довгоногих моделей теж багато, а мені щодо того,от і Otsoa також до таких чоловіків,вона конкретно описує своє життя а їй туть мозги засирають
Я не переймаюсь. Але маю до Вас питання: яка для Вас різниця між моїм особистим досвідом і особистим досвідом Otsoa?
Тобто будь-який дядько в Україні знайде можливість підробити на стороні. Тобто робочий (най буде той, що сповідаєтся кожен тиждень) після 8 годин тяжкої, між іншим, фізічної роботи ще може підробити хоч би три-чотири години зверху. Я розумію, що в Україні податки -то може бути щось таке з фантастики (тут податки з"їдять практично ту ще одну зарплату), але невже в Україні так багато вакансій? Звідки берутся тут заробітчани? Я вже мовчу про то, скільки протягне людина, яка працює кожен день 12 годин, і не перекладає папірці з купки на купку. ... Інженер, між іншим, теж не просто "перекладає". І в нього не фізічна, але теж не позбавлена стресів робота. Ким він може підробити після роботи? Я вже мовчу про вчителя..... ---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ---------- Я не про свій особистій. Я вже зрозуміла, що в Україні люди получають не смішні 1500 євро, а набагато більше, і роботи вистарчає не всіх, так, що можна в будь-якої сітуації підробити ще вечером. Більшість молодих хлопців може спокійно купити житло, щоб привести туди берегіню, ніколи-ніколи полюбовницю мати не буде, і вони ніколи-ніколи не розводятся. Добре, я вірю.
Податки в Україні? Та не смішіть. Вони в нас далеко не найбільші в порівнянні з Європою. Але тут кожен від робочого до бізнесмена тільки і думає як не заплатити податків, або заплатити ну дуже чуть-чуть. Переважно на всіх приватних фірмах офіційно платять мінімальну зарплату, а решту в конверті. Зате кожен хоче мати безкоштовну і кваліфіковану медицину, освіту, а потім гідну пенсію. І всі знаходять собі оправдання своїм вчинкам. Звичайно, гроші які збирає держава у вигляді податків потім розкрадаються чиновниками, депутатами, використовуються не за призначенням, але то вже інша пісня. Навіть той самий податок на додану вартість, який оплачує кінцевий споживач, а через фірму надавача послуг чи виробника товару він повинен проходити транзитом до державної казни, і той відмивається, ховається і осідає в руках власників тих фірм
Я то розумію, тому і написала, що то з області фантастики. Між іншим, багато людей, які сюди їдуть, відносятся до освіти, до медіцини, як "та то ж задарма!". Ага..... То їх "задурно" сплачую і я
Хто виховує дівчат? Сучасних чи не сучасних? Вони самі такі стають у певному віці чи може маматато виростили на чиюсь голову? От нарікають на нездалих дівчат, вже їх тут провідміняли всіляко, а звідки вони такі? Перше вкладають своїм дочкам до голови всякі бздури, а потім розказують, яка та молодь тепер попсута.
часто, про дівчат створюють теми, ті, кому не дають . А загалом я дуже розчарований що дівчата пють курять і матюкають все важче вдається знаходити тих хто цього не робить
Що за бздури?! Стус коли жив?! Ви назву теми читали?! Ще про декабристок нам тут процитуйте. Крiм того, ОСОБИСТИЙ досвiд персонально Стуса тут мало кого цiкавить.
Я те саме зауважила на попередніх сторінках. Не люблю повторюватись, але це як притча про двох ангелів. Тато мені її часто пригадує, коли наші мама говорють так як дехто в цій темі.
За жінку всі хочуть файну і порядну, таку що не волочиться і ще щоб була незаймана, але до того, поки ще така не знайшлася, то пару-трійку дівчат кожному вдається переконати у тому, що " та то все фігня, та тепер на таке ніхто не зважає", а тоді отримати своє і далі шукати таку, яка все ж не піддалась на чиїсь вмовляння. Якщо хтось не поважає жінок в принципі, то марно сподіватися, що він і свою власну буде поважати. Робити вигляд, що вона для нього багіня - буде, якийсь час, але щиро поважати - ніколи.
Хто всі? Я бачу тепер молодь одружуватись не поспішає, до 25-30 вони "дружать"...Погодьтесь, незаймана дівчина в 25-30 це жах, на такій міг би одружитись хіба який супер ортодокс, або такий самий "незайманий". ---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ---------- Ну тут ви явно перебільшуєте По "пару-трійці" е..е..е "целок" на кожного кавалЄра
А що не так із такими дівчатами? Чому жах? Якщо дівчина не роздає себе направо-наліво, має почуття поваги та гідності до себе й свого тіла - то зле?
Це звичайно її особистий вибір, вона в праві як роздавати себе кому вважає за потрібне, так і не давати нікому... Але во аналогії уявіть собі жінку яка до 30 не варила їсти...Та вона макогона в руки буде боятись взяти як потім з нею налагоджувати "сімейне життя" якщо вона ніколи цього не пробувала, і не відчувала такої потреби до 30 років??? ---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ---------- Мати повагу до себе це означає займатись чим хочеш ти сама з тими з ким хочеш сама і не паритись про громадську думку.... як в нас називають жінок які мають самоповагу думаю всі здогадуються
Ну от власне! Саме тому, що особа не "париться про громадську думку" вона робить що хоче, а саме береже себе для майбутнього чоловіка, і не бажає розпорошуватись на будь-що і будь-де, лиш би було. Тільки при тих всіх виборах, що ви пропонуєте, треба мати добрі гальма... бо ви собі кажіть як вважаєте, але великою кількістю партнерів жінка лишень руйнується. Яке потому буде відчуття особливості від інтиму? Радше на конвеєр схоже. NEXT...