і от це... Ну там крім того ще купа ньюансів, тяжко переказати 10 годин аудіо в трьох словах.
Так і роблю коли їду на роботу, бо до зупинки хвилин 20 йти пішочком) А от коли вихідна то зліжка мене не стягнеш, ще й в погану холодну погоду - лінь)))