Все правильно, але ж будем відвертими - ви тут слово в слово описали практику, за якою більша частина людства живе вже тисячоліттями. А от маруся зверху написала золоті слова - ніхто не говорить про целок, але від ходьби по руках жінка таки руйнується, і це правда. Але на жаль, зараз це поголовно. Жінка - це сім"я, діточки, родина і затишок, але зараз вони втрачають ці якості семимильними кроками. ---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ---------- Ромцю... вже ваша матуся, чи навіть старша сестра - зовсім іншого типу жінки, мова ж тут йде про сучасних прошмандовок(звиняйте - дівчат. Всетаки незначну кількість з них можна таки назвати Дівчиною). Так що Стуса не вплутуйте, честь, повага і хвала йому досвіду, але то не з тої опери.
Внимательно почитал последние страницы. Если кому-то надо моё мнение, так вот оно: Нынешние девченки лучше и умнее тех, которые были у нас, тогда. Мне 48. Имею право сказать слово.
Самуіловичу, та так воно завжди було, що не всі йшли до шлюбу цнотливі. Боронь Боже не подумайте, що я таке пропагую. Я за збереження. Он тільки мушу з вами погодитись в тому, що Голівуд і іже с німі, розібрали дівчат до нуля. В головах молодих дівчат формується думка, що чим більше розберешся тим більше тебе шануватимуть. Це велика брехня!!! Я своїй дитині пояснюю саме цю тезу, що переживати почуття - це добре, і прекрасно. Тільки діяти (читай скакати в ліжко) під впливом почуттів не треба. Особливо, коли ще стільки життя попереду - школу закінчити, в університет поступити, якийсь улюблений фах здобути, знайти того, хто буде тебе доповнювати і шанувати. Для чого кидатись в дії під впливом почуттів? Не треба. Цікаво чим? Бо я так би мовити дівчинка вашого покоління, ну добре, не зовсім вашого. Чим ваші були погані?
цілком з усіма гідна. Ось чому і мій брат в свої 40 років ніяк не може вженитися ---бо сучасні дівки хочуть тільки гроші, сексу, пива і видовищ.
Ничего не скажу поперёк. Наше поколение было классным. Сволочами не были и Сноуденами. Ездили в колхоз, любили там девченок, и, наверно, были почти святыми. Не осуждайте. Было и спасибо.
Прикольно....невже не може знайти ні одної пристойної дівки?...Може підкажіть йому, нехай шукає "правильних" не по барах,клубах і рестораціях а в церкві
В колхозе? Это в школе, что-ли? В мои времена такие дела в школьный период были еще редкостью. Я вообще на ТАКОЕ только после армии решился( правда потом наверстал по полной программе, пока народ занимался перестройкой и гласностью)
Це для американців нормально, бути Сноуденами. Я ніяк не звикну. Особливо яскраво серед ліваків. Якось праві мають інші речі до роботи ніж доносити постійно на сусіда. А щодо колгоспу, то хоч і устрій був дурнуватий, але час проведений в колгоспі пам’ятається. ---------- Додано в 04:47 ---------- Попередній допис був написаний в 04:45 ---------- Так, і в школі також. Нас возили в восьмому класі. Ну і з училища також. Правда, тому, що ми педагогічне, то ми їздили в табори радше ніж в колгоспи. Проте, їздили.
Тут казали, що чоловік має забезпечувати сім"ю. В вашого брата має бути своє житло і гроші на ту сім"ю, ні? Тут казали, що будь-який українець то має....
Шановна Маруся, та я й сам у колгоспи їздив в школі. Мова йшла не про сільськогосподарчі роботи в колгоспі, а про те, що відбувається між особами чоловічої та жіночої статі, в наслідок чого суспільство поповнюється новими громадянами. Я мав на увазі, що в мій час того, "що відбувається між..." під час перебування в колгоспах у шкільні роки не було.
дякую за пораду ... заради цього варто ходити в церкву там стільки довгоногих дівчат в міні .... аххх...
А я до вас і не зверталась... Пан Вітер згадав про колгости, он і я собі згадала. ---------- Додано в 05:00 ---------- Попередній допис був написаний в 04:56 ---------- Ви про це просто не знали. Я також не знала, проте мені потім багато чого розказували, вже багато років пізніше. 10-тий клас, то також школа? Хоч я знаю, що було і до 9-го також.
Ну от бачете, що хто шукає, той те і отримує...Там повно і сірих мишок в мішкуватих штанях чи страшних довгих спідницях але хто ж на них увагу звертає коли повно цих аморальних дівок в міні
Я привела ці слова Стуса як приклад ставлення чоловіка до жінки/до жінок... Бо і до своєї матері, і до сестри чи до сусідської дівчини - це все пов'язано. З цього ставлення і випливає досвід а не навпаки. Це стосується так само i ставлення жінки до чоловіка. Ви не мусите зі мною погоджуватись... але, у випадку незгоди, "кричати" також не мусите. Чоловік - це чуйний і добрий батько для діточок і підтримка та опора для жінки... Дехто, можливо, також скаже, що чоловіки втрачають ці якості. З чим я, доречі, також не погоджуюсь. Сім'я, родина і дім будуються камінчик до камінчика... а не отримуються просто так.