Ні, просто друга звичка. В хаті має все бути гарно, але не так, щоб всі гроші кидати на хату. Ікеї досить. Є підприємства, які виробляють меблю під замовленя, але замовляють лише дуже дуже заможні люди. І так було завжди Не то, що другі не могли до сі то зробити, просто їм то не треба. "Навіщо купувати дороге, як то набридне і через рік викинемо". ---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ---------- За тими жінками була сім"я, яка дозволяла їм то зробити. Батьки чи чоловік, які мали гроші. Як і за Ван Гогом був його брат Сучасні дівчата, якщо до них повернутись, не можуть розраховувати жити так "за чоловіком", як їх бабці
Я бачу інакше, і є у мене знайомі дівчата які живуть за своїми чоловіками, не гірше ніж їхні бабці жили. Сумно, що бачите чоловіків такими - неспроможними бути опорою своїм жінкам. Он тільки чоловіків виховуємо ми! Я мама хлопчика, і якщо я його не навчу поважати жінку, то нема чого нарікати, що жінки не можуть сподіватись на те, щоб були захищені чоловіком. І дівчинку (навіть трьох) також я виховую. Той відповідно світосприйняття і майбутнє вона пізнає в першу чергу через мене. Я і не хочу жити так за моїм чоловіком, як жила моя бабця. Я в неї набралась багато мудрості, але одної помилки бабциної не повторю, бо працюю над собою. Правда, у моєї свекрухи був дуже добрий чоловік.
Опора.... Хм.... А зможе та опора (давайте не говорити про олігархів, я з ними не знайома ) заробити на ВСЮ родину? Я таких теж не знаю. Завжди жінка примушена працювати, бо на одну зарплату тепер не прожити. І ніхто не гарантує, що той шлюб буде на все життя. А далі - що?
Так Вам вже сказали, що може - у дописі перед Вашим. І я таких знаю. А досить багато знаю таких, де жінці пальцем рухати не треба взагалі - бо вдома і домогосподарка, і няня до дітей. Яким би не був гірким досвід у спілкуванні - не треба клеїти його до цілої половини людства, бо і вона на щось клеїть потім.
А при чім тут "досвід спілкування"? Я не знаю ні одного чоловіка, який один міг би витягнути всю сім"ю. Вивчити дітей, заплатити за відпустку, дати гроші на пристойний одяг....
Мій досвід? А скільки чоловіків заробляє так, щоб непотрібна була друга зарплата? Тобто, хоча б дві середніх зарплати. Скільки дівчат можуть мати надію вийти заміж за хлопця, який заробляє такі гроші?
Я з Вами теж не знайомий. Стаж роботи моєї дружини невеликий. Чесно, навіть не знаю чи два-три роки набереться. Решту часу сам. Один. І ростив, і вчив, і одягав... І зараз живемо на одну мою пенсію. Мабуть надію мають всі. Але не всі чоловіки такі.
Лише КІЛЬКІСТЬ. Скільки, наприклад, у Львові хлопців, які заробляють так, щоб дівчина мала впевненість, що ії не потрібно буде думати про зарплату свою? ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ---------- Тоді у вас дуже файна пенсія. А тепер головне запитання: СКІЛЬКИ таких пенсій? Половина, більше половини всіх? От і я про то......
Та яка різниця, скільки. Якщо я Вам скажу, що в половині моїх знайомих сімей чоловіки годують, що зміниться?
Нічого. бо тема не про "сучасні дівчата в сім"ях знайомих АнНоун", а просто "сучасні дівчата". Скільки "сучасних дівчат" може мати надію, що ії і ії дітей в кількості не одна дитинка буде годувати чоловік?
Та й не про сумний досвід Otsoa. Вам вже декілька людей написали, що чоловіків таких досить багато - як писала Маруся, розмова глухого з сліпим.
Я вже запитала - СКІЛЬКИ таких? В мене тільки мій досвід, чоловік робочій. Він просто ніколи не зможе годувати цілу сім"ю сам. Але зможе інженер? На набагато вищу зарплату, 2500 євро в середньому? Не дуже. Іпотека з"їсть половину, друга половина - то жити так, як живемо ми. А як роботу загубить? Чи в Україні зарплати ще вищі і робота є у всіх, ніхто їі в принципі загубити не може? Соціалізм? ---------- Додано в 08:33 ---------- Попередній допис був написаний в 08:31 ---------- От тут неправда ваша, в церку я їду, я не атеїст, агностік І при чім тут "виплачеться"? Я просто не знаю, де ви всі живете, в якої країні, де платять за роботу такі гроші, що і не треба думати, як би вивчити дітей і заплатити за хату. Я не знаю, може, то не з України тут заробітчани (і переважно жінки)? Може, мене обманули, і вони просто розважитися сюди їдуть?
Щось таке дуже виликоохоплююче питання... Як гадаєте, хто в змозі на це відповісти? Коли створюєш родину, то перше що потрібне обмислити - які будуть фінансові можливості і з цього автоматично буде вірішене питання скілки ця родина зможе виростити дітей, яке вона зможе їм дати виховання, а потім житло та все інше. Хоча звісно, в молоді роки про це мало хто замислюється. різне буває, тут як карти лягуть.
А вони лягають іноді дуже цікаво, між іншим. І якщо обмислити то на одну зарплату, то всі, хто заробляє середню зарплату, не можуть потягнути і одну дитину. Забудьте, купіть собі собачку Ну, як жінка не буде приносити свою
Зарплатня різна буває. Якщо не вистачає основної, можно підробляти на стороні чі ввечері в іншому місці. Вихід завжди є, головне щоб було бажання.
хто про що а голий про баню,людины тый попа твого не тре ---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ---------- як би я був цісарем то ще б чоботи шив