Всі ми в старості зістаємося без сім"і, діти ростуть. То якось не думаєш, коли вони ще зовсім маленькі, але ростуть вони скоро і хочуть свойого життя, а не бути при маминої спідниці А звідки візмется дебетна картка, як людина не побудувала кар"єру?
А що я не так сказала? Я практик, і все це знаю на практиці. Зісталася ні з чим, напереді старість, голодна. Бо пенсії не буде, нема накопічень, нема хати, нема ніц. Грабувати своїх дітей, які будуть будувати своє життя?! Чи що робити?
Мені в сучасних дівчатах подобається ВСЕ крім - 1. Чорних, темномалинових, темносиніх чі зелених, жовтих(!!!)нігтів. 2. Пірсінгу на обличчі ( який здалеку виглядає як фурункули на носі) 3. Волосся пофарбованого у фіолетовий чи зелений колір. Тут йшла річ про курвлястість... це все дурниці, курвлястісті не буває, буває тільки мало чоловічої уваги.
Та які проблеми б не були, а не затуплює ніяк. Нічого особистого. ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ---------- Ну та то про ніщо не говорить... або ви просто не розумієте значення слова низько себе цінити. Тільки тому, що мода на великі хати і квартіри, не всім воно тра. Тому і не цінять себе дівчата. ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ---------- Можна в чоловіка позичити. ---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ---------- Низько, саме тому, що те все, що ви описали. Не все вимірюється грошима, чи їх кількістю. Заземлені ви Самуїлович.
А Самойлович, звісно, об'їхав всіх 98 зі ста ))) але й за дві спасибі. )) Не вловлюю логіки. Але... еслі звьозди зажигают, значіт, ето кому-нібудь нужно. ))) А що за безвільність така? То вони нас заміж беруть, то без сім'ї лишають... А! То ж традиція. А сучасні чоловіки ніяк пережувати і стравити не можуть, що до них таке ж ставлення може бути.
Тю... подумаєш. Думає собі чоловік, що може хвостом махати. Та нехай лишають, звільняється місце для чогось кращого.
Боюсь, що там мало що є Але то ЙОГО гроші і кредитка ---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ---------- Нііі, то ми ідемо.... на свою голову
Да очпросто. Всю жизнь колотил копейку барыжа на базаре или наймытуя без оформления, вот и стажу зеро. А сейчас халявы нема. Стажу нет - кури бамбук.
Эээээ... О, как! Значится, Родине служить, либо трудиться на её благо некогда было. Тогда чего теперь слёзки лить? П.С. Мне еще одну пенсию оформят, если 4 годика проработаю. Подсчитал - чуть меньше военной, но только чуть.
Даже работая на свое благо можна заработать на пенсию. НО! Но для этого нужно платить налоги. И работодателю и работнику. А платить не хоцца... Отсюда минимальная з/п и конверты. А тут бац, и старость... И соси банан за минимальную пенсию. ---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:07 ---------- И получать обе? Или только одну?
Обе, конечно. И военную индексируют по достижении 60 лет (если доживу, ясный перец!). Но там не много набавят. Около 100 долярив.
Вам отсоа вже відповіла нижче.... то ви ідете, на свою голову.... Так, хлоп без баби дуже часто опускається, але нікого не дивує 50-річний холостяк... І в кінці кінців якась одиначка в відчаї його всеодно підбере, інколи навіть напівалкашем, а якщо він не опустився і слідкував за собою, завидним холостяком був, то тим паче - за таким всі роки вобше черга стояла. Жінка ж, як що по глупості чоловіка лишає, отримує нічого більше як ілюзію та марні сподівання - кращого знайти НЕЙМОВІРНО важко, і вона з жахом усвідомлює, що з кожним роком все важче і важче... І обумовлюється це тисячами нюансів, не на користь жінки на жаль. Йде по рукам, міняє партнерів і співжителів кожних пару місяців чи навіть тижнів, втрачає відчуття родини, потім котики-песики, доказування цілому світу і перш за все собі, що буцім є діти і це головне, тупі жіночі рожеві статуси в мноґакласніках як все добре і яка вона розкішна і сильна, які насправді показують діаметрально протилежне і по яким досвідченний психолог, посміхаючись, легко ставить діагноз.... А роки, роки.... і ілюзія "кращого".... Ніде так не видно печать самотності, як на одинокій жінці, в її очах... Не говорячи вже про велику трагедію дітей... Так що якщо тільки ваш чоловік не мурло ублюдочне і не алкаш, то моя вам порада жіночки - сто раз подумайте, перш ніж послухатися коліжанок, глянцевих журналів і фальшивого модерного часу, і не спішіть виходити на вторинний беушний ринок, шансів на "краще" у вас там небагато, а після тридцятки вони взагалі зменшуються в геометричній прогресії.
Таких дуже мало. Жінка у 90 процентах не йде "від", вона йде "до". Тих, хто мав відвагу залишити чоловіка і залишитись з дітьми - мізер. А серед тих, що мені відомі, як зараз пригадую - не дуже втішні приклади (мене не рахувати). У кращому випадку - одинокість в очах, у гіршому - одинокість в очах при череді випадкових супутників. Ой, мені здається, що там навпаки - жінки таких чоловіків ще й боронять і виправдовують їх.
То офф тут Але як хтось працює в країні, де постійно міняють правила гри, і для пенсії треба виробити 26 років до 67 при безробітності в 27% - забудьте ---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ---------- Так за таки хитрики можна мінімалку мати. І купити, наприклад, хатку, яку здавати на старості - більше впевненості, що щось получати будеш в старості. А платити всі податки, і мати шалене безробіття в країні, загубити роботу під 50 - все, можеш і на мінімалку не надіятись. ---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ---------- А от тут я з вами не згідна. То де хлопа заберуть з руками-ногами? Коло мене купа людей, одиноких. Ніколи не мали сім"ї, тому що безробіття було, коли вони були молодими, а тепер куди? 50 з копійками, вони нікому не потрібні. Бідні. Хороші люди, але бідні, пенсія в них буде смішна. Ні, не пьють. А жінка - навіщо ії після краха одного шлюбу другій? Щоб що? Народити дітей? мало хто, якщо має одного-двох дітей, хоче ще одного-двох в новому шлюбу. Щоб новий чоловік платив рахунки? Хе-хе. Чи що? Що означає "пішла по руках"? Може і не піти, то від жінки залежить. А самотність нічого такого не має, тим більше вона не самотня, в неї діти, яких ще треба виростити. Ії треба робота і заробляти гроші. Все.