Сучасні дівчата

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pacient, 20 жов 2013.

1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Всі ми в старості зістаємося без сім"і, діти ростуть. То якось не думаєш, коли вони ще зовсім маленькі, але ростуть вони скоро і хочуть свойого життя, а не бути при маминої спідниці :)

А звідки візмется дебетна картка, як людина не побудувала кар"єру?

• Подобається Подобається x 1
  2. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А що я не так сказала? :) Я практик, і все це знаю на практиці. Зісталася ні з чим, напереді старість, голодна. Бо пенсії не буде, нема накопічень, нема хати, нема ніц. Грабувати своїх дітей, які будуть будувати своє життя?! Чи що робити?

3. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Мені в сучасних дівчатах подобається ВСЕ крім -
    1. Чорних, темномалинових, темносиніх чі зелених, жовтих(!!!)нігтів.
    2. Пірсінгу на обличчі ( який здалеку виглядає як фурункули на носі):bad:
    3. Волосся пофарбованого у фіолетовий чи зелений колір.

Тут йшла річ про курвлястість... це все дурниці, курвлястісті не буває, буває тільки мало чоловічої уваги.

Останнє редагування: 25 жов 2013
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та які проблеми б не були, а не затуплює ніяк. Нічого особистого.:tongue:

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

Ну та то про ніщо не говорить... або ви просто не розумієте значення слова низько себе цінити. Тільки тому, що мода на великі хати і квартіри, не всім воно тра. Тому і не цінять себе дівчата.

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

Можна в чоловіка позичити. :tongue:

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

Низько, саме тому, що те все, що ви описали. Не все вимірюється грошима, чи їх кількістю. Заземлені ви Самуїлович.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А Самойлович, звісно, об'їхав всіх 98 зі ста ))) але й за дві спасибі. ))
    Не вловлюю логіки.

Але... еслі звьозди зажигают, значіт, ето кому-нібудь нужно. )))

А що за безвільність така? То вони нас заміж беруть, то без сім'ї лишають... А! То ж традиція. А сучасні чоловіки ніяк пережувати і стравити не можуть, що до них таке ж ставлення може бути.

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тю... подумаєш. Думає собі чоловік, що може хвостом махати. Та нехай лишають, звільняється місце для чогось кращого.

7. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Боюсь, що там мало що є :) Але то ЙОГО гроші і кредитка :)

---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

Нііі, то ми ідемо.... на свою голову :)

8. Полковник

Полковник миється в бані

Это как понимать?

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Да очпросто. Всю жизнь колотил копейку барыжа на базаре или наймытуя без оформления, вот и стажу зеро. А сейчас халявы нема. Стажу нет - кури бамбук.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Эээээ...
    О, как!
    Значится, Родине служить, либо трудиться на её благо некогда было.
    Тогда чего теперь слёзки лить?

П.С. Мне еще одну пенсию оформят, если 4 годика проработаю.
    Подсчитал - чуть меньше военной, но только чуть.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Даже работая на свое благо можна заработать на пенсию. НО!
    Но для этого нужно платить налоги. И работодателю и работнику. А платить не хоцца... Отсюда минимальная з/п и конверты. А тут бац, и старость... И соси банан за минимальную пенсию.

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:07 ----------

И получать обе? Или только одну?

• Подобається Подобається x 2
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Обе, конечно.
    И военную индексируют по достижении 60 лет (если доживу, ясный перец!).
    Но там не много набавят.
    Около 100 долярив.

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вам отсоа вже відповіла нижче.... то ви ідете, на свою голову....
    Так, хлоп без баби дуже часто опускається, але нікого не дивує 50-річний холостяк... І в кінці кінців якась одиначка в відчаї його всеодно підбере, інколи навіть напівалкашем, а якщо він не опустився і слідкував за собою, завидним холостяком був, то тим паче - за таким всі роки вобше черга стояла.
    Жінка ж, як що по глупості чоловіка лишає, отримує нічого більше як ілюзію та марні сподівання - кращого знайти НЕЙМОВІРНО важко, і вона з жахом усвідомлює, що з кожним роком все важче і важче... І обумовлюється це тисячами нюансів, не на користь жінки на жаль. Йде по рукам, міняє партнерів і співжителів кожних пару місяців чи навіть тижнів, втрачає відчуття родини, потім котики-песики, доказування цілому світу і перш за все собі, що буцім є діти і це головне, тупі жіночі рожеві статуси в мноґакласніках як все добре і яка вона розкішна і сильна, які насправді показують діаметрально протилежне і по яким досвідченний психолог, посміхаючись, легко ставить діагноз.... А роки, роки.... і ілюзія "кращого".... Ніде так не видно печать самотності, як на одинокій жінці, в її очах... Не говорячи вже про велику трагедію дітей...
    Так що якщо тільки ваш чоловік не мурло ублюдочне і не алкаш, то моя вам порада жіночки - сто раз подумайте, перш ніж послухатися коліжанок, глянцевих журналів і фальшивого модерного часу, і не спішіть виходити на вторинний беушний ринок, шансів на "краще" у вас там небагато, а після тридцятки вони взагалі зменшуються в геометричній прогресії.

14. Un.Known

Таких дуже мало. Жінка у 90 процентах не йде "від", вона йде "до". Тих, хто мав відвагу залишити чоловіка і залишитись з дітьми - мізер. А серед тих, що мені відомі, як зараз пригадую - не дуже втішні приклади (мене не рахувати). У кращому випадку - одинокість в очах, у гіршому - одинокість в очах при череді випадкових супутників.
    Ой, мені здається, що там навпаки - жінки таких чоловіків ще й боронять і виправдовують їх.

15. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

То офф тут :) Але як хтось працює в країні, де постійно міняють правила гри, і для пенсії треба виробити 26 років до 67 при безробітності в 27% - забудьте :)

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

Так за таки хитрики можна мінімалку мати. І купити, наприклад, хатку, яку здавати на старості - більше впевненості, що щось получати будеш в старості. А платити всі податки, і мати шалене безробіття в країні, загубити роботу під 50 - все, можеш і на мінімалку не надіятись.

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

А от тут я з вами не згідна. То де хлопа заберуть з руками-ногами? Коло мене купа людей, одиноких. Ніколи не мали сім"ї, тому що безробіття було, коли вони були молодими, а тепер куди? 50 з копійками, вони нікому не потрібні. Бідні. Хороші люди, але бідні, пенсія в них буде смішна. Ні, не пьють.

А жінка - навіщо ії після краха одного шлюбу другій? Щоб що? Народити дітей? мало хто, якщо має одного-двох дітей, хоче ще одного-двох в новому шлюбу. Щоб новий чоловік платив рахунки? Хе-хе. Чи що? Що означає "пішла по руках"? Може і не піти, то від жінки залежить. А самотність нічого такого не має, тим більше вона не самотня, в неї діти, яких ще треба виростити. Ії треба робота і заробляти гроші. Все.

16. Un.Known

А що - перший раз виходять для того, щоб народити дітей?

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Взагалі то є мета шлюбу, ні?

18. Un.Known

Гм.

В мене - точно ні. Ви вираз "супутник життя" чули?

19. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Чула. Але як би не діти, то люди взагалі не створяли сім"ю :)

20. Un.Known

Неправда Ваша. От ми з чоловіком створили. )

а де твій аватар? :)